Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']nie narzekac mi tu :diabloti: nie narzekam :grins: obiada już zjadłam i piekę babeczkę :multi::multi::multi:będzie do kaffusi Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']nie narzekam :grins: obiada już zjadłam i piekę babeczkę :multi::multi::multi:będzie do kaffusi Jesso toz to kanibalizm .....a czyja to babeczka :razz::diabloti: Quote
gops Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :) mam nadzieje ze zalapie sie na babeczki :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Jesso toz to kanibalizm .....a czyja to babeczka :razz::diabloti: Alicja podchodzi pob\d Kanibalke :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']Alicja podchodzi pob\d Kanibalke :evil_lol::evil_lol:Ano....czas się zmywać :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Ano....czas się zmywać :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha nono bo się rozpedzi i jeszcze na zje :diabloti: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']haha nono bo się rozpedzi i jeszcze na zje :diabloti:To jakby co to ja zgłaszam ciebie pierwszą- wiesz tak na ochotnika :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple']To jakby co to ja zgłaszam ciebie pierwszą- wiesz tak na ochotnika :diabloti: o nie nie mojaq droga :evil_lol: ja chcę zobaczyć jak Ala zjada najpierw Ciebie żeby wiedzieć jak się przygoptować :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Jesso toz to kanibalizm .....a czyja to babeczka :razz::diabloti: nie bojaj .... to ciasteczko :grins: [quote name='gops2000']:) mam nadzieje ze zalapie sie na babeczki :diabloti: ooo jak nikogo nie było to tera się zlatują :evil_lol::evil_lol: jak ciacho poczuły ;) [quote name='Rinuś']Alicja podchodzi pob\d Kanibalke :evil_lol::evil_lol: chciałabyś :razz::razz: [quote name='apple']Ano....czas się zmywać :scared: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa zmywać .......:hmmmm: jak tak lubiasz to wpadnij do mła :roll: i piecyk też możesz umyć :p Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']o nie nie mojaq droga :evil_lol: ja chcę zobaczyć jak Ala zjada najpierw Ciebie żeby wiedzieć jak się przygoptować :evil_lol: Nic z tego ja byłam pierwsza i juz cię zgłosiłam :evil_lol: [quote name='Alicja']nie bojaj .... to ciasteczko :grins: uffffffff.....ulgło mi :roll: aaa zmywać .......:hmmmm: jak tak lubiasz to wpadnij do mła :roll: i piecyk też możesz umyć :p I kotlecika też ci przerzuce na patelce...kces :evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ala co tak wolno odpisujesz?:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Rinuś']Ala co tak wolno odpisujesz?:evil_lol::evil_lol:No właśnie...na kursa cię poslemy :diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Nic z tego ja byłam pierwsza i juz cię zgłosiłam :evil_lol: ha ha .......kozieła offiarnego masz :eviltong: I kotlecika też ci przerzuce na patelce...kces :evil_lol: spoko ... dam rade ;) ale mogesz na jutro kluchy pokulać :razz::razz: [quote name='Rinuś']Ala co tak wolno odpisujesz?:evil_lol::evil_lol: mam TZta w domu i co chwile mnie od kompecka odrywa:diabloti: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']spoko ... dam rade ;) ale mogesz na jutro kluchy pokulać :razz::razz: mam TZta w domu i co chwile mnie od kompecka odrywa:diabloti:Tz-om w domu mówimy stanowcze NIE! Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']mam TZta w domu i co chwile mnie od kompecka odrywa:diabloti: haha ciekawe po co Cię odrywa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple']Tz-om w domu mówimy stanowcze NIE! przyłączam się do akcji protestacyjnej Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja'] przyłączam się do akcji protestacyjnej To juz my som dwie....ktoś jeszcze ?:razz: Quote
gops Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 nieposiadam takiego wiec sie nieprzylacze ;) Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='gops2000']nieposiadam takiego wiec sie nieprzylacze ;)Szczęściara :lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='apple'] To juz my som dwie....ktoś jeszcze ?:razz: tak se myśle że na pewno się by znalazła ;)tylko nie wie o proteście :razz::razz: Quote
lolka75 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Alicja']spoko ... dam rade ;) ale mogesz na jutro kluchy pokulać :razz::razz: jak sie kula kluchy:evil_lol:?? mam TZta w domu i co chwile mnie od kompecka odrywa:diabloti: wygon TZta...ja mojego pogonilam do Francy i mam kompecka calego dla siebia:loveu: aaaaaaaaaaa....zapomnialam powiedziec dzien dobry DZIEN DOBRY Quote
Rinuś Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='apple'] To juz my som dwie....ktoś jeszcze ?:razz: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='lolka75']wygon TZta...ja mojego pogonilam do Francy i mam kompecka calego dla siebia:loveu: aaaaaaaaaaa....zapomnialam powiedziec dzien dobry DZIEN DOBRY dobry dzień :multi::multi::multi: kompecek mój ino TZ jakieś półki morduje i dziurska w scianach :diabloti: Z ciachem przyszłam :p Quote
gops Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 ummmmmm...a mialam sie odchudzac... :razz: Quote
Alicja Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='gops2000']ummmmmm...a mialam sie odchudzac... :razz: nie warto :razz::razz: co sobie bedziesz żałować za żywota ;) Quote
Recommended Posts