Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']Oooo Nieee!! Znowu nagadane, mam nocy nie przespać,żeby to nadrobić??? Litości!!!!:placz:

:hmmmm: a w nocy to się śpi .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.w nocy siedzi się na Dogo :grins:

[quote name='Paula_']I jeeeeszcze jeden ... :drink1:

Cze dziołchy :grins: :loveu:

....i jeszcze raz ....:knajpa:

Posted

[quote name='Pandisia']Jeszcze imprezujecie , och jam też samotna teraz a chyba ze 3 tygodnie będzie jeszcze. Tylko u mnie imprezy odchodzą jak TZ przybywa do domu .
Wszystko na odwrót :evil_lol:

:grins: grzecznie sobie siedzimy ;)...

To jak za 3 tygodnie tego czipendejlsa do Ciebie posłać :hmmmm::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']:hmmmm: a w nocy to się śpi .:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.w nocy siedzi się na Dogo :grins:

....i jeszcze raz ....:knajpa:

Toż przecie siedzę...:user::comp26:

Posted

[quote name='Pandisia']Posłać jak sie Wam znudzi to na Rybnik , ja mam dużo czasu to sie nie musicie spieszyć :evil_lol:

Dogo śmiga ale te reklamy to mnie w.. denerwują znaczy miało być :mad:
dobra ...jak już u nas skończy to poślemy chłopatasia na Rybnik ;)
:grins: ...reklamy beeee a wygrywać wszystkie by chciały ....:razz:

[quote name='zuzolandia']te lotto mnie wkur.........ia ;-) oczoplonsow dostowom ;-)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...poka poka ....tego oczopląsa :razz:

idem szlafyn z dwoma czipsami u boku ;-) heheheh
ić ...ino ich nie przygniec :razz:

[quote name='AlKil']Toż przecie siedzę...:user::comp26:
:hmmmm: tylko dlaczemu bijesz komputra ....:crazyeye:

Posted

Mnie akurat Netia atakowała i to na cała stronę , a lotto przy tym to pikuś :angryy:

Ja też muszę iść spać bo mi tu pies zaczyna burczeć , że mu przeszkadzam w spaniu. :eviltong:
Dobrej nocki .

Posted

[quote name='clockwork']
:hmmmm: tylko dlaczemu bijesz komputra ....:crazyeye:

Bo mi Alu mysz się buntuje :placz:chyba za mocno ją ciągnęłam za kabelek... a taka piękna była, amerykańska :evil_lol: a teraz raz działa raz nie :angryy:

Posted

[quote name='Pandisia']Mnie akurat Netia atakowała i to na cała stronę , a lotto przy tym to pikuś :angryy:

Ja też muszę iść spać bo mi tu pies zaczyna burczeć , że mu przeszkadzam w spaniu. :eviltong:
Dobrej nocki .
:hmmmm: NETIA powiadasz.....dopsz że u Nas jej nie było:razz:

[quote name='AlKil']Bo mi Alu mysz się buntuje :placz:chyba za mocno ją ciągnęłam za kabelek... a taka piękna była, amerykańska :evil_lol: a teraz raz działa raz nie :angryy:
.....:diabloti:...a było kupować produkty wykonane w UE:evil_lol::evil_lol::evil_lol:......

[quote name='sota36']BRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co? Glowna zpesuta,po tych dineczkach,. co???

BRY JOLUŚ ....:multi::multi::multi:

główka nie boli ..zepsute mi nie są :grins:

[quote name='Matusz']Dzień dobry o poranku Alutka :)
Doberek Mateuszu :multi::multi::multi:
Ja dziś jeszcze pod pożyczonym Nickiem :oops::roll:

Posted

Witam :multi::multi:

Widziałam jakieś drinki z parasolkami, słomkami i innymi bajerami...mam nadzieję że nie spóźniłam się na degustację i chociaż parasolka dla mnie została? :) :evil_lol:

żeby nie było że przychodzę na gotowe to sama troszkę poprzyrządzałam i pijmy wszyscy od rana ;) :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi:

Widziałam jakieś drinki z parasolkami, słomkami i innymi bajerami...mam nadzieję że nie spóźniłam się na degustację i chociaż parasolka dla mnie została? :) :evil_lol:

żeby nie było że przychodzę na gotowe to sama troszkę poprzyrządzałam i pijmy wszyscy od rana ;) :evil_lol::evil_lol:

[quote name='ewelinabuck']Witamy z rana kieliszkiem szampana:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Matusz']ale tu procentowo :diabloti::diabloti::diabloti:

Witanko witanko :multi::multi::multi:....o MY przy kawusi :p