sota36 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Lucy*']J- CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ? MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI dobre? Kurcze - moze otworze przewod doktorski nawet ??? Brawo!!!!:multi: Trzeba byjeszcze dorzucic haslo, ze galeria uzaleznia!!!! Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)na dobranoc hej :) nie brudzi mu sie siersc od lancuszka? Quote
PIKA Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)na dobranoc Dlaczego Ozulca na noc nie rozebralas ? :cool3: Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 piękny pomysł z tą pracą magisterką o fenomenie Rydzewskiej :evil_lol: :evil_lol: ŚWIETNE!! Quote
Anja33 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Yoł Mam To o Tobie usz prace magisterskie piszom Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Lucy*']Jezu.. i pójść się umyć.. :crazyeye: już ma człowiek 5 stron zaległości :mdleje: CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ? MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dżisys ....śmiać się czy płakać ........toż Ozzy w kompleksa popadnie jak zaczna o nim pisać ...on taki skromny pies ...może nie udźwignąć tej popularności.....ja tez skromna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z prowincji:oops: No dobra odpowiadam na zadane pytania ...otóż Ozzyemu łańcuch bardzo brudzi futerko ...oraz Ozzy czekał na psacerek;) Quote
beria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Witaj Rydzewski fenomenie :cool3: Nawet nie próbuję nadrabiać :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='beria']Witaj Rydzewski fenomenie :cool3: Nawet nie próbuję nadrabiać :roll::-(zadałaś mi ból ....wbiłaś szpade w me serce.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Gosiu ...:multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Niewiecie może co to za babsztyl ta Rydzewska :razz: gada i gada :shake: zagadałą mi całego foto bloga :placz: :placz: :placz: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']Niewiecie może co to za babsztyl ta Rydzewska :razz: gada i gada :shake: zagadałą mi całego foto bloga :placz: :placz: :placz: :diabloti: :diabloti: :diabloti::mad::mad::mad:tu też była:eviltong: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Heloł:multi: Fenomenalna sister! W tej pracy magisterskiej, to nie zapomnijcie napisać że ma śliczną siostrę:cool3: :evil_lol: zgadnijcie jak się nazywa:cool3: :evil_lol: . Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='bonita']Heloł:multi: Fenomenalna sister! W tej pracy magisterskiej, to nie zapomnijcie napisać że ma śliczną siostrę:cool3: :evil_lol: zgadnijcie jak się nazywa:cool3: :evil_lol: .:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cała rodzinka śliczna :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć ;) Stara ciotka przyszła się przywitać . O jej , jak ja sie cieszę że nie muszę już oglądać tych pająków w twojej galeri :evil_lol:. Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 nie odwiedzaj Alicji...:crazyeye: ona w każdym kącie hoduje pająki:diabloti: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']nie odwiedzaj Alicji...:crazyeye: ona w każdym kącie hoduje pająki:diabloti: tak ONE są wszędzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']nie odwiedzaj Alicji...:crazyeye: ona w każdym kącie hoduje pająki:diabloti::placz::placz::placz:i wiedziałam ,że mnie wydasz ....a to była moja tajemnica:cool3: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:i wiedziałam ,że mnie wydasz ....a to była moja tajemnica:cool3: no więc teraz to jest nasza wieeelka tajemnica.. i nie powiemy nikomu ciiii! Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']no więc teraz to jest nasza wieeelka tajemnica.. i nie powiemy nikomu ciiii!;)nie no teraz to jż ciiiiii ......jak przyjedziesz to ci zapakuję ze 2 do plecaczka:p Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)nie no teraz to jż ciiiiii ......jak przyjedziesz to ci zapakuję ze 2 do plecaczka:p nie no.. alicja naprawde nie trzeba było.. :oops:, no ale skoro nalegasz :roll: Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='clockwork']nie no.. alicja naprawde nie trzeba było.. :oops:, no ale skoro nalegasz :roll: :loveu:no wiesz ja to z dobrego serca:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D :loveu::loveu::loveu:dziecko koffane a akurat szukałam mojej zguby Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D :crazyeye: ekhm... wyłamię się z towarzystwa..... nie cierpie pająków :diabloti: czesć Alu - jak tam humorek w obrzydliwy szarobury dzień... kolejny taki .... wrrr dobija mnie już ta pogoda :placz: Quote
bonita Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']cześć ;) Stara ciotka przyszła się przywitać . O jej , jak ja sie cieszę że nie muszę już oglądać tych pająków w twojej galeri :evil_lol:. :cool3: Quote
clockwork Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Vectra']o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D :eek2: WIDZIAŁAM GO U ALICJI!!! Alu pająk Ci zdezerterował!!! :scared: po kabelkach... myk do Vectry :scared: Quote
Recommended Posts