Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Co moje oczy widza, Ozzy trawke zamienil na wode :crazyeye: Co za zmiana! :multi:

Jakie tam sa fale :crazyeye:
:pzdjęcia na trawce zaraz będą :evil_lol:
a fale to dlatego bo to morze .....rybnickie:p

PIKA zastanów sie czy ty napewno chcesz jechać i nas zostawić :razz:

Posted

Alu! Mialam prawie 3 miesieczny remont:shake: Wszystko bylo na mojej glowie bo Tz byl w rejsie.Na szczescie remont sie skonczyl, Tz wrocil i jedziemy na miesiac na Mazura za kilka dni.:lol::lol:
Wydaje mi sie,ze Ozinek zmeznial:lol:

Posted

Vogue napisał(a):
Alu! Mialam prawie 3 miesieczny remont:shake: Wszystko bylo na mojej glowie bo Tz byl w rejsie.Na szczescie remont sie skonczyl, Tz wrocil i jedziemy na miesiac na Mazura za kilka dni.:lol::lol:
Wydaje mi sie,ze Ozinek zmeznial:lol:
;)mi też się wydaje ,że chłopak teraz ładnie wygląda ....tylko muszę go trochę jeszcze utemperować , bo on nadal mysli że jest szczeniaczkiem :razz:
Fajnie macie z tymi Mazurami;)

Posted

Vogue napisał(a):
Mam nadzieje,ze Arni poszaleje wreszcie w wodzie.No i licze na troche wytchnienia.Jedziemy sami,bez synow,tylko z psiaczkiem:lol::lol:
:evil_lol:czyli z 1 dzieckiem;)Arni napewno poćwiczy łapki w wodzie;)

Posted

przypomniało mi się jak byliśmy nad Narwią i Leon wypatrzył jakiegoś pływającego człowieka w wodzie :shock: Oczyma wyobraźni widziałam jak już płynie do niego i ratuje poprzez skok na plecy :shock:
na szczęscie ciasteczko w mojej dłoni okazało sie większą pokusą :evil_lol:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: czy Ozzy się jeszcze nie skumał, że nasi odpadli z mundialowych potyczek czy może szykuje się na następne :evil_lol: :evil_lol:
super piłkarz mój ulubiony

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Alus przyznaj się ile to juz piłeczek kupiłaś Ozziemu :cool3: - mój juz rozbroił takie dwie :shake: chyba kupie mu lekarską piłke :evil_lol: :evil_lol:
Sylwia , wyobraź sobie ,że to jest jeszcze ta piłka którą Ozzy dostał na dzień dziecka / z REALu po 9zł..:razz:tylko ,że jest 4 warstwowa /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Sylwia , wyobraź sobie ,że to jest jeszcze ta piłka którą Ozzy dostał na dzień dziecka / z REALu po 9zł..:razz:tylko ,że jest 4 warstwowa /

Np coś ty:crazyeye: właśnie taką musze kupić jak najwięcej warstw. A skad wiesz ile ma warstw :oops: :oops: bo znowu kupie coś co Teki mi rozerwie :roll: