Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']:eek2: WIDZIAŁAM GO U ALICJI!!! Alu pająk Ci zdezerterował!!! :scared:
po kabelkach... myk do Vectry
:scared::razz:o masz to ten co sie do koryta dopchać nie mógł:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:eek2: WIDZIAŁAM GO U ALICJI!!! Alu pająk Ci zdezerterował!!! :scared:
po kabelkach... myk do Vectry
:scared:
i za cholere nie chce wracać :mad::mad: wciskam go w mikrofon i wciskam a tek KKKurde namolny i upierdliwy wyłazi non stop :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i za cholere nie chce wracać :mad::mad: wciskam go w mikrofon i wciskam a tek KKKurde namolny i upierdliwy wyłazi non stop :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol::razz:wsadź w słuchawkę ...i nałóż na uszko pójdzie na 100 %

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:wsadź w słuchawkę ...i nałóż na uszko pójdzie na 100 %
kiedy on nieche wracać :placz::placz: do on chce we stolycy mieszkać :placz::placz: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i za cholere nie chce wracać :mad::mad: wciskam go w mikrofon i wciskam a tek KKKurde namolny i upierdliwy wyłazi non stop :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol:

Alicja... co ty robisz biednym pajaczkom,:mad: że one tak sie zapieraja tymi swoimi kończynami chwytnymi... nawet u Vectry wola zostać... byle nie do Ciebie

haha... a ten jak sie spuszcza..:cool3:

Posted

[quote name='clockwork']Alicja... co ty robisz biednym pajaczkom,:mad: że one tak sie zapieraja tymi swoimi kończynami chwytnymi... nawet u Vectry wola zostać... byle nie do Ciebie

haha... a ten jak sie spuszcza..:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pojechał do stolicy ...będą młode;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pojechał do stolicy ...będą młode;)

A taki mi się bardzo podoba:loveu::loveu::loveu:

i mam tę książeczkę :p

nic tam nie widze... jest taki maciupki...:placz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']świetne wyposazenie;) a TEN przyklacnięty na ścianie to pewno TWÓJ asystent:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mgr informatyki;)

posłałam pocztą fotki:p

Posted

[quote name='Gosiek']:crazyeye:
ekhm... wyłamię się z towarzystwa.....

nie cierpie pająków :diabloti:

czesć Alu - jak tam humorek w obrzydliwy szarobury dzień... kolejny taki .... wrrr dobija mnie już ta pogoda :placz::pGosiu ...z lubieniem to jest różnie;)

U nas rano zapowiadało się pięknie ...niebo zaczynało się robić niebieskie i naraz znowu naszła mgła ....paskudstwo:shake:

Posted

[quote name='Dobcia']Hey Alu:lol:

Łaaaaał:cool3: Na takim stanowisku można godzinami na dogo siedzieć:loveu::placz::placz::placz:kiedy tam necik nie podłączony