Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Cze gaduły gadzinowate Wy młe:loveu: Fotki mi chyba jakieś przemknęły:hmmmm::diabloti:
[FONT=Arial]kobito o okrutnym imieniu -Madzia_ rzeknij mi tu ino ... czy tyś je tyszanka?? bo cosik sie mie o uchi obiło....
[/FONT]

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu Strajkowałaś dzisiaj?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z Ozzym??:cool3::cool3:

Ja z Vegą robiłam wdomu małą manifestację:lol::lol: Mamuśka nie chciała sypnąc kasą na nową obróżkę:P Ale maniwestacja sie udała i ide z Vegą po obróżkę nową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hihi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']Ja z Vegą robiłam wdomu małą manifestację:lol::lol: Mamuśka nie chciała sypnąc kasą na nową obróżkę:P Ale maniwestacja sie udała i ide z Vegą po obróżkę nową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hihi:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]:placz::placz::placz: wzruszyła mnie Twoja historia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:placz::placz::placz: wzruszyła mnie Twoja historia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Naprawdę??:eviltong::razz: To napisze książkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Naprawdę??:eviltong::razz: To napisze książkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol:

[FONT=Arial]to ja poprosze sztuk 1 ... książki "jak wychować sobie mame" :cool1: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja poprosze sztuk 1 ... książki "jak wychować sobie mame" :cool1: [/FONT]

:razz::razz: ok nie ma sprawy jeden egzemplasz z autografem poleci do ciebie:evil_lol:

Ale nie wiem czy wyrobisz sie finansowo:cool3:

Posted

groszek83 napisał(a):
:crazyeye:O matko!!!!!!:crazyeye: a autograf wzięłaś??:evil_lol::evil_lol::eviltong:

:cool3: :cool3: :cool3: Jak wzielas to ja odkupie:cool3: :cool3: :cool3: heheheh

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:placz::placz::placz: wzruszyła mnie Twoja historia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a ja myslalam ze cie histeria poruszyla....:razz:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]kobito o okrutnym imieniu -Madzia_ rzeknij mi tu ino ... czy tyś je tyszanka?? bo cosik sie mie o uchi obiło....
[/FONT]
Droga babo, o cud imieniu:loveu: :loveu: :diabloti: jam jezdd tyszanka z krwi i kości:grins:

Posted

[quote name='Patka']Alu ok ludzie sie za nami oglądają taką wielka ma muszelkę :evil_lol: podejrzewam ze Ozzy byłby zachwycony :evil_lol:
melise kazali mi pić i odpoczywać juz potrafię :diabloti:[FONT=Arial]:razz:oj Ozzul byłby happy[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
pasta Kiwi ALE ożywi....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie witam sie Alicjo R z tobą bo ty już w drodze do mnie :multi:
[/FONT][FONT=Arial];)zgadłaś[/FONT]

[quote name='evaxon']dziendoberek Alu:multi:[FONT=Arial]doberek[/FONT]

[quote name='Vectra']no to pij tą melise i się nie stresuj moja kochana :cool3: :cool3: :cool3:
podejrzewam że Rudzia muszelkę ma normalnych rozmiarów tylko wydaje sie wielka bo cała reszta jest mała :evil_lol:

cześć mamuśka :loveu: :loveu: a gdzie Ty się szwendasz :razz:[FONT=Arial]pojechałam połączyć mózga:evil_lol:[/FONT]

[quote name='dealer']toc u Klockowej kawe zlopie:)[FONT=Arial]:evil_lol:zgadłaś[/FONT]

[quote name='groszek83']Pojechała do Ciebie sie pastować??:confused:I to takie odstresowujące?:confused:Czego to się człowiek tutaj nie dowie:-o[FONT=Arial]:razz:uhmmmmmmm[/FONT]

[quote name='Kate I Luka']Cześć kawkująca się po ludziach Alicjo :p[FONT=Arial]cześć kasiu ja u Naszej Klocusiowej kawę piłam[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Cze gaduły gadzinowate Wy młe:loveu: Fotki mi chyba jakieś przemknęły:hmmmm::diabloti:[FONT=Arial];)chyba musisz wstecza dać...gaduło[/FONT]

Posted

Zagodane tu na maksa;-) ida spac .....choc nie wiem czu usna bo mom sztresaaaaa .Zuzol mi sie kulkami zadłąwił i chyba jej jakis tam utknał w gardziołku badz wlecioł do tchawicy .tak se odddycho przez nos i lekko charczy...... ale zem sie wystraszyła jak mi zaczeła sie dusic ....echhhh chyba jednak nie zasne......

