Iv_ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Wróconam, wsio nadrobiłam na dogo :evil_lol: Ciebie zostawiłam sobie na koniec, bo byłam pewna, że oczęta nasycę fotami :roll: i co? ZONK :mad: Tak mnie rozczarować :placz: o tych fotach z pająkami nawet nie wspomnę :roll: bo udawałam że ich nie widzę, jeszcze chciałby mnie takowy pożreć :angryy::shake: Quote
Obama Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zdjęć nie ma to się odniosę do dyskusji o wstawaniu wczesnym..ja teraz wstaje o 6.00...bleh!!!Jak wychodzę to w łóżku migracja,na moje miejsce pod pachę TZ wskakuje Obama...i wylegują się dalej....pasożyty jedne :) Quote
Tengusia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Obama napisał(a):Zdjęć nie ma to się odniosę do dyskusji o wstawaniu wczesnym..ja teraz wstaje o 6.00...bleh!!!Jak wychodzę to w łóżku migracja,na moje miejsce pod pachę TZ wskakuje Obama...i wylegują się dalej....pasożyty jedne :) skad ja znam ten scenariusz hihihi :roflt: melduje ze cioteczka Ala dzisiaj kilka fot pstryknela sama widzialam :diabloti: Quote
agaga21 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Tengusia napisał(a): melduje ze cioteczka Ala dzisiaj kilka fot pstryknela sama widzialam :diabloti: ciekawe czy się podzieli:razz: Quote
Tengusia Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='agaga21']ciekawe czy się podzieli:razz: tu mam nawet dowod :grins: Quote
fioneczka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 bry wieczorek :p buziole dla zięciunia :loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 :hand: witam witam witam Foty :hmmmm: mam malutko i jakości :roll: że się tak wyrażę ...słabej ...ani wena nie wróciła ani pogoda nie dopisała ...wogóle nie czuję takiego światła Quote
agnieszka32 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Alicja']:hand: witam witam witam Foty :hmmmm: mam malutko i jakości :roll: że się tak wyrażę ...słabej ...ani wena nie wróciła ani pogoda nie dopisała ...wogóle nie czuję takiego światła Alicja, nie marudź, tylko dawaj foty :eviltong::evil_lol: Quote
Gioco Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Alicja']:hand: witam witam witam Foty :hmmmm: mam malutko i jakości :roll: że się tak wyrażę ...słabej ...ani wena nie wróciła ani pogoda nie dopisała ...wogóle nie czuję takiego światła :hmmmm: :modla::modla::modla: zlituj się nad nami i uchyl choć rąbka fotek :diabloti: Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='agnieszka32']Alicja, nie marudź, tylko dawaj foty :eviltong::evil_lol: [quote name='Gioco']:hmmmm: :modla::modla::modla: zlituj się nad nami i uchyl choć rąbka fotek :diabloti: nie marudzę ;) ino że troszkę podupadłam na zdrówku :roll: chyba sie mnie zapaliły zatoki :diabloti: a musze się szybciorkiem wyleczyć , bo Malizna :loveu:będzie miała urodzinki , cały Roczek i ciocia z życzonkami pomknąć musi ;) Co do fot ...wena poszła precz i nie chce wrócić ...fotki są , ale bezwenne :roll: a wystawowe 99.9% poszło do kosza Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [FONT=Arial]wstawiam tak jak się zgrało na fotosika :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [FONT=Arial]takiego psa kupię TZtowi jak jeszcze raz będzie narzekał na Ozzulka :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [FONT=Arial]jest 12 postów po 5 fot ...nie trzeba przeliczać :diabloti: ;)[/FONT] Quote
furciaczek Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ahaha fajne ujecie:evil_lol: http://global.images8.fotosik.pl/459/f54b2886a8d9fee8.jpg Quote
Gioco Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]jest 12 postów po 5 fot ...nie trzeba przeliczać :diabloti: ;)[/FONT] I dopiero teraz powinna być ta fotka: http://images8.fotosik.pl/459/e7b065c4d36ff4d5.jpg - ślicznego, uśmiechniętego lekko ironicznie Ozzulka :loveu: Quote
Recommended Posts