Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucy*']J-

CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ?

MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI

dobre? Kurcze - moze otworze przewod doktorski nawet ??? Brawo!!!!:multi: Trzeba byjeszcze dorzucic haslo, ze galeria uzaleznia!!!!

Posted

[quote name='Lucy*']Jezu.. i pójść się umyć.. :crazyeye: już ma człowiek 5 stron zaległości :mdleje:

CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ?

MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dżisys ....śmiać się czy płakać ........toż Ozzy w kompleksa popadnie jak zaczna o nim pisać ...on taki skromny pies ...może nie udźwignąć tej popularności.....ja tez skromna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczynka z prowincji:oops:
No dobra odpowiadam na zadane pytania ...otóż Ozzyemu łańcuch bardzo brudzi futerko ...oraz Ozzy czekał na psacerek;)

Posted

[quote name='beria']Witaj Rydzewski fenomenie :cool3:
Nawet nie próbuję nadrabiać :roll::-(zadałaś mi ból ....wbiłaś szpade w me serce.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
cześć Gosiu ...:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Vectra']Niewiecie może co to za babsztyl ta Rydzewska :razz: gada i gada :shake: zagadałą mi całego foto bloga :placz: :placz: :placz:

:diabloti: :diabloti: :diabloti::mad::mad::mad:tu też była:eviltong:

Posted

Heloł:multi: Fenomenalna sister!
W tej pracy magisterskiej, to nie zapomnijcie napisać że ma śliczną siostrę:cool3: :evil_lol:
zgadnijcie jak się nazywa:cool3: :evil_lol: .

Posted

[quote name='bonita']Heloł:multi: Fenomenalna sister!
W tej pracy magisterskiej, to nie zapomnijcie napisać że ma śliczną siostrę:cool3: :evil_lol:
zgadnijcie jak się nazywa:cool3: :evil_lol: .:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no cała rodzinka śliczna :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

cześć ;) Stara ciotka przyszła się przywitać . O jej , jak ja sie cieszę że nie muszę już oglądać tych pająków w twojej galeri :evil_lol:.

Posted

[quote name='clockwork']nie odwiedzaj Alicji...:crazyeye: ona w każdym kącie hoduje pająki:diabloti::placz::placz::placz:i wiedziałam ,że mnie wydasz ....a to była moja tajemnica:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:i wiedziałam ,że mnie wydasz ....a to była moja tajemnica:cool3:

no więc teraz to jest nasza wieeelka tajemnica.. i nie powiemy nikomu ciiii!

Posted

[quote name='clockwork']no więc teraz to jest nasza wieeelka tajemnica.. i nie powiemy nikomu ciiii!;)nie no teraz to jż ciiiiii ......jak przyjedziesz to ci zapakuję ze 2 do plecaczka:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nie no teraz to jż ciiiiii ......jak przyjedziesz to ci zapakuję ze 2 do plecaczka:p
nie no.. alicja naprawde nie trzeba było.. :oops:, no ale skoro nalegasz :roll:

Posted

[quote name='clockwork']nie no.. alicja naprawde nie trzeba było.. :oops:, no ale skoro nalegasz :roll:
:loveu:no wiesz ja to z dobrego serca:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D

:crazyeye:
ekhm... wyłamię się z towarzystwa.....

nie cierpie pająków :diabloti:

czesć Alu - jak tam humorek w obrzydliwy szarobury dzień... kolejny taki .... wrrr dobija mnie już ta pogoda :placz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']cześć ;) Stara ciotka przyszła się przywitać . O jej , jak ja sie cieszę że nie muszę już oglądać tych pająków w twojej galeri :evil_lol:.

:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']o taki mi wylazł z glośnika jak rozmawiałąm z mamcią na skype :D

:eek2: WIDZIAŁAM GO U ALICJI!!! Alu pająk Ci zdezerterował!!! :scared:
po kabelkach... myk do Vectry
:scared: