Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']ja to się zachwycam Madzi kopciuszkami :loveu::loveu:

kopciuszki ..kopciuszkami..ogolnie jest cudasna...:cool1:

ależ oczywiście że nie śpi w MOIM łóżku nie wspominając o pościeli :shake: ON śpi w SWOIM :grins:.....nie wspominając o pościeli :diabloti:

zrozumialam...w SWOIM i w swojej POSCIELI.....kurde .....to tak jak moja krolewna....

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko:multi:
alezescie nagdaly:crazyeye::evil_lol: Widzilam Ozzulca:loveu: pozdrawiam:multi:

Matko a ja myślałam, ze to tylko ja nie mogę nadążyć nad ich paplaniem:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']zrozumialam...w SWOIM i w swojej POSCIELI.....kurde .....to tak jak moja krolewna....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli wszystko w najlepszym porządeczku ;)

[quote name='lolka75']i znowu mnie morduja i gnebia takimi fotkami:placz:.......sce sledziaaaaaaaaa

oj wytrzymaj do lata ;)przecie paczką Ci nie wyślę :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko:multi:
alezescie nagdaly:crazyeye::evil_lol: Widzilam Ozzulca:loveu: pozdrawiam:multi:

to ONE :grins:

pozdróweczka :loveu::multi:

Posted

[quote name='LAZY']Matko a ja myślałam, ze to tylko ja nie mogę nadążyć nad ich paplaniem:diabloti:

oj Paulinko nie narzekaj ;)...wspomnij te czasy kiedy Olci Evelina zamknął galerię bo z PIKĄ , Addą i starą ekipą za wszelką cenę starałyśmy się utrzymać ją na 1szej stronie a Olcia była na wyjeździe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wtedy był jeszcze wymóg co ileś postów fota :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Ozzul poranny, Ozzul południowy, wieczorny czy też nocny zawsze wygląda równie energicznie ;) :evil_lol::evil_lol:

wyginający śmiało ciaO piesiak :loveu::loveu:

zaraz będą foty :pruszającego się Ozzulka ;)

Posted

[quote name='evaxon']to sie witam ..oł jee oł jeee:roll:

oł jeee....dżez babu riba ...statek się kiwa ...a na tym statku ...zaloga ż......:razz::razz:

[quote name='emdziolek']WitanKo AlCIu!:multi::multi:
Ja już ak wpadłam powidzieć dobranoc, ino mi sie nie chce isć spać:eviltong:

Dobranoc nieśpiąca Emi ;):multi:

Posted

[quote name='apple']Witaj Alu przyszłam ci trochę odkurzyć tego blogasa bo się trochę od wczoraj zakurzył

Aaaaa i widziałam Ozziego od doopy strony
http://images34.fotosik.pl/153/a07e1c16c9a73aed.jpg

a łyżka mówi niemozliwe :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję Ci Dżapuszko że posprzatałaś Blogaska :calus:Witaj Suonce :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Asiaczek']Czy to jeszcze Ozzy czy juz buldog angielski...?:evil_lol:
http://images34.fotosik.pl/152/1fe2e59de4de1949.jpg

Jeszcze bym sobie pospał!
http://images28.fotosik.pl/163/293e04ef5a1d4716.jpg

Pzdr.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaa na tej focie to Ozzy wyjątkowo wałeczkowato wyszedł ;)a spanko w pościeli to Ozzulkowe hobby ;)

Witaneczko z raneczka :loveu::multi::loveu:

za oknem błękitne niebo i wygląda na to że jest szansa na słoneczko :loveu:..oby bo już mi tęskno za słonkiem :oops: może nastrój mi się zmieni jak wróci , bo ta angielska pogoda nie nastraja mnie pozytywnie :shake: