Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Czesć Alicjo i Klocusiowa :multi::lol: za razem ,bo nie mam tyle czasu,żeby czekać aż Dogo drgnie:angryy: Dulka poszła poszaleć na śniegu- jak już przestanie rozsiewać feromony to musimy z psami wyskoczyć na saneczki;) :multi::multi::multi:dziękujeMY za pozdrowionka ...przekazałam na GG na spacerek czekamy niecierpliwie :loveu: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 natija napisał(a):Witamy:) a tu znow od rana klachy;):)zawsze jest cosik do poczytania:):) a foteczki:oops:;) oj jak dogo będzie nadal tak zamulać to napewno nie bedzie co czytać :shake:o oglądaniu nie wspomnę ..... Witanko dla wytrwałej :multi: Matusz napisał(a):Witanko poniedziałkowo !! :multi::multi::multi::multi: witanko :multi::multi::multi:poniedziałkowo z oczekiwaniem na weekend:evil_lol: Quote
teqquila Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witaj Alu a smigajacym dogo:evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Joł przybyłam tu z prędkością strusia pędziwiatra:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Alu a smigajacym dogo:evil_lol: witam ....śmigłam z predkością światła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Medorowa napisał(a):Joł przybyłam tu z prędkością strusia pędziwiatra:evil_lol::evil_lol: myk ...myk.....tak strusiek robił :eviltong::eviltong::eviltong:witaj Quote
LAZY Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ło matko Aluś...czy Was języki od paplania nie bolą...wiem, wiem...najwyżej paluszki:) Buziaki:loveu: Quote
Rinuś Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Medorowa napisał(a):Joł przybyłam tu z prędkością strusia pędziwiatra:evil_lol::evil_lol: to tak jak ja :angryy: nie mam silł już na to dogo :shake: Witaj Alu :* ucałuj Ozziego :* Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 LAZY napisał(a):Ło matko Aluś...czy Was języki od paplania nie bolą...wiem, wiem...najwyżej paluszki:) Buziaki:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no paluszki ...ale tylko tak leciutko ;) buziaczki Paulinko :loveu: bigos napisał(a):Witanko:loveu::loveu::loveu: witanko Bigosikowa :loveu::multi::loveu: Jak juz jestem to dam wczorajsze zimowe widoczki :roll: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Rinuś napisał(a):to tak jak ja :angryy: nie mam silł już na to dogo :shake: Witaj Alu :* ucałuj Ozziego :* Ozzy wycałowany :loveu::loveu::loveu: Witanko :multi: Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Jak pięknie!W górach byłam tylko raz w życiu...:( Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 marzenka1985 napisał(a):Jak pięknie!W górach byłam tylko raz w życiu...:( My mamy w góry Beskidy ok godzinke jazdy samochodem ...niedaleczko GORA ŻAR Quote
malawaszka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 super foteczki górskie :loveu::loveu::loveu: ale to: The server is too busy at the moment. Please try again later. albo Database error doprowadza mnie do szału :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Wycieczka bylaby super gdyby nie kapryśna pogoda no ale cóż taki urok naszego klimatu:angryy: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 malawaszka napisał(a):super foteczki górskie :loveu::loveu::loveu: ale to: The server is too busy at the moment. Please try again later. albo Database error doprowadza mnie do szału :angryy::angryy::angryy: oj wierz mi że nie tylko Ciebie ... temu podziwiam ze miałaś cierpliwość aby tu wejść :loveu: Quote
Anja33 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Iwona1984 napisał(a):ja też sie porwałam kiedys na tak ambitny cel i chciałąm przejszec wszytsko nie da sie:shake::shake::shake:ale teraz jestem tu codziennie i wiem wszytsko an bierzaco:multi::multi::loveu: A właśnie że się da tylko trzeba na to poświęcić dużo czasu ja nadrobiłam od początku:eviltong::eviltong::eviltong: Cześć Mamusiu A u mnie pada takie białe paskudne z nieba Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Anja33 napisał(a):A właśnie że się da tylko trzeba na to poświęcić dużo czasu ja nadrobiłam od początku:eviltong::eviltong::eviltong: Cześć Mamusiu A u mnie pada takie białe paskudne z nieba boś ty córciu mła dzielna jest bardzo :loveu::loveu::loveu: ja tysz nie lubian tego paskudztwa :shake: Quote
clockwork Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 widzem fotecki :p szkoda że Ozzulek nie mógł jechac z Wami... byłoby szaleństwo :loveu: nie chciano mnie wpuścić... ale ja jestem chamskie bydle i jak nie drzwiami to oknem :diabloti: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 clockwork napisał(a):widzem fotecki :p szkoda że Ozzulek nie mógł jechac z Wami... byłoby szaleństwo :loveu: nie chciano mnie wpuścić... ale ja jestem chamskie bydle i jak nie drzwiami to oknem :diabloti: :cool1:no szkoda ....ale w knajpce na drzwiach był duży napis ze z piesami nie wolno :shake: Quote
e.v.a Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 łałł jak slicznie:loveu: na takich zimowych gorskich fotkach snieg mi nie przeszkadza:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Cześć Mamuniu :) :multi::multi: cóż za śliczne widoczki :) ja jeszcze nigdy polskich gór nie widziałam :oops::oops: :roll: Quote
Marzena&Gusti Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Zazdroszcze pięknej okolicy...Aż miło popatrzeć na widoczki... Quote
Kiłi Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ufff no jakoś mi się otworzyło, zobaczymy czy się post doda:evil_lol: Witom!!:loveu: Quote
Pysia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Alu....Ufffffff!!! Chyba udało mi się wejść w końcu :cool3: Przyszłam na Laance Lot - oskalpowane fotki u mnie :-(:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 evaxon napisał(a):łałł jak slicznie:loveu: na takich zimowych gorskich fotkach snieg mi nie przeszkadza:loveu::loveu::loveu: taaa ale ileż mnie to kosztowało aby zrobic chociaż te fotasy ...zawierucha była że nic nie było widać a tam takie fajne widoczki sa :loveu::loveu::loveu: jonQuilla napisał(a):Cześć Mamuniu :) :multi::multi: cóż za śliczne widoczki :) ja jeszcze nigdy polskich gór nie widziałam :oops::oops: :roll: no to trzeba to naprawić ;) marzenka1985 napisał(a):Zazdroszcze pięknej okolicy...Aż miło popatrzeć na widoczki... a wiesz że szczerze powiem ze lubię góry ...chyba dlatego ze moje dzieciństwo częściowo tam spędziłam Kiłi napisał(a):Ufff no jakoś mi się otworzyło, zobaczymy czy się post doda:evil_lol: Witom!!:loveu: witaj wytrwała dziewczynko :multi::loveu: Quote
Recommended Posts