Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']WITAM Wiosennie i w dobrym samopoczuciu :p[SIZE=2]
My już dziś z Ozzulkiem po godzinnym spacerku do lasku i na tor przeszkód koło szkoły

Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p
Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p
Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p:crazyeye:Haniu , ja już kończę gotować obiadek i zaraz robię babeczkę na podwieczorek :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Haniu , ja już kończę gotować obiadek i zaraz robię babeczkę na podwieczorek :pja tam Hanie doskonale rozumiem... My tez wlasnie skonczylismy sniadanko :oops:

dzien dobry Alu :)

Posted

[quote name='Teklunia']ja tam Hanie doskonale rozumiem... My tez wlasnie skonczylismy sniadanko :oops:

dzien dobry Alu :):evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzień dobry i Smacznego :p

BEZLUDZIE

widok gór Beskid Ślaski z mojego balkonu / trochę niewyraźne bo po deszczu /

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry kochana Alicjo ! My też witamy wiosennie i w świetnym samopoczuciu :p
Właśnie wyleźliśmy z wyrka :p :p :p

Ja też oko właśnie otwarłam :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][SIZE=2]

łojejaaaa dzieńdoberek Ozzulku dziendoberek :multi:

witaj Alu :D
a czy wy to spac nie mozecie??:razz: o tej godzinie juz po godzinnym spacerku:razz: i to w niedziele:razz: ja dopiero co wstalam :razz:

Posted

[quote name='evaxon']łojejaaaa dzieńdoberek Ozzulku dziendoberek :multi:

witaj Alu :D
a czy wy to spac nie mozecie??:razz: o tej godzinie juz po godzinnym spacerku:razz: i to w niedziele:razz: ja dopiero co wstalam :razz::pspacerek był o 9 :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzień dobry i Smacznego :p

BEZLUDZIE

jakie tam bezludzie :-o ja tu wyraznie widze LUDZIA! :lol:

a sniadanko bylo bardzo smaczne, dziekuje :p
TZcik kanapeczki z duuuzą iloscia roznych warzywek, a ja serek + otreby (i od razu dodam dla wyjasnienia ze to moj najwiekszy przysmak :oops:)

Posted

[quote name='Teklunia']jakie tam bezludzie :-o ja tu wyraznie widze LUDZIA! :lol:

a sniadanko bylo bardzo smaczne, dziekuje :p
TZcik kanapeczki z duuuzą iloscia roznych warzywek, a ja serek + otreby (i od razu dodam dla wyjasnienia ze to moj najwiekszy przysmak :oops:):pKasiu ten Ludź to mój prywatny syn Kuba :razz:
a ja na śniadanko wypiłam kawkę i zagryzłam serniczkiem :evil_lol:

Posted

:lol: Dzień dobry a ja wstałam teraz :evil_lol: tzn wstałam wcześniej poszłam na spacerek z burami i spałam dalej bo chyba coś chora jestem :placz: :shake: :angryy:

ale fajnie, że Ozzy nie wędruje po samochodzie - Luny jak nie zapnę to wędruje jak najęta :mad: kiedyś nawet wylazła w kombi z bagażźnika na siedzenie - a siostra ma kratkę :-o :lol: ta mała frania się przecisnęła bokiem taka była zdesperowana

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pKasiu ten Ludź to mój prywatny syn Kuba :razz:
a ja na śniadanko wypiłam kawkę i zagryzłam serniczkiem :evil_lol:
nie poznalam Kuby z takiej odleglosci :oops: w dodatku taki czarny jakis... utajony...

Posted

Pysiu to ja poproszę o twój adresik emilkowy :p

Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi mi wchodzą do poopy :evil_lol:, a rano robiłam foteczki gałazce jabłonki

A dziś moje słoneczko Harley miałby 6 lat :-(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi m i wchodzą do poopy :evil_lol:Po godzinnym spacerku? :shock: Oj, Pani Rydzewska, musi Pani nad kondycją popracować :cool1:
A bezludzie macie prześliczne, lasek, rzeczka, cudo! :loveu:

I nie mogę się doczekać relacji z komisyjnego liczenia włosów na głowie pana Pysia :evil_lol: Uprzejmie proszę o dokumentację fotograficzną :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Po godzinnym spacerku? :shock: Oj, Pani Rydzewska, musi Pani nad kondycją popracować :cool1:
A bezludzie macie prześliczne, lasek, rzeczka, cudo! :loveu:

I nie mogę się doczekać relacji z komisyjnego liczenia włosów na głowie pana Pysia :evil_lol: Uprzejmie proszę o dokumentację fotograficzną :evil_lol:Asherku na godzinnym spacerku to ja rano byłam a teraz byliśmy przeszło 3 godzinki .
Liczenie włosów TZta Pysi odbędzie się w późniejszym terminie :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu to ja poproszę o twój adresik emilkowy :p

Byliśmy na bezludzi i w lasku i nogi mi wchodzą do poopy :evil_lol:, a rano robiłam foteczki gałazce jabłonki

A dziś moje słoneczko Harley miałby 6 lat :-(
Alu wystarczyłoby abyś klikneła na banerek i wchodzisz na moją stronke a tam..Odkrycie!! Są kontakty czyli adresik też :eviltong:
Dobra nie bede złosliwa : [email protected] :lol:
Kwiatuszek jest w sam raz na pulpit u mojej sąsiadki :) Kocha kwitnące drzewa :) Tez poprosze o norlanej wielkosci ;)
Nie płacz. Harley teraz biega po łąkac. Pamietaj go tak jak ja pamietam Here. Jej dotyk, uśmiech na pycholku i tą radośc z wspolnej zabawy. Juz nie ma we mnie płaczu ani złosci na los. Teraz poprostu dziekuje losowi że dane mi było przeżyc te lata z nią :) Pamietam ja bardzo dobrze. Nawet czuje jeszcze to uczucie jak brałam jej siersc pomiedzy palce i jechałam pod włos. To było tak miłe ze do tej pory czuje mrowienie pomiedzy palcami. I to nie jest to samo co Zmorka czy Szelma :) One to pluszaczki ;) Dotykanie ich też jest super ale odczucia sa jednak inne. Rownie przyjemne ale inne. Rozumiesz?

Posted

Aaaa, jak trzy godziny, to rozumiem :lol:
Ja dziś totalnie spuchłam na torze :tard: Jutro idę pozwiedzać okoliczne kluby fitness, chyba się szarpnę na jakiś abonament :cool1:

Bezludzie cudowne :multi: Ja mam zawsze duszę na ramieniu i oczy dookoła głowy, jak Sabinę w lesie puszczam luzem :shake: Pierwszy łowczy RP mi się trafił, kurna :mad: