natija Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dawaj:)jakiegos drinka na rozgrzanie i zachete;);):eviltong: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 choliera.. pomyliłam wątki :roll: dałam drinka do mnie :evil_lol::evil_lol: a co tam... po drineczku dla tych pań ;) Quote
zuzolandia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 jeeeeeeeeeeeeeeee alez apetiszooo ;-) a moze fetyszysto? heheheheh Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='zuzolandia']jeeeeeeeeeeeeeeee alez apetiszooo ;-) a moze fetyszysto? heheheheh fetiszooo jest na klockowym... diabolo fetiszoooo :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ja ja widzilach zajedwabisty diabollo fetiszino molestino ;-) heheheheh Quote
natija Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 super,ze sie pomylilas chyba podswiadomie zadzialalo:):multi: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='natija']super,ze sie pomylilas chyba podswiadomie zadzialalo:):multi: no chyba podziałało... bo sie dziewuchy chyba spiły... jakoś cicho tu :roll: Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Oooo Nieee!! Znowu nagadane, mam nocy nie przespać,żeby to nadrobić??? Litości!!!!:placz: Quote
Paula Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 I jeeeeszcze jeden ... :drink1: Cze dziołchy :grins: :loveu: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='AlKil']Oooo Nieee!! Znowu nagadane, mam nocy nie przespać,żeby to nadrobić??? Litości!!!!:placz: :hmmmm: a w nocy to się śpi .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.w nocy siedzi się na Dogo :grins: [quote name='Paula_']I jeeeeszcze jeden ... :drink1: Cze dziołchy :grins: :loveu: ....i jeszcze raz ....:knajpa: Quote
Pandisia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jeszcze imprezujecie , och jam też samotna teraz a chyba ze 3 tygodnie będzie jeszcze. Tylko u mnie imprezy odchodzą jak TZ przybywa do domu . Wszystko na odwrót :evil_lol: Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Pandisia']Jeszcze imprezujecie , och jam też samotna teraz a chyba ze 3 tygodnie będzie jeszcze. Tylko u mnie imprezy odchodzą jak TZ przybywa do domu . Wszystko na odwrót :evil_lol: :grins: grzecznie sobie siedzimy ;)... To jak za 3 tygodnie tego czipendejlsa do Ciebie posłać :hmmmm::crazyeye: Quote
Pandisia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Posłać jak sie Wam znudzi to na Rybnik , ja mam dużo czasu to sie nie musicie spieszyć :evil_lol: Dogo śmiga ale te reklamy to mnie w.. denerwują znaczy miało być :mad: Quote
zuzolandia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 te lotto mnie wkur.........ia ;-) oczoplonsow dostowom ;-) idem szlafyn z dwoma czipsami u boku ;-) heheheh Quote
AlKil Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: a w nocy to się śpi .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.w nocy siedzi się na Dogo :grins: ....i jeszcze raz ....:knajpa: Toż przecie siedzę...:user::comp26: Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Pandisia']Posłać jak sie Wam znudzi to na Rybnik , ja mam dużo czasu to sie nie musicie spieszyć :evil_lol: Dogo śmiga ale te reklamy to mnie w.. denerwują znaczy miało być :mad: dobra ...jak już u nas skończy to poślemy chłopatasia na Rybnik ;) :grins: ...reklamy beeee a wygrywać wszystkie by chciały ....:razz: [quote name='zuzolandia']te lotto mnie wkur.........ia ;-) oczoplonsow dostowom ;-) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poka poka ....tego oczopląsa :razz: idem szlafyn z dwoma czipsami u boku ;-) heheheh ić ...ino ich nie przygniec :razz: [quote name='AlKil']Toż przecie siedzę...:user::comp26: :hmmmm: tylko dlaczemu bijesz komputra ....:crazyeye: Quote
Pandisia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Mnie akurat Netia atakowała i to na cała stronę , a lotto przy tym to pikuś :angryy: Ja też muszę iść spać bo mi tu pies zaczyna burczeć , że mu przeszkadzam w spaniu. :eviltong: Dobrej nocki . Quote
AlKil Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='clockwork'] :hmmmm: tylko dlaczemu bijesz komputra ....:crazyeye: Bo mi Alu mysz się buntuje :placz:chyba za mocno ją ciągnęłam za kabelek... a taka piękna była, amerykańska :evil_lol: a teraz raz działa raz nie :angryy: Quote
sota36 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 BRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co? Glowna zpesuta,po tych dineczkach,. co??? Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='Pandisia']Mnie akurat Netia atakowała i to na cała stronę , a lotto przy tym to pikuś :angryy: Ja też muszę iść spać bo mi tu pies zaczyna burczeć , że mu przeszkadzam w spaniu. :eviltong: Dobrej nocki . :hmmmm: NETIA powiadasz.....dopsz że u Nas jej nie było:razz: [quote name='AlKil']Bo mi Alu mysz się buntuje :placz:chyba za mocno ją ciągnęłam za kabelek... a taka piękna była, amerykańska :evil_lol: a teraz raz działa raz nie :angryy: .....:diabloti:...a było kupować produkty wykonane w UE:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...... [quote name='sota36']BRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co? Glowna zpesuta,po tych dineczkach,. co??? BRY JOLUŚ ....:multi::multi::multi: główka nie boli ..zepsute mi nie są :grins: [quote name='Matusz']Dzień dobry o poranku Alutka :) Doberek Mateuszu :multi::multi::multi: Ja dziś jeszcze pod pożyczonym Nickiem :oops::roll: Quote
jonQuilla Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witam :multi::multi: Widziałam jakieś drinki z parasolkami, słomkami i innymi bajerami...mam nadzieję że nie spóźniłam się na degustację i chociaż parasolka dla mnie została? :) :evil_lol: żeby nie było że przychodzę na gotowe to sama troszkę poprzyrządzałam i pijmy wszyscy od rana ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Witamy z rana kieliszkiem szampana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ale tu procentowo :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: Widziałam jakieś drinki z parasolkami, słomkami i innymi bajerami...mam nadzieję że nie spóźniłam się na degustację i chociaż parasolka dla mnie została? :) :evil_lol: żeby nie było że przychodzę na gotowe to sama troszkę poprzyrządzałam i pijmy wszyscy od rana ;) :evil_lol::evil_lol: [quote name='ewelinabuck']Witamy z rana kieliszkiem szampana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Matusz']ale tu procentowo :diabloti::diabloti::diabloti: Witanko witanko :multi::multi::multi:....o MY przy kawusi :p Quote
Recommended Posts