Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']ehhh.. trza tego kompka do domu zawlec i tego kabla pociągnąć.. (pod neta:cool3: ) i być on-line non stop :diabloti::razz:koniecznie i bez zastanowienia [quote name='Samturia']Klockowa, przydało by się :cool2::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork']samturia... a ty nie śpisz?? 22.30!! rano do szkoły!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzieci mają ferie Quote
clockwork Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzieci mają ferie o ja durna!!!! :wallbash: ekskjuzmi... co to są ferie ??? Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='clockwork'] o ja durna!!!! :wallbash: ekskjuzmi... co to są ferie ???:mad:to jak starzy walczą z dzieckiem o dostęp do kompa:angryy: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Clockowa-jeśli by nie było ferii to i tak jutro na 10:45 :evil_lol: a ferie to taki czas, gdzie matka wykożystuje dziecko i jeszcze nażeka że dziecka wszędzie pełno :P a poza tym... ja najwcześniej chodze spać o 23 :P Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:jęzorek uuułaaaaa tosz to jezor nie z tej ziemi:loveu: :evil_lol: Quote
małyskrzat Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:noseczek A czyj to nochal?-:crazyeye: niedźwiedzia?:crazyeye: :lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='małyskrzat']A czyj to nochal?-:crazyeye: niedźwiedzia?:crazyeye: :lol::loveu:nosecek mojego misiacka Quote
małyskrzat Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:nosecek mojego misiacka To mój ma taki jak jego jedna dziurka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='małyskrzat']To mój ma taki jak jego jedna dziurka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='małyskrzat']w nosie oczywiście:):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aż tak źle chyba nie jest;) Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='paula_z'] Ozzy i jego narzedzie pracy ;) :loveu::cool3:Ozzy ćwiczy przed następnym spotkaniem;) Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='"AlicjaRydzewska"'] "ach, jakie było pyszne" :loveu: jedna ręka Kuby, a druga, ta z tyłu???? jak oni siedzą???? :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='aga1215']"ach, jakie było pyszne" :loveu: jedna ręka Kuby, a druga, ta z tyłu???? jak oni siedzą???? :hmmmm::oops:ta z tyłu to moja noga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:ta z tyłu to moja noga:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: to co Ty Oziemu robisz tą nogą???????:crazyeye: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='aga1215']:crazyeye: to co Ty Oziemu robisz tą nogą???????:crazyeye::roll:nic siedze na krześle przy kompie a noge mam opartą o fotel:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja wiem ze tu dzisiaj kupe ciekawych rzeczy pisze ale nie dam rady .... Nadrobiłam Klockowej galerie, Vectry i tutaj poprostu oniemiałam :crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bry wieczor Alu! :multi: I piąteczka Ozzulku :loveu: Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jezu.. i pójść się umyć.. :crazyeye: już ma człowiek 5 stron zaległości :mdleje: CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ? MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI Quote
BeaC Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:noseczek :loveu:jęzorek ............skad u niego taka łopata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hmmmm::hmmmm::hmmmm: a jajca to gdzie... :oops2:od paru stron tylko jaja i jaja... a fotów niet....... chociaż jajecznicę :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Pysia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Lucy*']Jezu.. i pójść się umyć.. :crazyeye: już ma człowiek 5 stron zaległości :mdleje: CZY KTOŚ KIEDYŚ MYŚLAŁ ŻE GALERIA RYDZEWSKICH TO DOBRY MATERIAŁ NA PRACĘ MAGISTERSKĄ ? MOŻNA NAPISAĆ O JEJ FENOMENIE :evil_lol: O TAJNYCH TAJNIKACH WPŁYWANIA NA OSOBY JAKO NA NARZĘDZIA JEJ PRZEDŁUŻENIA , O JEJ SZYBKOŚCI PONADDŹWIĘKOWEJ , O JEJ NAŁOGOWYCH WŁAŚCIWOŚCIACH I O PEWNYCH JEJ ELEMENTACH SEKSUALNYCH JAKO ŻYWIEJ PRZEMAWIAJĄCYCH DO WYOBRAŹNI Ja zapodałam kiedyś koleżance psycholożce temat ale ona nie okazała entuzjazmu....Ona nie jest " spsiała" ......To poważna kobieta :-o:-o:-o Quote
Recommended Posts