Alicja Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']:diabloti: Moja radość z Twojej wszech ogarniającej radości jest jeszcze wieksza:cool3: , wiem że jest ona spowodowana moją radością, której zasługą jest Twoja wielka radość, która natomiast się wzięła z mojej radości spowodowanej Twoją radością:loveu: :loveu: :loveu: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuufffffffffff:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamilknę pogrążając się w tej radości:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 groszek83 napisał(a):No i zamilkły..... nareszcie:cool1: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Milczaca radosc ........ jakiez to piekneee....... heeheheh;-) dorywieczorek rozesmiana w milczeniu ALICJO Z KRAINY RADOSCI;-) PEłNE RADOSCI BUZIACZKI DLA USZCZESLIWIONEGO MILCZENIEM RADOSNYM SWOJEJ PANCI OZZULINSKIEGOOOOO RADOSNEGO;-) eheheh Quote
malawaszka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no i jak zwykle jak ja jestem to ich już nie ma :placz: Quote
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 malawaszka napisał(a):no i jak zwykle jak ja jestem to ich już nie ma :placz: było się nie szlajać po Krakowach tylko siedzieć na tyłku na dogo :diabloti: Quote
AlKil Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Cieszem się że się cieszysz:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:oj jak je się bardzo cieszę ze ty się cieszysz że ja się cieszę:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='bonita']:loveu: :loveu: :loveu: Mnie też to niezmiernie cieszy, że Ty się cieszysz, że ja się cieszę że Ty się cieszysz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:radość mnię ze wszechmiar ogarnia że ty się cieszysz z tego że ja się cieszę że ty się cieszysz że ja się ciesze:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Chyba powinnyście pójść wcześniej spać...:evil_lol: Witaj Alu !!! :lol: Quote
emdziolek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dzieńdoberek Alu :razz: :razz: Jak tam nocka??:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [ śliczny profilek...............mojego ulubieńca:loveu::loveu::loveu: Jejku Alu......................poddałam sie ostatnie 10 stron nie przeczytałam.............nie mam czasu:shake::shake: witaj.....MŁA:calus: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ja juz jestem....pospacerkowo, pije kaff i gotuje papu dla piesa:p Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zamilknę pogrążając się w tej radości:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Obudziłam się dziś bardzo radosna i nie mogę milczeć:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Witaj Alu:multi: Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dziendoberek Alu;-) piekny dzionek mamy ..... dzisiaj Zuzolka ma randewu z Gutosławem;-) hehehehe ...Jolcia pewnikiem bedzie ciciatego pol dnia szczotkowac ehehhe mizianko dla Ozzulinskiego;-) Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='AlKil']Chyba powinnyście pójść wcześniej spać...:evil_lol: Witaj Alu !!! :lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:poszłyśmy....[/FONT] [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek Alu :razz: Jak tam nocka??:evil_lol:[FONT=Arial]:multi:doberek ....nocka oki[/FONT] [quote name='BeaC'][ śliczny profilek...............mojego ulubieńca:loveu::loveu: Jejku Alu......................poddałam sie ostatnie 10 stron nie przeczytałam.............nie mam czasu:shake::shake: witaj.....MŁA:calus: [FONT=Arial];)witaj Bea:multi:[/FONT] [quote name='dealer']ja juz jestem....pospacerkowo, pije kaff i gotuje papu dla piesa:p[FONT=Arial]ja też już jestem:multi:[/FONT] [quote name='bonita']Obudziłam się dziś bardzo radosna i nie mogę milczeć:loveu::loveu::evil_lol: Witaj Alu:multi:[FONT=Arial]oj ja też nie milczę:evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Dziendoberek Alu;-) piekny dzionek mamy ..... dzisiaj Zuzolka ma randewu z Gutosławem;-) hehehehe ...Jolcia pewnikiem bedzie ciciatego pol dnia szczotkowac ehehhe mizianko dla Ozzulinskiego;-) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to życzę udanego psacerka Witam ...zrobiłam sobie wolne na odstresowanie;) [/FONT] Quote
Patka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial] Witam ...zrobiłam sobie wolne na odstresowanie;-)[/FONT] ja jakoś mam wolne a 'odstresowanie" mi nie wychodzi ... ciekawe dlaczego melisy pić nie mogę ...:shake: Rudolfina ciecze i do tego lekkie zapalenie pęcherza ma ... same dobre ale Pani wet ja pochwaliła ze ładne ma nadgarstki i jest szczupła i ... spokojna (ale to od upału) Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='AlKil']Alu, strajkujesz dzisiaj???:cool3:[FONT=Arial]jesteśmy w gotowości strajkowej;)[/FONT] [quote name='Patka']ja jakoś mam wolne a 'odstresowanie" mi nie wychodzi ... ciekawe dlaczego melisy pić nie mogę ...:shake: Rudolfina ciecze i do tego lekkie zapalenie pęcherza ma ... same dobre ale Pani wet ja pochwaliła ze ładne ma nadgarstki i jest szczupła i ... spokojna (ale to od upału)[FONT=Arial]Patuś pociesz się mi też nie wychodzi;)....a nie wiem co z tą melisą....:shake:. No i super że u Rudolfiny wsio będzie oki;) [/FONT] Quote
Patka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Alu ok ludzie sie za nami oglądają taką wielka ma muszelkę :evil_lol: podejrzewam ze Ozzy byłby zachwycony :evil_lol: melise kazali mi pić i odpoczywać juz potrafię :diabloti: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dealer']ale fajnie ze masz wolne...bede cie od ranka napastowac:loveu: :loveu: :loveu: [FONT=Arial] pasta Kiwi ALE ożywi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie witam sie Alicjo R z tobą bo ty już w drodze do mnie :multi:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 łomatko Patka to Rudolfina już cieczkuje?? :crazyeye: ależ ten czas leci :-o Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Patka napisał(a):Alu ok ludzie sie za nami oglądają taką wielka ma muszelkę :evil_lol: podejrzewam ze Ozzy byłby zachwycony :evil_lol: melise kazali mi pić i odpoczywać juz potrafię :diabloti: no to pij tą melise i się nie stresuj moja kochana :cool3: :cool3: :cool3: podejrzewam że Rudzia muszelkę ma normalnych rozmiarów tylko wydaje sie wielka bo cała reszta jest mała :evil_lol: cześć mamuśka :loveu: :loveu: a gdzie Ty się szwendasz :razz: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Vectra napisał(a):no to pij tą melise i się nie stresuj moja kochana :cool3: :cool3: :cool3: podejrzewam że Rudzia muszelkę ma normalnych rozmiarów tylko wydaje sie wielka bo cała reszta jest mała :evil_lol: cześć mamuśka :loveu: :loveu: a gdzie Ty się szwendasz :razz: toc u Klockowej kawe zlopie:) Quote
groszek83 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] pasta Kiwi ALE ożywi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie witam sie Alicjo R z tobą bo ty już w drodze do mnie :multi:[/FONT] Pojechała do Ciebie sie pastować??:confused:I to takie odstresowujące?:confused:Czego to się człowiek tutaj nie dowie:-o Quote
Recommended Posts