Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie martw się... ja też nie ;) 73 wątki w subskrypcjach... to mnie przerasta :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....... a potem mi głupio ze gdzieś nie doszłam :roll: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 melduję żem była, ciacho zjadła, brzucho pełne , idziemy na spacer JA Krosiu i Ala zameldujemy się jak wrócimy :lol: Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hej Ala a ja z pustym brzuchem do Was - moze się na co załapie? Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tygra napisał(a):hej Ala a ja z pustym brzuchem do Was - moze się na co załapie?na nic się nie załapiesz bo ja wszystko zjadłam :diabloti: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):melduję żem była, ciacho zjadła, brzucho pełne , idziemy na spacer JA Krosiu i Ala zameldujemy się jak wrócimy :lol: noooo...bo już myślalam ze nie znalazłaś ciasteczka .. miłego spacerka życze :p tygra napisał(a):hej Ala a ja z pustym brzuchem do Was - moze się na co załapie? coś tam pewnie się ostało ;) apple napisał(a):na nic się nie załapiesz bo ja wszystko zjadłam :diabloti: Szarloteczko ...tak nie wypada :oops: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Madzik93 napisał(a):Cześć babciu :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...WITAJ :p Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a): Szarloteczko ...tak nie wypada :oops: Co nie wypada?Nie wypada to majtków pokazywać :eviltong: Wczoraj mi wszystko zeżarli to dzisiaj ja se ze.... zjadłam:roll: P.S. melduje żem szczęśliwie powrócona, Krosiu wybiegany i ubłocony :cool1: a Ala wyspana i zadowolona :loveu: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Chcialam powiedziec ze Ala robi pizze dzis :P ale Apple siem nie zalapie bom ja wszystko zjem hehehe Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 apple napisał(a):Co nie wypada?Nie wypada to majtków pokazywać :eviltong: Wczoraj mi wszystko zeżarli to dzisiaj ja se ze.... zjadłam:roll: P.S. melduje żem szczęśliwie powrócona, Krosiu wybiegany i ubłocony :cool1: a Ala wyspana i zadowolona :loveu: A jak ładne majtki :hmmmm: P.S. och jakże cieszkam niezmiernie :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):Chcialam powiedziec ze Ala robi pizze dzis :P ale Apple siem nie zalapie bom ja wszystko zjem heheheHahahaha:diabloti: ja siem zwasze załapiem a jak się nie załapiem to siem wproszem :grins:. P.S. Cytuję: "Tequillko tak nie wypada":grins: Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):Chcialam powiedziec ze Ala robi pizze dzis :P ale Apple siem nie zalapie bom ja wszystko zjem hehehe apple napisał(a):Hahahaha:diabloti: ja siem zwasze załapiem a jak się nie załapiem to siem wproszem :grins:. P.S. Cytuję: "Tequillko tak nie wypada":grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pizza już w piecyku :grins: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 hehe nie załapiesz bo my zjemy z Ozzulkiem on bedzie pilnowal bys siem nie załapała hehehe chyba zem siem Ozzik zgodzi wiec wtdysz dostaniesz kawałeczek :eviltong:<o przez bimbrowa zaczełam pisać polskie zanki hehehe> com nie wypada?? :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pizza już w piecyku :grins: Już ide... bede za 5 min.:evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):hehe nie załapiesz bo my zjemy z Ozzulkiem on bedzie pilnowal bys siem nie załapała hehehe chyba zem siem Ozzik zgodzi wiec wtdysz dostaniesz kawałeczek :eviltong:<o przez bimbrowa zaczełam pisać polskie zanki hehehe> com nie wypada?? :evil_lol::evil_lol: HA HA HA - ALLLAA!!! bo mnie nie kcom dać pizzy :placz: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 my juz czekamy przy piecyku wiec sie spieszkaj :evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):my juz czekamy przy piecyku wiec sie spieszkaj :evil_lol:Fcale że nie:placz:- znowu cyganujesz cyganko :evil_lol: Ala ona cyganuje prawda?:roll: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 co fcale nie jak tak my z Ozzulkiem czekamy zapytaj sie Ali :eviltong: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ALLLLAAAAAAA:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 trza miec sile przebicia hehehe no bobra nie bedziemy tacy damy Ci troszke Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):trza miec sile przebicia hehehe no bobra nie bedziemy tacy damy Ci troszkeNaprawde?:roll: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 naprawde :loveu: nie bedziemy tacy :evil_lol: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 teqquila napisał(a):naprawde :loveu: nie bedziemy tacy :evil_lol: Jacy?:razz: Quote
Recommended Posts