Alicja Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Rydzewscy :multi::p:p:pCZeść PIKA ;) Fotki wrzucę jak wrócę z podwóreczka :razz: Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 dobry wieczor :bye: nie zapomniej dzis na noc podlaczyc OZZulca do zasilania, zeby mial energie na jutro Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Byliśmy wieczorkiem na polance i Ozzy poszalał z Yuką , koleżanką ASTką .Ozzy jest w niej zakochany :loveu:, ale mimo wszystko jak trzeba było sie pożegnać mój koffany chłopczyk grzecznie szedł z pańcią :multi:Potem spotkał kumpla Chow-howa Bacę a na koniec tego słodziaka Kronosika :p jęzorek foty fotelowe:p Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 NO ALE ZE SPACERKU TEŻ BĘDĄ MAM NADZIEJĘ :mad: Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu Ozzy już doładowany ;) Ozzy chciał koniecznie iść z panią która niesie kosz do Bukiego / Golden Retriver/ a na dodatek pani miała w koszu obiadek:cool3::loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu Ozzy już doładowany ;) ulalala chyba ostro doładowany - chciał zjeść panią :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] takiego Ozzulka najbardziej lubie :loveu: :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 malawaszka napisał(a):ulalala chyba ostro doładowany - chciał zjeść panią :evil_lol: Pani jak pani ale zawartość koszyka :cool3: Quote
Gosiek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 hahaha ciekawe czy Ozzy by namolnie dopomniał się o zawartość koszyka od nieznajomej mu osoby :diabloti: hihi pewnie by "dostał" koszyk a owa osóbka by zwiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet Tuffiasty z piłeczka sie załapał na fotki :cool3: Quote
an3czka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] foty fotelowe:p Moje ulubione:lol: Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 musiały się niezłe zapachy wydostawać z koszyka bo Tuffi tez nabrał ochoty na jedzonko ...:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='an3czka']Moje ulubione:lol: Nawet wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie Rydzewscy :multi: Kiedy do nas przyjedziecie łobuzy? :mad: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha ciekawe czy Ozzy by namolnie dopomniał się o zawartość koszyka od nieznajomej mu osoby :diabloti: hihi pewnie by "dostał" koszyk a owa osóbka by zwiała Ta pani od koszyczka to nasza znajoma , ma piesa Bukiego. W koszyczku niosła wnukom obiadek :ppachnący :razz:i napewno smaczny;) Gosiu gdyby szła obca osoba to Ozzy byłby na smyczy , wole nie ryzykować kłótni i słownych utarczek , chociaż niejednokrotnie racja byłaby po mojej stronie ;) Ostatnio byliśmy z TZtem na łączce , Ozzy na smyczy , i był dziadek z 2 wnucząt 6-7 lat i ok 2-3 , dzieciarnia lazła za psem , TZ się w końcu wkurzył i obsiał faceta zeby dzieci pilnował , bo łąka duża a one lezą psu po piętach .Ciołek popatrzył i zawołał NO chodźcie bo was piesek ugryzie :angryy:myślałam ,że matołowi do d..py nakopie . Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Pysia']Nawet wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witajcie Rydzewscy :multi: Kiedy do nas przyjedziecie łobuzy? :mad::pporozmawiamy w Opolu ;) Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='Alka']:multi::multi::multi:ale śliczny prezencik DZIĘKUJEMY :calus: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Alka napisał(a):nie ma za co , tak sobie próbuje ...;)to próbuj dalej :razz::p Quote
KUMPELka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pporozmawiamy w Opolu ;) Alu, czyżbyście się wybierali do Opola z Ozzulcem ?? Mam nadzieję, że w sobotę też będzeicie to zapraszamy na ring 3 o 10 30 :cool3: Zobaczysz jak Kumplisko wyrosło. Quote
Basia&Safi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 musze sie kiedys wybrac do Rybnika :):):) Chetnie was poznam i pobawie sie z pieskami :):): A ozzulek ma sliczna obrozke :):):) Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='KUMPELka']Alu, czyżbyście się wybierali do Opola z Ozzulcem ?? Mam nadzieję, że w sobotę też będzeicie to zapraszamy na ring 3 o 10 30 :cool3: Zobaczysz jak Kumplisko wyrosło.Magdziu , będę w sobotę ale u siostry więc na wystawę dotrę dopiero w niedzielę :shake: A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p'' Quote
KUMPELka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Magdziu , będę w sobotę ale u siostry więc na wystawę dotrę dopiero w niedzielę :shake: A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p'' To wielka szkoda :-( Alu Twój Ozzulec jak Kumpel wygrzewa się na słońcu a potem dyszy jakby przebiegł maraton 50 km. :lol: Quote
Teklunia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p'' mamy z Ozzym identyczny sposob spedzania czasu :lol: ja tez siedze wlasnie na balkonie i wystawiam "mordke" do slonca ;) Quote
Recommended Posts