Posted

[quote name='emdziolek']:evil_lol: Alu Strajkowałaś dzisiaj?? :evil_lol:

Z Ozzym??:cool3:

Ja z Vegą robiłam wdomu małą manifestację:lol: Mamuśka nie chciała sypnąc kasą na nową obróżkę:P Ale maniwestacja sie udała i ide z Vegą po obróżkę nową :evil_lol:

Hihi:loveu:[FONT=Arial]ozzy strajkował ...nie chciał do domu wracać[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:placz: wzruszyła mnie Twoja historia :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]oj nie wolno ci się tak wzruszać ....to szkodzi ...mózg nam sie rozmiękczy[/FONT]

[quote name='emdziolek']Naprawdę??:eviltong: To napisze książkę:evil_lol::lol:[FONT=Arial]pisz pisz.....[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]to ja poprosze sztuk 1 ... książki "jak wychować sobie mame" :cool1: [/FONT][FONT=Arial]tylko schowaj głęboko co by kiedyś potomstwo nie pczytało[/FONT]

[quote name='Anka12']Cześć Mamusiu
Jak widze same masz problema z tym urlopem. Wszystko się uda :thumbs: :kciuki: [FONT=Arial]cześć corcia ...musi sie udać[/FONT]

[quote name='Samturia']a ja widziałam dzisiaj Alicjerydzewską! :multi: :P:P:P[FONT=Arial]...jesteś tego pewna ...bo tak szybko uciekłaś[/FONT]

[quote name='malawaszka']a kto to taki????? :niewiem:[FONT=Arial]tysz cie to nurtuje[/FONT]

[quote name='groszek83']O matko!!!!!!:crazyeye: a autograf wzięłaś??:evil_lol::eviltong:[FONT=Arial]a co też sces[/FONT]

[quote name='emdziolek'] Jak wzielas to ja odkupie:cool3: heheheh[FONT=Arial]:razz:za ile.....[/FONT]

[quote name='dealer']a ja myslalam ze cie histeria poruszyla....:razz:
[FONT=Arial]myślisz ...takie to tragiczne[/FONT]

[quote name='Samturia']no nie wzuiełam bo czssu nie było... kurde a taki interes mogłam zbić :evil_lol:[FONT=Arial]taaaa uciekałaś aż się kurzyło.....ha ha [/FONT]

[quote name='paula_z']Cześć ciotka :p Zagadałaś się w Jastrzębiu? :razz:[FONT=Arial]...troszeczkę ....ale za to zrobiłam fotecki Klocusiowi i smoczkowi[/FONT]

[quote name='barbara.h']napiszę tylko jedno! wróciłam! tyle zaległości, że nie nadrobię niestety :shake:

Mizianko dla Ozulca, tylko o to mogę prosić :loveu:[FONT=Arial]Basiu ...witaj wrócona[/FONT]

[quote name='aga1215']Witaj Aluś!
Każda pora dobra na kawkę :multi: .... no to

[FONT=Arial]aaa no to na zdrowie

Jestem melduję się posłusznie.musiałam pokasować emotki
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Zagodane tu na maksa;-) ida spac .....choc nie wiem czu usna bo mom sztresaaaaa .Zuzol mi sie kulkami zadłąwił i chyba jej jakis tam utknał w gardziołku badz wlecioł do tchawicy .tak se odddycho przez nos i lekko charczy...... ale zem sie wystraszyła jak mi zaczeła sie dusic ....echhhh chyba jednak nie zasne......[FONT=Arial]:crazyeye:Inuś ....kurde ...jakie kuleczki ..karma :razz:.....[/FONT]