Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pOzzy to jest pies wszechstronny : udeptywacz śniegu , uleżacz trawowy , kosiarka i przycinarka .....wiele w jednym :razz:
Ta padnięta namiastka piłki to juz 2 tygodnie temu odeszła w niebyt :cool3: teraz Ozzy ma siatkową 2 warstwowa której daję jeszcze góra 1 sesję zabawową , no i do nogi 4 warstwowa która mam nadzieję wytrzyma dłużej / bo jak nie to zbankrutuję :angryy:/

Posted

Taka samodzielnie wystruganą az szkoda psu dawać;)

a co do drewnianych piłek to bulle niszcza je szybciej niz normalne:D wiem na przykładzie tego pana:

robi z zabawkami dokładnie to samo co Ozzul-pełna demolka;) ale nie lewituje...i nie nadaje się na kosiarke;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pOzzy to jest pies wszechstronny : udeptywacz śniegu , uleżacz trawowy , kosiarka i przycinarka .....wiele w jednym :razz:
Ta padnięta namiastka piłki to juz 2 tygodnie temu odeszła w niebyt :cool3: teraz Ozzy ma siatkową 2 warstwowa której daję jeszcze góra 1 sesję zabawową , no i do nogi 4 warstwowa która mam nadzieję wytrzyma dłużej / bo jak nie to zbankrutuję :angryy:/

Szkoda, że nie wiedziałam ;) U nas w Reducie wczoraj była promocja takich piłeczek...zdaje się, że najtańsza 40 zł :evil_lol: Mogłam ci zrobić zapasik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hahahahahahahhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To nie Ozzulek lewituje tylko go Pan ciągle przekręca

Posted

[quote name='mmbbaj']Szkoda, że nie wiedziałam ;) U nas w Reducie wczoraj była promocja takich piłeczek...zdaje się, że najtańsza 40 zł :evil_lol: Mogłam ci zrobić zapasik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye:do ruiny mój budżet domowy chciałaś doprowadzić :placz:

Posted

[quote name='Gabryjella']A na wynajem też jest:hmmmm: jak będe robić trawnik to potrzebuje wałek do ugniecenia ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale żywisz sama wałówki nie daję :razz:

Posted

[quote name='PIKA']Piotrus agregat :razz: Ja lubiam takich :evil_lol:

Biedny Ozzy poniewietają nim :shake:PIKA to wpadnij do mnie do przedszkola ,zajmiesz się trochę Piotrusiem on się bardzo by ucieszył :p

Tam zaraz poniewierają , Ozzy po prostu został psem użytkowym ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PIKA to wpadnij do mnie do przedszkola ,zajmiesz się trochę Piotrusiem on się bardzo by ucieszył :p

to nikt się nim ne zajmuje? :shake:

Posted

no wiesz Ala? takie stare zdjęcia wstawiać? ;)

Ozzulek taczkowaty bardzo mi się spodobał :evil_lol:
i niech ktoś powie że ASTmany są groźnymi psami to zaraz pokażę te fotki :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']taczka:evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Alu wybierasz się w niedzielę do Bytomia :cool3: Ozzulca nie chcesz zaprezentować, ale może sama się pojawisz :roll: