malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 GADUŁYYYYYYY :placz::placz::placz: nigdy nie mogę być na bieżąco noo :shake: ale Qba ma dłuugie włosy już :crazyeye: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']GADUŁYYYYYYY :placz::placz::placz: nigdy nie mogę być na bieżąco noo :shake: :hmmmm: a dlaczemu nie możesz ;)...ja ci pozwalam ...no ...nie bądź taka ;) ale Qba ma dłuugie włosy już :crazyeye: noooo urosły ...a teraz powinien troszkę skrócić ale nie chce dać ruszyć :cool1: :multi::multi::multi::multi::multi::multi:Dobereczek :multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=2]dziś dogo od rana śmiga jak głupie ....uffff jak dobrze:loveu::loveu::loveu: to ja na dzień dobry wrzucę jakąś zagadaną fotę ;) Quote
Akadna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ćliczna fota!:grins: jak ty robisz te rameczki:razz:? Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Werka']ćliczna fota!:grins: jak ty robisz te rameczki:razz:? najprostszym programikiem photo filtre... Doberek Werko :p Quote
Akadna Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 aaaha :evil_lol: mam nadzieję że takich ślicznych fot będzie więcej dzisiaj :cool3: Quote
LAZY Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 malawaszka napisał(a):GADUŁYYYYYYY :placz::placz::placz: nigdy nie mogę być na bieżąco noo :shake: ale Qba ma dłuugie włosy już :crazyeye: Matko, jak dobrze! Już myśłałam, ze to tylko ja taka spowolniona jestem:evil_lol: Witaj Alu! Quote
jonQuilla Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witam :multi::multi: http://images32.fotosik.pl/24/85caa65726f3afd8.jpg :eviltong: też mam język :) :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witam Alu poranną porą :loveu: Ozzy z wystawionym języczkiem sweet :loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Werka']aaaha :evil_lol: mam nadzieję że takich ślicznych fot będzie więcej dzisiaj :cool3: :hmmmm: ja też ;) [quote name='LAZY']Matko, jak dobrze! Już myśłałam, ze to tylko ja taka spowolniona jestem:evil_lol: Witaj Alu! witanko:multi: o masz co los same spowolnione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dbsst']heloł sis :eviltong: helloł....moja:loveu: nawredniejsza z wrednych :multi::multi::multi::loveu:sis:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: http://images32.fotosik.pl/24/85caa65726f3afd8.jpg :eviltong: też mam język :) :loveu::loveu: no tego jęzora nie da sie nie zauwazyć :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bereczek:multi::multi::multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam Alu poranną porą :loveu: Ozzy z wystawionym języczkiem sweet :loveu: witanko raniolkiem :multi::loveu::multi: Quote
dbsst Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ze ja wredna JA :-o:mad: toz ja jemiołek jestem :loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 umówiłam się z nią na 9tą... (trzynaśnie :eviltong:) :evil_lol: witaj Aluśku i Ozzulku :loveu: i Qbo i Cezary :loveu: wszyyyscy witaaaajcieeee!! :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Iwona1984']czesc czołem kluski z rosołem cześć i czołem .;)..uważaj bo to bedzie bolalo i slady na czółku zostawia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dbsst']ze ja wredna JA :-o:mad: nio ty mła sis najukoffańsiejsiejsza:loveu: toz ja jemiołek jestem :loveu::loveu::loveu: moj ty jamniołecku [quote name='basia2202']umówiłam się z nią na 9tą... (trzynaśnie :eviltong:) :evil_lol: witaj Aluśku i Ozzulku :loveu: i Qbo i Cezary :loveu: wszyyyscy witaaaajcieeee!! :B-fly::B-fly::B-fly: witaneczko umówiona na 9.13 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Basiu :loveu::loveu::loveu: dobereczek :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 W takim razie dzis będę wstawiać po 1 zagadane portreciki Ozzulka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Helloł Alu :lol: Ozullec miodzio :loveu: Miłego dnia ! Quote
bigos Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='dbsst']a to dla Was Ozzulek prawie na wrzosowisku ;) o ja! ale pięknie:loveu::loveu::loveu: debeściak się postarał:p:p:p Witanko i kawusię serwuję :p:p:p Smacznego Quote
AlKil Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 bigos napisał(a):o ja! ale pięknie:loveu::loveu::loveu: debeściak się postarał:p:p:p Witanko i kawusię serwuję :p:p:p Smacznego matko, jaka piękna kawa!!!!:crazyeye: Ja też chcę taką....:loveu: Hello Alu!:lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Honey']Helloł Alu :lol: Ozullec miodzio :loveu: Miłego dnia ! witanko Kasiu :multi::multi::multi: [quote name='bigos']o ja! ale pięknie:loveu::loveu::loveu: debeściak się postarał:p:p:p dla swojego siostrzeńca ;) Witanko i kawusię serwuję http://republika.pl/blog_na_10446/11162/tr/kawa5.jpg :p:p:p Smacznego mniam ....kawusia pychotka ;) [quote name='AlKil']matko, jaka piękna kawa!!!!:crazyeye: Ja też chcę taką....:loveu: Hello Alu!:lol: siadaj Ewcia z nami ;)w towarzystwie lepiej się pije :p...witanko :multi: Quote
Honey Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Dostalam slinotoku i zaplulam sobie klawiature... Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 mmmmmpychotka - wypije z Wami :loveu: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Honey sie wścieknęła..... pieni sie :diabloti: ślina jej kapie :cool1::eviltong: cześć Aluchna... ja już po 2 kawach... ale wdepłam do cia na trzecią :roll: :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Honey Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='clockwork']Honey sie wścieknęła..... pieni sie :diabloti: ślina jej kapie :cool1::eviltong: I warczy jak wsciekla.... czasami :eviltong: Quote
clockwork Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Honey']I warczy jak wsciekla.... czasami :eviltong: :loveu::loveu::loveu: normalnie............................. miodzio ;) Quote
Recommended Posts