agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakby ktoś chciał pośpiewać:eviltong: Teksty » H » Halina Kunicka » Orkiestry dęte Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo to było tak: Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Dziadek z miejsca zmylił nogę, pojął: czas rozpocząć dzieło! Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem, no i tak to się zaczęło Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo znów było tak: Mama stała na balkonie, dołem tatuś defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Papcio z miejsca zmylił nogę, poczuł, jak go coś natchnęło. Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem i tak podjął dziadka dzieło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, lecz ich dzisiaj brak! Próżno bowiem na balkonie, czekam by ktoś defilował, żebym go ujrzała, nieomal zemdlała, by mi nacierano skronie... Żeby z miejsca zmylił nogę, tak jak tamtym się zdarzyło, stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . pa pa pa parapapapa:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a cos wy takie rozspiewane od rana:icon_roc: witanko:cool3: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='emdziolek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Alu;);) U mnie armia małych rzołnierzyków pod balkonem biega:eviltong: (rzołnierzyków- czytaj= szczeniorów) jakie fajne i kudłate:lol::lol::lol: 3 rzołnierze z mamuśką i właścicielką rozbrykanej czwórki :loveu::loveu::loveu::loveu:;)to fotasy żołnierzyków z dowódca dawaj....doberek [quote name='dealer']pa pa pa parapapapa:diabloti::evil_lol:papapa parapapapara Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='emdziolek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Alu;);) U mnie armia małych rzołnierzyków pod balkonem biega:eviltong: (rzołnierzyków- czytaj= szczeniorów) jakie fajne i kudłate:lol::lol::lol: 3 rzołnierze z mamuśką i właścicielką rozbrykanej czwórki :loveu::loveu::loveu::loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: emdziołek BANIA!!!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='evaxon']a cos wy takie rozspiewane od rana:icon_roc: witanko:cool3::pbo nam wesolutko:loveu: Quote
sota36 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jezu co z Wami???"Do lata, do lata, do lata piechota bede szlaaaaaaaaaaa ..." Kurcze jeszcze tylko 2 miesiace urlopu!!! Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='sota36']Jezu co z Wami???"Do lata, do lata, do lata piechota bede szlaaaaaaaaaaa ..." Kurcze jeszcze tylko 2 miesiace urlopu!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja jeszcze 33 dni potem trochę rozrywki i ......10 miesięcy urlopu:eviltong: Quote
sota36 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:chyba padło GG http://images28.fotosik.pl/9/62bee869a6b7814d.jpg wow!!! Ale meny!!!!!! Quote
sota36 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja jeszcze 33 dni potem trochę rozrywki i ......10 miesięcy urlopu:eviltong:len!!! Ja tez chyba do Ciebie dolacze! Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 :pna dzień dobry ...słonik Dumbo:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='sota36']wow!!! Ale meny!!!!!!:pnio ...moje chłopaki:loveu: [quote name='sota36']len!!! Ja tez chyba do Ciebie dolacze!;)cho ...dołanczaj... Quote
sota36 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ciezko zrobic ten pierwszy krok, bo potem to sie zalamie kiedy ten roczek minie... Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='dealer']paszla wont pesymistko:diabloti: Realistka:cool1::cool1::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:a potem jeszcze 10 miesięcy witaj zołziku:loveu: Wow 10miesięcy:crazyeye::crazyeye: Super:multi:Ale one też zlecą:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakby ktoś chciał pośpiewać:eviltong: Teksty » H » Halina Kunicka » Orkiestry dęte Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo to było tak: Babcia stała na balkonie, dołem dziadek defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Dziadek z miejsca zmylił nogę, pojął: czas rozpocząć dzieło! Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem, no i tak to się zaczęło Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, bo znów było tak: Mama stała na balkonie, dołem tatuś defilował, ledwie go ujrzała, nieomal zemdlała: skrapiać trzeba było skronie. Papcio z miejsca zmylił nogę, poczuł, jak go coś natchnęło. Stanął pod balkonem, huknął jej puzonem i tak podjął dziadka dzieło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic, a tak to się zaczęło, niby nic, zwyczajne "pa pa pa". Jest w orkiestrach dętych jakaś siła, lecz ich dzisiaj brak! Próżno bowiem na balkonie, czekam by ktoś defilował, żebym go ujrzała, nieomal zemdlała, by mi nacierano skronie... Żeby z miejsca zmylił nogę, tak jak tamtym się zdarzyło, stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Stanął pod balkonem, huknął mi puzonem, by mi także się spełniło. Pa pa pa pa ra pa pa pa pa ra. . . Niby nic... teraz będzie ta piosenka za mną chodzić :mdleje:Już ją śpiewam pod nosem:mdleje: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='madzia i medor']Realistka:cool1::cool1::diabloti: Wow 10miesięcy:crazyeye::crazyeye: Super:multi:Ale one też zlecą:diabloti: Niby nic... teraz będzie ta piosenka za mną chodzić :mdleje:Już ją śpiewam pod nosem:mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...hi hi ... niby nic...zaśpiewaj na głos...a nie pod noskiem:eviltong: Quote
BeaC Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aluś dopierom teraz do Cię weszła...............pracowuje znóf:angryy::angryy::angryy: ale jeszcze jutro.................. będę tesknić:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='BeaC']Aluś dopierom teraz do Cię weszła...............pracowuje znóf:angryy::angryy::angryy: ale jeszcze jutro.................. będę tesknić:placz::placz::placz::placz::placz::placz::razz:oj nie tęsknij ...wracaj jak najszybciej... Quote
Medorowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...hi hi ... niby nic...zaśpiewaj na głos...a nie pod noskiem:eviltong: Dobra, teraz dam czzaaaadu... :ylsuper::ylsuper: Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='dealer']Ala jo cie pronto...ale niebo:-o:p...śląskie [quote name='madzia i medor']Dobra, teraz dam czzaaaadu... :ylsuper::ylsuper:;)...no to dawaj...:ylsuper: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://images30.fotosik.pl/10/417f2e428cb8d741.jpg hihi a Ozzy ma nakrapianego siusiaka:evil_lol: Quote
Recommended Posts