Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']WITAM Wiosennie i w dobrym samopoczuciu :p[SIZE=2] My już dziś z Ozzulkiem po godzinnym spacerku do lasku i na tor przeszkód koło szkoły Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p:crazyeye:Haniu , ja już kończę gotować obiadek i zaraz robię babeczkę na podwieczorek :p Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Haniu , ja już kończę gotować obiadek i zaraz robię babeczkę na podwieczorek :pja tam Hanie doskonale rozumiem... My tez wlasnie skonczylismy sniadanko :oops: dzien dobry Alu :) Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Teklunia']ja tam Hanie doskonale rozumiem... My tez wlasnie skonczylismy sniadanko :oops: dzien dobry Alu :):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry i Smacznego :p BEZLUDZIE widok gór Beskid Ślaski z mojego balkonu / trochę niewyraźne bo po deszczu / Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p Ja też oko właśnie otwarłam :p Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2] łojejaaaa dzieńdoberek Ozzulku dziendoberek :multi: witaj Alu :D a czy wy to spac nie mozecie??:razz: o tej godzinie juz po godzinnym spacerku:razz: i to w niedziele:razz: ja dopiero co wstalam :razz: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='evaxon']łojejaaaa dzieńdoberek Ozzulku dziendoberek :multi: witaj Alu :D a czy wy to spac nie mozecie??:razz: o tej godzinie juz po godzinnym spacerku:razz: i to w niedziele:razz: ja dopiero co wstalam :razz::pspacerek był o 9 :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pspacerek był o 9 :evil_lol: :razz: jestem pełna podziwy dla was i Ozzulka:razz: Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry i Smacznego :p BEZLUDZIE jakie tam bezludzie :-o ja tu wyraznie widze LUDZIA! :lol: a sniadanko bylo bardzo smaczne, dziekuje :p TZcik kanapeczki z duuuzą iloscia roznych warzywek, a ja serek + otreby (i od razu dodam dla wyjasnienia ze to moj najwiekszy przysmak :oops:) Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Teklunia']jakie tam bezludzie :-o ja tu wyraznie widze LUDZIA! :lol: a sniadanko bylo bardzo smaczne, dziekuje :p TZcik kanapeczki z duuuzą iloscia roznych warzywek, a ja serek + otreby (i od razu dodam dla wyjasnienia ze to moj najwiekszy przysmak :oops:):pKasiu ten Ludź to mój prywatny syn Kuba :razz: a ja na śniadanko wypiłam kawkę i zagryzłam serniczkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 :lol: Dzień dobry a ja wstałam teraz :evil_lol: tzn wstałam wcześniej poszłam na spacerek z burami i spałam dalej bo chyba coś chora jestem :placz: :shake: :angryy: ale fajnie, że Ozzy nie wędruje po samochodzie - Luny jak nie zapnę to wędruje jak najęta :mad: kiedyś nawet wylazła w kombi z bagażźnika na siedzenie - a siostra ma kratkę :-o :lol: ta mała frania się przecisnęła bokiem taka była zdesperowana Quote
beria Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy w oknie Witaj Alu Ozzy ogląda Beskid Śląski :cool3: Ale masz widoczki z okna :crazyeye: Quote
Teklunia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pKasiu ten Ludź to mój prywatny syn Kuba :razz: a ja na śniadanko wypiłam kawkę i zagryzłam serniczkiem :evil_lol: nie poznalam Kuby z takiej odleglosci :oops: w dodatku taki czarny jakis... utajony... Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Witaj Haniu :) Ta fotka Ozulca jest taka śliczna ze ja poprosze ją w normalnym rozmiarze na maila :) Bardzo prosze :loveu: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Pysiu to ja poproszę o twój adresik emilkowy :p Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi mi wchodzą do poopy :evil_lol:, a rano robiłam foteczki gałazce jabłonki A dziś moje słoneczko Harley miałby 6 lat :-( Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi m i wchodzą do poopy :evil_lol:Po godzinnym spacerku? :shock: Oj, Pani Rydzewska, musi Pani nad kondycją popracować :cool1: A bezludzie macie prześliczne, lasek, rzeczka, cudo! :loveu: I nie mogę się doczekać relacji z komisyjnego liczenia włosów na głowie pana Pysia :evil_lol: Uprzejmie proszę o dokumentację fotograficzną :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='asher']Po godzinnym spacerku? :shock: Oj, Pani Rydzewska, musi Pani nad kondycją popracować :cool1: A bezludzie macie prześliczne, lasek, rzeczka, cudo! :loveu: I nie mogę się doczekać relacji z komisyjnego liczenia włosów na głowie pana Pysia :evil_lol: Uprzejmie proszę o dokumentację fotograficzną :evil_lol:Asherku na godzinnym spacerku to ja rano byłam a teraz byliśmy przeszło 3 godzinki . Liczenie włosów TZta Pysi odbędzie się w późniejszym terminie :razz: Quote
Pysia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu to ja poproszę o twój adresik emilkowy :p Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi mi wchodzą do poopy :evil_lol:, a rano robiłam foteczki gałazce jabłonki A dziś moje słoneczko Harley miałby 6 lat :-( Alu wystarczyłoby abyś klikneła na banerek i wchodzisz na moją stronke a tam..Odkrycie!! Są kontakty czyli adresik też :eviltong: Dobra nie bede złosliwa : [email protected] :lol: Kwiatuszek jest w sam raz na pulpit u mojej sąsiadki :) Kocha kwitnące drzewa :) Tez poprosze o norlanej wielkosci ;) Nie płacz. Harley teraz biega po łąkac. Pamietaj go tak jak ja pamietam Here. Jej dotyk, uśmiech na pycholku i tą radośc z wspolnej zabawy. Juz nie ma we mnie płaczu ani złosci na los. Teraz poprostu dziekuje losowi że dane mi było przeżyc te lata z nią :) Pamietam ja bardzo dobrze. Nawet czuje jeszcze to uczucie jak brałam jej siersc pomiedzy palce i jechałam pod włos. To było tak miłe ze do tej pory czuje mrowienie pomiedzy palcami. I to nie jest to samo co Zmorka czy Szelma :) One to pluszaczki ;) Dotykanie ich też jest super ale odczucia sa jednak inne. Rownie przyjemne ale inne. Rozumiesz? Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 mam jeszcze dużo fotek z poprzedniego spacerku do lasu :razz:głównie fotki przyrody Quote
asher Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aaaa, jak trzy godziny, to rozumiem :lol: Ja dziś totalnie spuchłam na torze :tard: Jutro idę pozwiedzać okoliczne kluby fitness, chyba się szarpnę na jakiś abonament :cool1: Bezludzie cudowne :multi: Ja mam zawsze duszę na ramieniu i oczy dookoła głowy, jak Sabinę w lesie puszczam luzem :shake: Pierwszy łowczy RP mi się trafił, kurna :mad: Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Jeszcze fotki z początku tygodnia :p Ozzy na ławce / niebieskiej:p/ na bezludziu na fotelu sam i z panem :p Quote
Alicja Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 chmurki kaczeńce mleczyk zawilce bratek listeczki Quote
Recommended Posts