pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Alu gdzież Ty się pałętasz... :diabloti: Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu gdzież Ty się pałętasz... :diabloti: może poszła na piiffo :p:drinka: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']może poszła na piiffo :p:drinka: To jest nawet całkiem prawdopodobne... :cool3: Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To jest nawet całkiem prawdopodobne... :cool3: no jasne!! Ala siedzi koło mnie i już 5 ciągniemy :drink1: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='asher']I parkietu nie podrapać :evil_lol: I dywanów pazurkami nie pozaciągać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby jeszcze persy i parkiety były :evil_lol: [quote name='Iwona1984']witam ..wlasnie wstałam ;) a piekny dzionek w Rzeszowie sie zapowiada zapraszam chętnych na spacerek ;) witanko ...u nas było znośnie ...pojechaliśmy odwiedzić miejsce gdzie pochowaliśmy naszego Harley"a [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: tutaj znowu perwersja sie szerzy :cool3: :evil_lol: jaka tam perwersja ....;)swoboda [quote name='teqquila']http://images32.fotosik.pl/31/8cb2c1cde9ebd674.jpg a gdzie czerwone koleczko :evil_lol::evil_lol: Witaj Alu foty narobilam i gadanie tyz jakos tak malo tego bylo :evil_lol: a rogaliki jakos doszly do mnie :evil_lol: kóleczka nie będzie :evil_lol: no jak mało fotów :hmmmm: [quote name='zuzolandia']Doberek Kofffano Czorno ;-) dobrek koffano RUDO;) [quote name='Medorowa']i Dinusia;):evil_lol: Dinusia tysz :grins: [quote name='anetta']Cześc w tą deszczową pogode. "Kogo by tu dzisiaj zjeść...hmmm" http://images32.fotosik.pl/30/99a9d390d1689cda.jpg nie zjadł ...wszystkie żyją :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']Witanko Alutka :multi::multi: widzelim foteczki - :loveu::loveu: witanko ...:multi: będą następne :loveu: [quote name='evaxon']dżem dobry Alu :multi::multi: dobry ...ananasowy :grins: [quote name='Rinuś']dzień dobry :loveu: przez 3 strony ani jednej fotki :mad: noooo zagadali :hmmmm:....ONI [quote name='Paula_']Hej Alu :loveu: Buziaczkujemy :calus: Do jutra :hand: do juterka Paula :loveu: [quote name='ewelinabuck']WITAMMMMMMMM ALUTKOWO OZZIKOWYCH:loveu::loveu: Witam :multi::loveu::multi: [quote name='Kiłi']Hop hop, jest tu kto??:diabloti: :hand: ja jestem :grins: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Alu gdzież Ty się pałętasz... :diabloti: no......kompeczka mam na spółkę z Qbą :razz: [quote name='Matusz']może poszła na piiffo :p:drinka: a masz rację ;)...posiedzialam przy żubrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Rinuś']no jasne!! Ala siedzi koło mnie i już 5 ciągniemy :drink1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no oczywiscie ze tak ;) Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']:razz: a masz rację ;)...posiedzialam przy żubrze :evil_lol: wiedziałem ,po prostu wiedziałem :evil_lol::evil_lol: ma się ten węch :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no oczywiscie ze tak ;) weź podaj jeszcze jedno z lodówki :razz: Quote
Kiłi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja'] :hand: ja jestem :grins: A kto Ty??:crazyeye::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kiłi jak możesz się pytać, Polak mały :diabloti: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']wiedziałem ,po prostu wiedziałem :evil_lol::evil_lol: ma się ten węch :diabloti: no taaa blisko Białowieży to znasz żubry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']weź podaj jeszcze jedno z lodówki :razz: już lece :evil_lol: [quote name='Kiłi']A kto Ty??:crazyeye::diabloti: :hmmmm: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kiłi jak możesz się pytać, Polak mały :diabloti:sprawdzałam ....jestem dziewczynką :grins: [quote name='Gonitwa']Hejo Polaku mały;) hejo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']no taaa blisko Białowieży to znasz żubry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no blisko :diabloti::diabloti: ja chcę Gingersa :cool1:;) Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz'] ja chcę Gingersa :cool1:;) haha Gingersa piją baby :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a może Redsa ?? :diabloti::diabloti: z Tobą chyba faktycznie coś nie teges jest :diabloti: Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Rinuś']haha Gingersa piją baby :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a może Redsa ?? :diabloti::diabloti: z Tobą chyba faktycznie coś nie teges jest :diabloti: czepiasz się:mad::diabloti::diabloti: lubię też Heinekena :cool1: Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']czepiasz się:mad::diabloti::diabloti: lubię też Heinekena :cool1: haha TEŻ :diabloti: ja Tyskie :loveu: Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Matusz']no blisko :diabloti::diabloti: ja chcę Gingersa :cool1:;) lubiam ...imbirowego ;) [quote name='Matusz']czepiasz się:mad::diabloti::diabloti: lubię też Heinekena :cool1: tysz dobry:p [quote name='Rinuś']haha TEŻ :diabloti: ja Tyskie :loveu: ooo Tyskie to jest TO :multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bo on jest porządny chłopak, a Ty się Rinuś śmiejesz :diabloti: Żubr, Warka, Redds i Freeq rzl :evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Alicja']l ooo Tyskie to jest TO :multi::multi::multi: bym się czymś pochwaliła ale nie bo jeszcze za jakąś zadufaną zaczniecie mnie uważać :diabloti: Quote
bonita Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A ja mam Leszka:diabloti: Chce ktoś też:cool3: Quote
Pysia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja lubię Żywca :diabloti: Witajcie towarzystwo AA Quote
Alicja Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Witam towarzystwo AA :grins: u Alicji eR:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts