Maga100 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Alicjo eR, tylko ty mnie nie zawiodłaś w nadrabianiu miliona stron :diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='Vectra']aaaałłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaa , boszzzzzz jakie paskudztwo :( az mnie dreszcze przeszły. http://images28.fotosik.pl/59/37925155f69e536f.jpg to jest fajne :) http://images23.fotosik.pl/59/21723544df0f0d65.jpge tam pajączek był maluśki;)...a fotoski ....dzieło przypadku;) [quote name='Agga']Alutka szkoda, że nie wpadłaś do nas. Jolcia wpadła i nie załuje:diabloti: Wymiziaj Ozzulca od cioci AggiAguś nie wszędzie można być :roll: [quote name='paula_z']:-o O wow, Asia :multi: http://images27.fotosik.pl/59/e2bcae426c146517.jpg :loveu: Cześć Alu :multi: Coś się nie możemy dziś sklikać :roll:Paula ...liczę na jutro...:razz: [quote name='Maga100']Alicjo eR, tylko ty mnie nie zawiodłaś w nadrabianiu miliona stron :diabloti: ależ kobieto o wdzięcznym imieniu Magdalena:p...zawsze staram się zadowolić publikę :loveu: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 nie ważne że malusi , ważne że pajączek , duży mały i tak nie cierpie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='Vectra']nie ważne że malusi , ważne że pajączek , duży mały i tak nie cierpie :diabloti::diabloti:...za to skurkowaniec jeden przyczynil sie do rozładowania bateryjek :angryy:.... chyba więcej fot nie wstawię .....aczkolwiem Qba nacykal jakieś 60 sztuk tej gadzinie:diabloti: A teraz udaję się na zasłużony odpoczynek :p....dobranoc wsjem odwiedzającym :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 DOBRANOC;-) heheehehhee boszzzzzzzz zagadane na maxa;-) Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No wlasnie Alutko - zaluj, dobrze napisala Aga - jak jechalismy, to Darek myslal,ze Was mijalismy. Zaluj, zaluj! Oj Ty Ciotka niedobra jezdes!!! Co do fot Ozzulca - astman pelna geba!!!! A gadzina - "łoblesnowata"- fuj! Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 niezły ten bezludziowy pajączek no i Ozzy też kozak Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='zuzolandia']DOBRANOC;-) heheehehhee boszzzzzzzz zagadane na maxa;-):mad:cioteczko ...a fotów ty nie widziała..... [quote name='evaxon']bezludziowy Ozzy pinkny:loveu:Ozzulek posyła liza... [quote name='sota36']No wlasnie Alutko - zaluj, dobrze napisala Aga - jak jechalismy, to Darek myslal,ze Was mijalismy. Zaluj, zaluj! Oj Ty Ciotka niedobra jezdes!!! Co do fot Ozzulca - astman pelna geba!!!! A gadzina - "łoblesnowata"- fuj!buuu .....ja niedobra....pójdę się ugryść ...spróbuję czy dobra czy nie ....jestem..... [quote name='agabass']niezły ten bezludziowy pajączek no i Ozzy też kozakooo i baskulkowa pańcia do nas przyszła Doberek wszystkim :p U nas dziś ciepełko , aż chyba za ciepełko ...... Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 czy ktoś tu za mną teśknił od wtorku :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']czy ktoś tu za mną teśknił od wtorku :cool3::cool3::cool3:no co to za pytanie...oby my teskniły :razz:......podjedź to Ci Ozzulek pokaże jak bardzo:loveu::loveu::loveu: a fotaski to na popaszczenie;) Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzulek posyła liza... liz przyjety :cool3: Doberek wszystkim :p U nas dziś ciepełko , aż chyba za ciepełko ...... hejjjjkaaaaaaa u nas tez goraco.. ze tak powiem upał :razz: i nic mi sie nie chce:roll: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='evaxon']hejjjjkaaaaaaa u nas tez goraco.. ze tak powiem upał :razz: i nic mi sie nie chce:roll::roll:nooo z tym to się zgodzę ....ja też naj...wyłożyłabym się gdzieś nad woda w cieniu....:razz: Ozzulek na Bezludziu ...część któraś tam...:eviltong: Quote
sota36 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No wreszcie FOTO blog, a nie BLOG foto:):):) Kochany chlopok!!! Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='sota36']No wreszcie FOTO blog, a nie BLOG foto:):):) Kochany chlopok!!!:razz:..oj Joluś ....toż tu ostatnio z 70 fotasków wpadło ;) Quote
BeaC Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 wreszcie dopełzłam i do Cię.................... upał mam jak jasna cholera..............a jestem w pracy:angryy::angryy::angryy: ciumam Cię mła:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='BeaC']wreszcie dopełzłam i do Cię.................... upał mam jak jasna cholera..............a jestem w pracy:angryy::angryy::angryy: ciumam Cię mła:loveu::loveu::loveu: ojj obetrzyj kolanka ...upaprałaś się pełznąc ;) ja siedze w pokoju Qby i tu sie jeszcze da żyć ...ale w naszym masakra :diabloti:... aleś mię wyciumkała ...cała się lepię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ojj obetrzyj kolanka ...upaprałaś się pełznąc ;) ja siedze w pokoju Qby i tu sie jeszcze da żyć ...ale w naszym masakra :diabloti:... aleś mię wyciumkała ...cała się lepię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Coś wiem o tym upale my właśnie wróciłiśmy z pól mokotowski ze spacerku skwar taki, że psy popadały i teraz się chłodzą w domu. A ja to sobie chyba wyskocze na lody dla ochłody :lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='agabass']Coś wiem o tym upale my właśnie wróciłiśmy z pól mokotowski ze spacerku skwar taki, że psy popadały i teraz się chłodzą w domu. A ja to sobie chyba wyskocze na lody dla ochłody :lol:ja chyba zamiast lodów ....wolę wannę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']ja chyba zamiast lodów ....wolę wannę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to też jest dobry pomysł. Widzę, że Ozz to co i rusz ma nowe piłki - na bogato :cool3: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='agabass']to też jest dobry pomysł. Widzę, że Ozz to co i rusz ma nowe piłki - na bogato :cool3::oops:...to piłeczka którą dostał na dzień dziecka.....:razz: Quote
clockwork Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 wróciłam... już..... wiesz??? byłam we schronie vel. dobijalni jastrzębskiej..... masiakra :placz: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='clockwork']wróciłam... już..... wiesz??? byłam we schronie vel. dobijalni jastrzębskiej..... masiakra :placz::shake:masakra powiadasz....i jak tu pomóc tym wszystkim psiaczkom .....:-( Quote
Recommended Posts