Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Patka napisał(a):U nas wieje wiatraczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas 2 i w mieszkaniu przeciąg a na Riwierze siedziałam z nogami w zimnej wodzie / w misce znaczy się ;)/Ozzy co jakiś czas przychodzi się zameldować ,ze jest i szuka jakiegoś chłodku i spokoju:razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Agga napisał(a):ALu no co ty nie lubisz tropików.:razz: Ozziinek piekności:loveu: ZAMYKAMY ZAMYKAMY ZA PLOTKOWANIE :diabloti: (zartowałam ):evil_lol: :eviltong: :mad:Agga ty mnie nie stresuj , bo następnym razem Tuffikiem poszczuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ktoś tu mówił o Tuffiku ?:evil_lol: Powiem szczerze ,że mnie upały nie przeszkadzają ,lubię ciepełko , lubię opalać się :p. Tuffcio tez jak gdyby nigdy nic , zachowuje się normalnie i normalnie je, a ciągle chudy...;) Ala, dzięki za foty !:loveu: Quote
zaba14 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Żur nad wodą? :) to trzeba na Chechło podjechać ale tam własnie dużooo ludzi ;) jeśli chcecie się tylko ochłodzić i raczej do wody wchodziłby tylko pies to można jechac na Zieloną to za Chechłem (podchodzi pod gmine tarnowskich gór jak dobrze myśle) ładny cień wsród drzew ;) po drugiej stronie słonce i plaża ale tego nie polecam jeśli chcecie z psem ;) za to obok Zielonej (przy wiezdzie) jest oddzielne jeziorko o wiele wiele mniej ludzi, jest raczej luz tylko ta woda rybami troszke smierdzi :evil_lol: wiec ja się w tym nie kąpałam.. :lol: Ale ogolnie polecam Chechło, czysta woda, najlepiej pod namiot tam pojechać, wieczorem i rano psiak smiało może się wykąpać, a cień zawsze da się znaleźć, my się wybieramy z rudzielcem po 20 ;) bo w bloku to idzie dosłownie zemdleć :mad: a gdy się ma jeszcze słoneczne mieszkanie to szkoda gadać :placz: :placz: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 zaba14 napisał(a): Ale ogolnie polecam Chechło, czysta woda, najlepiej pod namiot tam pojechać, wieczorem i rano psiak smiało może się wykąpać, a cień zawsze da się znaleźć, my się wybieramy z rudzielcem po 20 ;) bo w bloku to idzie dosłownie zemdleć :mad: a gdy się ma jeszcze słoneczne mieszkanie to szkoda gadać :placz: :placz:;)propozycja kuszaca ale faktycznie trzeba by z namiotem bo tak to jednak od nas kawałek drogi .....tyle że mi się wogóle ruszać z domu nie chce :shake: :evil_lol:Ozzy nam się ożywił bo go przed chwilą skompaliśmy w wannie:p Quote
zaba14 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)propozycja kuszaca ale faktycznie trzeba by z namiotem bo tak to jednak od nas kawałek drogi .....tyle że mi się wogóle ruszać z domu nie chce :shake: :evil_lol:Ozzy nam się ożywił bo go przed chwilą skompaliśmy w wannie:p Lepiej nad woda siedziec w cieniu niż w mieszkaniu :evil_lol: Ja Mikiego tez własnie z wanny wyciągnełam i strasznie sie na mnie obraził, ciekawe co powie jak szczotke zobaczy :cool3: a na dowód : http://img247.imageshack.us/img247/6308/10065219la.jpg Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 zaba14 napisał(a):Lepiej nad woda siedziec w cieniu niż w mieszkaniu :evil_lol: Ja Mikiego tez własnie z wanny wyciągnełam i strasznie sie na mnie obraził, ciekawe co powie jak szczotke zobaczy :cool3: a na dowód : http://img247.imageshack.us/img247/6308/10065219la.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:urażona męskosć Quote
Agga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:Agga ty mnie nie stresuj , bo następnym razem Tuffikiem poszczuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ekhm nie boje się. A tufika to już wcale. A Ozzy kocha ciocię. Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Agga napisał(a):Ekhm nie boje się. A tufika to już wcale. A Ozzy kocha ciocię.:placz::placz::placz:to poproszę Gutka on mnie obroni :razz: Quote
