agbar Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:nie mam Klocusiowa mi nie zrobiła:shake: co za niewatpliwa strata dla swiata:diabloti: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 To trzeba ją upomnieć, żeby od dziś trzymała aparat pod poduszką!!!:mad: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): tędy wlazł tędy wylazł??? :hmmmm: czy co??? po choliere zdjecie drzewa Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 agnes1 napisał(a):DLA CIOCI ALI TEŻ, A CO. TYLKO NIE WIEM KIEDY:razz: MOŻE NASTĘPNYM RAZEM JAK BĘDZIECIE W JASTRZĘBIU, TO SIĘ TEŻ WPROSZĘ NA KAWĘ DO SIOSTRY:evil_lol: Ty bedziesz całować ciocie Ale??? :hmmmm: :diabloti: AlKil napisał(a):To trzeba ją upomnieć, żeby od dziś trzymała aparat pod poduszką!!!:mad: miałam aparat... ale jak Alicja wlazła pod łóżko to jak miałam ją focić?? hę?? Quote
sylwiaskalska Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):I ja witam z ranka ..słonecznego:multi::multi::multi::razz:z tym się zgodzę ...wcale mi ię nie chce iść do pracy ....a wogóle ten tydzień strasznie się dłuży:shake: Właśnie jakiś długi ten tydzień , no ale jeszcze jeden tydzień i święta przynajmniej poniedziałek wolny :) Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AlKil napisał(a):Zaszalałaś dziś Alu z tymi fotami. Normalnie jakby tu jakaś galeria była...:evil_lol: sama się zdziwiłam:evil_lol: , tyyyle fotek ...:multi::multi: cześć Ala! Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie Ozzy'ulki:loveu::loveu::loveu: Wpadłam no i się nie zawiodłam:p:p:p Ozy'ule usmiechniety i szczęśliwy:loveu: Cóż za piękny widok A piłeczka to tak troszke już zdezelowana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kupiła by Pani nową???:razz::razz: Quote
Anja33 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Mamcia Nic mi się nie chce a to dopiero środa ja pikole oby do piątku. A Netie wypcham i spale czy bende miała neta w domciu dowiem się do 31 marca:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dobrze że choć OZZYEMU dobrze na tym Łez Padole:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 chciałamby żebyś kobito do mnie zaglondła.... Klocek sie ujawnił na fotoskach ;) Quote
Kate I Luka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ahoj, ahoj :multi: :multi: :multi: Alu dłuży się potffffffffornie ten tydzień, już myślałam że to tylko ja taka niecierpliwa jestem :roll: Quote
Patka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Alu Ozzy jakis taki żółciutki na tej focie w kurczaczka sie zmienia ;) Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Patka napisał(a):Alu Ozzy jakis taki żółciutki na tej focie w kurczaczka sie zmienia ;) byle nie w kaczora :mad::mad: Quote
goldenka245 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dzień Dobry Panią:loveu: Ja tu nowa:oops: Nie mam pieska:oops: Udzielicie mi jakichs rad dot. trymowanych łestów?:oops: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czesc KOchani :) ja jak zwykle z przerwami tu zagladam, ale zagladam! :lol: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dealer napisał(a):co za niewatpliwa strata dla swiata:diabloti: :diabloti:a jak każdy by chciał taką unikalna fotkę mieć AlKil napisał(a):To trzeba ją upomnieć, żeby od dziś trzymała aparat pod poduszką!!!:mad::evil_lol: clockwork napisał(a):Ty bedziesz całować ciocie Ale??? :hmmmm: :diabloti: miałam aparat... ale jak Alicja wlazła pod łóżko to jak miałam ją focić?? hę?? :crazyeye:o rany całować mnie chcą :oops: :diabloti:przyznaj się ze bałas się że jakiś pająk wyskoczy spod wyrka;) sylwiaskalska napisał(a):Właśnie jakiś długi ten tydzień , no ale jeszcze jeden tydzień i święta przynajmniej poniedziałek wolny :):cool1:oj tydzień wlecze się masakrycznie :angryy: Alka napisał(a):sama się zdziwiłam:evil_lol: , tyyyle fotek ...:multi: cześć Ala!:pstaram się jak mogę bigos napisał(a):Witajcie Ozzy'ulki:loveu::loveu::loveu: Wpadłam no i się nie zawiodłam:p:p:p Ozy'ule usmiechniety i szczęśliwy:loveu: Cóż za piękny widok A piłeczka to tak troszke już zdezelowana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kupiła by Pani nową???:razz::razz::multi:oj Bigosikowa wpadła do nas ..piłeczka jest nowa juz w samochodzie i już Ozzy zrobił w niej dziurkę ....więc trzeba kupić kolejną Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Anka12 napisał(a):Cześć Mamcia Nic mi się nie chce a to dopiero środa ja pikole oby do piątku. A Netie wypcham i spale czy bende miała neta w domciu dowiem się do 31 marca:placz: Dobrze że choć OZZYEMU dobrze na tym Łez Padole:loveu: :shake:masakra z ta NETIĄ ...... wypchaj i spal clockwork napisał(a):chciałamby żebyś kobito do mnie zaglondła.... Klocek sie ujawnił na fotoskach ;):pzaglądłam już:loveu::loveu::loveu: Kate I Luka napisał(a):Ahoj, ahoj :multi: :multi: :multi: Alu dłuży się potffffffffornie ten tydzień, już myślałam że to tylko ja taka niecierpliwa jestem :roll:tydzien nam jakoś dziwnie sie wydłuża...ja dawno nie byłam tak znuzona tygra napisał(a):jaka zmarnowana ta piłeczka ;)nie zmarnowana a ulubiona evaxon napisał(a):siemanko Alu:)siemanko Patka napisał(a):Alu Ozzy jakis taki żółciutki na tej focie w kurczaczka sie zmienia ;)to chyba swiatełko tak porobiło on nadal taki szaraczek clockwork napisał(a):byle nie w kaczora :mad::mad::evil_lol: goldenka245 napisał(a):Dzień Dobry Panią:loveu: Ja tu nowa:oops: Nie mam pieska:oops: Udzielicie mi jakichs rad dot. trymowanych łestów?:oops: :evil_lol:;)najlepiej ogolić depilatorkiem:evil_lol: Teklunia napisał(a):Czesc KOchani :) ja jak zwykle z przerwami tu zagladam, ale zagladam! :lol::multi:Kasiunia ..... Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jak możesz pisać o Gwiazdorze Ozzym że jest szaraczek??? :mad::shake: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 malawaszka napisał(a):jak możesz pisać o Gwiazdorze Ozzym że jest szaraczek??? :mad::shake::diabloti:bo jest .......a jeszcze jak się wyczochra w trawsku to masakra:angryy: Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:bo jest .......a jeszcze jak się wyczochra w trawsku to masakra:angryy: no to brudas, a nie od razu szarak :shake: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='malawaszka']no to brudas, a nie od razu szarak :shake::diabloti:znalajzły się obrończynie uciśnionych :eviltong:......mnie to nikt nie broni:diabloti:... .....biore mojkę i idę sie pochlastać:diabloti: Quote
clockwork Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :diabloti:przyznaj się ze bałas się że jakiś pająk wyskoczy spod wyrka;) przyznaje :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:znalajzły się obrończynie uciśnionych :eviltong:......mnie to nikt nie broni:diabloti:... .....biore mojkę i idę sie pochlastać:diabloti: oc cie przytulam :calus: Quote
malawaszka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:znalajzły się obrończynie uciśnionych :eviltong:......mnie to nikt nie broni:diabloti:... .....biore mojkę i idę sie pochlastać:diabloti: a Ciebie ktoś tu od szaraków wyzywał??? :evil_lol: nie zapomnij soli :diabloti: Quote
Alicja Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='clockwork']przyznaje :oops:.......no toś kryta:evil_lol: oc cie przytulam :calus:..........no chociaż Ty :multi: KKKocham Cię Misiu:loveu::loveu::loveu: TZ porywa mnie do miasta:diabloti:.....no ale przejade się Polówką:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ostatnio zapierniczam wszędzie piechotka ...tak szybciej :evil_lol:.... Quote
Recommended Posts