Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 i dalej z 2 nicku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Hejo ;) A te jak zwykle razem;) I dopsz;) Do przeczytania za kilka dni.... Quote
Agga Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Alicja']to nie rzeka ...to Jezioro Żywieckie od strony Międzyrzecza Bielskiego ...pod Górą Żar Moja ciotka kiedyś mieszkała w Żywcu:diabloti:Ahhh cudwone to były czasy Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Matusz']i dalej z 2 nicku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uhmmmm...jeszcze chwilke ...jeszcze momencik ;) [quote name='Gonitwa']Hejo ;) A te jak zwykle razem;) I dopsz;) Do przeczytania za kilka dni....HEYO:multi::multi::multi:masz rację :multi:i dopsz ;)...czekam za kilka dni :p [quote name='Iwona1984']witam dzisiaj :razz:witanko IWONKO :multi::multi::multi:.... będzę jutro do Ciebie pisać PW ;) [quote name='Agga']Moja ciotka kiedyś mieszkała w Żywcu:diabloti:Ahhh cudwone to były czasy tam nadal tak fajnie ...:multi: [quote name='Kiłi']WITAMY!!! Hłe hłe hłe:evil_lol: WITANKO :multi::multi::multi: [quote name='LAZY']Meldujemy się u Was Alu:cool1: cieszkam z odwiedzin :multi::multi::multi: ALICJA ;) Quote
Rinuś Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Piękna :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: zamiast się gościć to do nas przychodź :evil_lol: Quote
Paula Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cze zdrojowiczko na urlopie :lol: :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mamuniu, mamuniu :multi::multi::multi: cześć, cześć :) Pozdrawiam Was :loveu::loveu: i ślę całuski dla Ozzulca :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witej zdrojowiczkoooooooooooooooooo!!!!!!!!!! wrocilas juz????????????? Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 :hand: WITAM wrócona i dopuszczona do kompecka :grins: spędziłam miło weekend i dziękuję Magdzie i Clockworkowi vel Klocusiowi za gościnność :loveu: wpadnę do waszych blogasków jeszcze dzis i bardzo Wam dziękuję :calus:ze o NAS pamiętaliście :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [CENTER]:loveu::loveu::loveu:witaj Alusia:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 cze Ala :hand: ide spać :roll: zima jak cholera tam na zewnętrznym :placz: Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dzień dob...... Dobry wieczór :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Mamuniu cieszę że weekend się udał i że wróciłaś do Nas cała i zdrowa...że ta Klockowa bestia nic Ci nie zrobiła ;) :roflt::roflt: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Witaj Aluś :loveu: całuski dla Ozulka od cioteczki Iwoneczki:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='jonQuilla']Mamuniu cieszę że weekend się udał i że wróciłaś do Nas cała i zdrowa...że ta Klockowa bestia nic Ci nie zrobiła ;) :roflt::roflt: co jej miałam zrobić.. wsadziłam ją co prawda do piekarnika, ale sie nie domknął... taki spaślak z tej Ali :diabloti::eviltong: i ciągle pukała w szybke.. żal mi sie dziewuchy zrobiło.. wypusciłam. wylazła taka jakaś podjarana :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu:witaj Alusia:loveu::loveu::loveu: witaneczko Effcia:loveu: [quote name='clockwork'] cze Ala :hand: :multi::multi::multi:witanko :multi::loveu: ide spać :roll: zima jak cholera tam na zewnętrznym :placz: :placz::placz:wiem że zimno .....a ja scę lato :oops:...ale to poprzednie ;) [quote name='Pimpek']Dzień dob...... Dobry wieczór :evil_lol: bry wieczoreczek ;) [quote name='jonQuilla']Mamuniu cieszę że weekend się udał i że wróciłaś do Nas cała i zdrowa...że ta Klockowa bestia nic Ci nie zrobiła ;) :roflt::roflt: witaj córeńko :multi:Klocuś to mój Ulubieniec:loveu: i ON chyba też Cioteczkę koffa :roll::loveu:...wróciłam cala ....zdrowa i wogóle ...jest OKI:multi: :roflt: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='Iwona1984']Witaj Aluś :loveu: całuski dla Ozulka od cioteczki Iwoneczki:evil_lol: cioteczko Ozzulek dziękuje :loveu: [quote name='clockwork']co jej miałam zrobić.. wsadziłam ją co prawda do piekarnika, ale sie nie domknął... taki spaślak z tej Ali :diabloti::eviltong: i ciągle pukała w szybke.. żal mi sie dziewuchy zrobiło.. wypusciłam. wylazła taka jakaś podjarana :evil_lol::evil_lol: ha ha ha ....pieczen bylaby beznadziejna bo jak piekarnik nieszczelny to nawet w mięsie robi się zakalec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a szczególnie przy moich zwalach tluszczu :oops::oops::oops:........ Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 miałam iść spać :roll: to ide... drzemne sie i wróce ;) jutro do pracy :placz::placz: Quote
Rybka_39 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Cześć! :diabloti: Co tam słychać? Jak ktoś powie coś o karpiu...to chyba zamorduję:diabloti: Quote
Alicja Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='clockwork']miałam iść spać :roll: to ide... drzemne sie i wróce ;) jutro do pracy :placz::placz: ić siem drzemnij .....a ja potem dam Ozzulka z ADHD;) tylko teraz lece na psacerek z nim ;).... nie płakaj ...:glaszcze: [quote name='Rybka_39']Cześć! :diabloti: Co tam słychać? Jak ktoś powie coś o karpiu...to chyba zamorduję:diabloti: czy KTOŚ coś mówil o Karpiu :hmmmm: Quote
Recommended Posts