apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']a łyżka mówi niemozliwe :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję Ci Dżapuszko że posprzatałaś Blogaska :calus:Witaj Suonce :loveu::loveu::loveu: za oknem błękitne niebo i wygląda na to że jest szansa na słoneczko :loveu:..oby bo już mi tęskno za słonkiem :oops: może nastrój mi się zmieni jak wróci , bo ta angielska pogoda nie nastraja mnie pozytywnie :shake: Alu ja ci przyniose wiosne Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Alu ja ci przyniose wiosne o motylek Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='gops2000']hejka piekny ozzy :loveu: Witaj :multi::multi: miło Nam że Ozzulek się podoba :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']za oknem błękitne niebo i wygląda na to że jest szansa na słoneczko :loveu:..oby bo już mi tęskno za słonkiem :oops: może nastrój mi się zmieni jak wróci , bo ta angielska pogoda nie nastraja mnie pozytywnie :shake: A kogóż nastraja?:hmmmm: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Asiaczek']A kogóż nastraja?:hmmmm: :hmmmm: a no nie wiem ...ale może są ludziska co lubią takie ponuractwo ...ja zaś jestem wielce nieszczęśliwa jak za oknem szarość :razz::razz:...kocham błękitne niebo :loveu::loveu::loveu: a podobno ni krztyny we mnie romantyzmu nie ma :hmmmm: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']o motylek I kffiatusek :loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']I kffiatusek :loveu: kffiatusek tes Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']a podobno ni krztyny we mnie romantyzmu nie ma :hmmmm: A któz tak twierdzi?! Pewnie jakas wyjątkowo wredna maupa... Podobno każdy takową posiada... hihihi pzdr. Quote
Matusz Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Witanko weekendowe :):multi::loveu::multi: Quote
BeaC Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']cze Bea :p...ale mamy bibkę :multi: miałyscie:-( a ja durna sprzatałam zamiast z Wami chlać:-( [quote name='evaxon'] u mnie sa foty no co ty!!! zaraz wbijam cze Alus:loveu::loveu::loveu: fotki były widziałam czemu psu nie dajeci8e puffy??:mad: Quote
jonQuilla Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 cześć Mamcia :multi::multi::loveu: widziałam Ozzulca który chciał ewidentnie wyeliminować Qbe :) standardowe zagranie...niby zabawa a tu nagle hyc! przecież to pies morderca...one mają coś z psychiką !!! :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 http://images26.fotosik.pl/164/98e0ff7566e6a1e2.jpg yyyy błehehehehehee witam :multi: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Asiaczek']A któz tak twierdzi?! Pewnie jakas wyjątkowo wredna maupa... Podobno każdy takową posiada... hihihi pzdr. :evil_lol: no ......Ja [quote name='Matusz']Witanko weekendowe :):loveu::multi: weekendowe witanko :multi::loveu: [quote name='BeaC']miałyscie:-( a ja durna sprzatałam zamiast z Wami chlać:-( o masz ...a było być :razz: cze Alus:loveu::loveu::loveu: fotki były widziałam czemu psu nie dajeci8e puffy??:mad: cze Bea :loveu::loveu::loveu: noooo jakoś tak wyszło że nie dajemy :evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć Mamcia :multi::loveu: widziałam Ozzulca który chciał ewidentnie wyeliminować Qbe :) standardowe zagranie...niby zabawa a tu nagle hyc! przecież to pies morderca...one mają coś z psychiką !!! :eviltong: :evil_lol: Cze Córuś :loveu: no Twój braciszek Ozzy ma jakieś dziwne zagrania :razz: niby się przymila a potem hopa i Kuba spada :evil_lol: [quote name='evaxon']http://images26.fotosik.pl/164/98e0ff7566e6a1e2.jpg yyyy błehehehehehee witam :multi: no i co Cię tak śmieszy :razz:tylko sprawdzał co to jest :evil_lol: witanko :multi: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja'] no i co Cię tak śmieszy :razz:tylko sprawdzał co to jest :evil_lol: witanko :multi: hehe no bo Tigra tez tak sprawdza i to jest smieszne:eviltong: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='evaxon']hehe no bo Tigra tez tak sprawdza i to jest smieszne:eviltong: :razz::razz:...no bo to jest śmieszne ....:roflt: :roflt: :roflt: Quote
e.v.a Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:...no bo to jest śmieszne ....:roflt: :roflt: :roflt: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='evaxon']:lol::lol::lol::lol::lol: ;) [quote name='emdziolek']Siemanko!:bye: siemka Emi :p Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Siema albo się niema :evil_lol::evil_lol: Co tam ciotka ?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']Siema albo się niema :evil_lol::evil_lol: Co tam ciotka ?:evil_lol: raz sie ma ...innym razem nie ;) :evil_lol::evil_lol: Stara bieda ;) Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']raz sie ma ...innym razem nie ;) :evil_lol::evil_lol: Stara bieda ;) No bieda to chyba niee co ? :evil_lol: stara może i yo ale nie bieda :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']No bieda to chyba niee co ? :evil_lol: stara może i yo ale nie bieda :evil_lol: oj i bida i stara :razz::razz: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']oj i bida i stara :razz::razz:nie narzekac mi tu :diabloti: Quote
Recommended Posts