Paula Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)A teraz musimy podjechać do ptyka bo mój małżowinek potrzebuje okularki do czytania ;) dealer napisał(a):lo matko alez czytania i fotek az sie spocilam z wysilku :lol: u mnie tez kanikula trwa...jestem zdechnieta...tak jak lubialam upaly juz nie lubie....lakne deszczu jak kania dzdzu...hi ale smiesznie bez polskich literek :lol: dzdzu :lol: Buhahahaha.......:megagrin: :lol!: Czesc Ala :lol: Quote
Agga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:to poproszę Gutka on mnie obroni :razz: Hahah GUtek? No co ty on jeszcze dziecko:eviltong: On cioci nie da skrzywdzić CIocia sie z nim bawiła. Alu zrob Ozziemu zdjęcie na ławce tej koło domciu. Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Agga napisał(a):Hahah GUtek? No co ty on jeszcze dziecko:eviltong: On cioci nie da skrzywdzić CIocia sie z nim bawiła. Alu zrob Ozziemu zdjęcie na ławce tej koło domciu.:pwłaśnie wróciliśmy ze spacerku który zakończył się piffkiem na ławeczce /Ozzy nie pił ale siedział :p/tyle,że nie miałam aparatu :razz: Paula :razz:a o so chodzi ,że się tak chichrasz ;):eviltong: Quote
Agga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pwłaśnie wróciliśmy ze spacerku który zakończył się piffkiem na ławeczce /Ozzy nie pił ale siedział :p/tyle,że nie miałam aparatu :razz: Alicji no jak mogłas nie zabrac aparatu?:mad: Ozzy na ławce siedział:shake: :multi: Quote
Maga100 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzy nam się ożywił bo go przed chwilą skompaliśmy w wannie:p a jednak dał się przekonać? :cool3: ja nie mogę drzwi od łazienki otworzyć, bo Leon już w wannie siedzi :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Maga100 napisał(a):a jednak dał się przekonać? :cool3: ja nie mogę drzwi od łazienki otworzyć, bo Leon już w wannie siedzi :lol: :pno może nie tak do końca ale jak go włożył TZ do wanny to nie wyskakiwał tylko grzecznie stał a to już postęp:razz: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 KaRa_TC napisał(a): My też mamy taką piłeczke:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:piłeczka Tuffikowa , ale Ozzy ją bardzo lubi Quote
KaRa_ Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:piłeczka Tuffikowa , ale Ozzy ją bardzo lubi A u mnie psy właśnie jej nie lubią bo ona ma taki gumowy zapach:lol: Quote
Koma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Hihi Koma tez miała podobną ale poodgryzała wystające cześci i miała problemy żołądkowe :roll: :lol: Gdzie foty Ozzulca? Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 łoooo matko :crazyeye: :crazyeye: ale nagadały :evil_lol: :evil_lol: Cześć Ala :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Koma napisał(a):Hihi Koma tez miała podobną ale poodgryzała wystające cześci i miała problemy żołądkowe :roll: :lol: Gdzie foty Ozzulca?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na poprzednich stronkach ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Vectra napisał(a):łoooo matko :crazyeye: :crazyeye: ale nagadały :evil_lol: :evil_lol: Cześć Ala :lol: :lol:;)to nie czytaj tylko oglądaj fotki :p Quote
Vectra Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)to nie czytaj tylko oglądaj fotki :p a które bo te co już som to widziała ja :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ehhh no poczytałam troche bo jakoś tak humora mam marnego i se poprawiam :p :cool3: Quote
Koma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:na poprzednich stronkach ;) cofnęłam pare ale tam tylko gadanina :evil_lol: Quote
Recommended Posts