Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]to może spraw se rower... lepiej to jeżdzić niz chodzic do szkoły :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:poj bardzo dobry pomyślunek;)[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Witaj Aluś! Pozbyłaś się makulatury? ........sie pakuję.... Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Aluś! Pozbyłaś się makulatury? ........sie pakuję....[FONT=Arial]:diabloti:pisze nadal... :placz:a ja sie nie umie spakować:shake: [/FONT] Quote
aga1215 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:pisze nadal...[/FONT] [FONT=Arial]:placz:a ja sie nie umie spakować:shake:[/FONT] to wcalenie trudne:multi: Alu: 1) W Panelu Użytkownika, w opcjach ustawiasz wyświetlanie 100 postów na stronie 2)W Pliku wybierasz ZAPISZ JAKO i tam powinna być STRONA SIECI WEB,KOMPLETNA i już:multi: ino to trwa.........:angryy: mnie jeszcze 10 zostało.... robię od wczoraj.......... Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Dziendoberek kofffaniutka;-) problem z pakowaniem??? heheeh ponoc nasza była pani prezydentowa jest rewelacyjna w te klocki;-) napisz napewno Ci pomoze heheehehe;-) a moze i przyjedzie ???? eheheheheheh buzioleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 aga1215 napisał(a):to wcalenie trudne:multi: Alu: 1) W Panelu Użytkownika, w opcjach ustawiasz wyświetlanie 100 postów na stronie 2)W Pliku wybierasz ZAPISZ JAKO i tam powinna być STRONA SIECI WEB,KOMPLETNA i już:multi: ino to trwa.........:angryy: mnie jeszcze 10 zostało.... robię od wczoraj..........[FONT=Arial]:razz:przy mojej ilości stron to mi życia braknie:diabloti:a jeszcze te papiery:placz::placz::placz:[/FONT] zuzolandia napisał(a):Dziendoberek kofffaniutka;-) problem z pakowaniem??? heheeh ponoc nasza była pani prezydentowa jest rewelacyjna w te klocki;-) napisz napewno Ci pomoze heheehehe;-) a moze i przyjedzie ???? eheheheheheh buzioleeeeeeeeeeeeeeee [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:myślisz pomoze:razz:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]:crazyeye:o matko ...mam sie bać:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] mmmmmmmhhhhhhhhhh przez duż BARDZO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Coś chciałam napisać:hmmmm: Ja też się muszę zacząć pakować, a szkoda, bo się tu przyzwyczaiłam:oops: Quote
agnes1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 agnes1 napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[FONT=Arial];)skąd ja Cię znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kkkurde a mam pisać .......:(bo nigdy nie skończę....buuuuuuuuu [/FONT] Quote
Agga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Kochane babeczki co wy pakujecie??? Czyżby odbywało się pakowanie poszczególnych galerii? Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Agga napisał(a):Kochane babeczki co wy pakujecie??? Czyżby odbywało się pakowanie poszczególnych galerii? :placz:[FONT=Arial]kto potrafi to pakuje....osiołki komputrowe nie pakują bo nie umią:oops::eviltong:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)skąd ja Cię znam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]kkkurde a mam pisać .......:(bo nigdy nie skończę....buuuuuuuuu[/FONT] [FONT=Arial]skąd skąd.. no powiedz skąd??? :cool3: :cool3:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]skąd skąd.. no powiedz skąd??? :cool3: :cool3:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:z tego klasztoru na górce:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/FONT] Quote
Agga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:[FONT=Arial]kto potrafi to pakuje....osiołki komputrowe nie pakują bo nie umią:oops::eviltong:[/FONT] Kurcze jestem wielki OSIOŁ. Ja nie umiem no. Jak zaczęłąm zapisywać na kompie to ja nie wiem ale zaczęły mi sie tylko pojawiać zdjęcia Sary, ikoniki z dogo, avtarki istny śmietnik. Czy to tak ma być? Niech mnie ktoś uświadomi. Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Agga napisał(a):Kurcze jestem wielki OSIOŁ. Ja nie umiem no. Jak zaczęłąm zapisywać na kompie to ja nie wiem ale zaczęły mi sie tylko pojawiać zdjęcia Sary, ikoniki z dogo, avtarki istny śmietnik. Czy to tak ma być? Niech mnie ktoś uświadomi.:shake:[FONT=Arial]Agguś zupełnie nie wiem jak się to robi .....masakra :diabloti:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:[FONT=Arial]Agguś zupełnie nie wiem jak się to robi .....masakra :diabloti:[/FONT] poproś jutro w pracce, dzieci potrafią;) :evil_lol: Quote
Agga Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:[FONT=Arial]Agguś zupełnie nie wiem jak się to robi .....masakra :diabloti:[/FONT] małe to pocieszenie kochana:evil_lol: Quote
Paula Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 :hmmmm: Chyba też muszę zacząć się pakować :cool1: Albo poproszę siostrę :evil_lol: Witaj Alu :multi: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Agga napisał(a):Kurcze jestem wielki OSIOŁ. Ja nie umiem no. Jak zaczęłąm zapisywać na kompie to ja nie wiem ale zaczęły mi sie tylko pojawiać zdjęcia Sary, ikoniki z dogo, avtarki istny śmietnik. Czy to tak ma być? Niech mnie ktoś uświadomi. i dobrze ci się zaczęło zapisywać :razz: bo będziesz miała katalog z tymi właśnie fotkami , avatkami , ikonkami i będziesz miała plik z rozszerzeniem .html i to będzie powiedzmy "zrzut" galerii :p tylko aby dobrze i czytelnie było , każdą stronkę zapisuj z kolejną cyferką np. galeria_1 , galeria_2 i będziesz miała katalog o nazwie galeria_1 i plik galeria_1.html Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: Chyba też muszę zacząć się pakować :cool1: Albo poproszę siostrę :evil_lol: a ja nadal ni ewiem .. o co chodzi .. po co sie to robi ... i jak to sie robi :diabloti: Quote
Aga K Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no ja też nie, no ale jak już widze,l że nie jestem sama to sie odzywam. Tak to bym sie odezwała, wyszła bym na jakąś takąś głuptaske o co :cool3::cool3::cool3: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ja jutro spróbuję sie spakować, wolę dzisiaj się nie denerwować, bo wiem jakie będą rezultaty prób mojej przeprowadzki:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 juz wiem o co chodzi i po co sie to robi :cool1: ale nadal nie wiem jak :diabloti: nieszkodzi:siara: dorwe kogos na gg:diabloti: :siara: vectruniuuuu..... strzez siee:diabloti: mmuuuahahahahahaha Quote
Recommended Posts