Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy wieczorkiem na polance i Ozzy poszalał z Yuką , koleżanką ASTką .Ozzy jest w niej zakochany :loveu:, ale mimo wszystko jak trzeba było sie pożegnać mój koffany chłopczyk grzecznie szedł z pańcią :multi:Potem spotkał kumpla Chow-howa Bacę a na koniec tego słodziaka Kronosika :p
jęzorek

foty fotelowe:p

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu Ozzy już doładowany ;)

Ozzy chciał koniecznie iść z panią która niesie kosz do Bukiego / Golden Retriver/ a na dodatek pani miała w koszu obiadek:cool3::loveu:

Posted

hahaha ciekawe czy Ozzy by namolnie dopomniał się o zawartość koszyka od nieznajomej mu osoby :diabloti: hihi pewnie by "dostał" koszyk a owa osóbka by zwiała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nawet Tuffiasty z piłeczka sie załapał na fotki :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Moje ulubione:lol:
Nawet wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witajcie Rydzewscy :multi: Kiedy do nas przyjedziecie łobuzy? :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha ciekawe czy Ozzy by namolnie dopomniał się o zawartość koszyka od nieznajomej mu osoby :diabloti: hihi pewnie by "dostał" koszyk a owa osóbka by zwiała
Ta pani od koszyczka to nasza znajoma , ma piesa Bukiego. W koszyczku niosła wnukom obiadek :ppachnący :razz:i napewno smaczny;)
Gosiu gdyby szła obca osoba to Ozzy byłby na smyczy , wole nie ryzykować kłótni i słownych utarczek , chociaż niejednokrotnie racja byłaby po mojej stronie ;)

Ostatnio byliśmy z TZtem na łączce , Ozzy na smyczy , i był dziadek z 2 wnucząt 6-7 lat i ok 2-3 , dzieciarnia lazła za psem , TZ się w końcu wkurzył i obsiał faceta zeby dzieci pilnował , bo łąka duża a one lezą psu po piętach .Ciołek popatrzył i zawołał NO chodźcie bo was piesek ugryzie :angryy:myślałam ,że matołowi do d..py nakopie .

Posted

[quote name='Pysia']Nawet wiem dlaczego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Witajcie Rydzewscy :multi: Kiedy do nas przyjedziecie łobuzy? :mad::pporozmawiamy w Opolu ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pporozmawiamy w Opolu ;)
Alu, czyżbyście się wybierali do Opola z Ozzulcem ?? Mam nadzieję, że w sobotę też będzeicie to zapraszamy na ring 3 o 10 30 :cool3: Zobaczysz jak Kumplisko wyrosło.

Posted

[quote name='KUMPELka']Alu, czyżbyście się wybierali do Opola z Ozzulcem ?? Mam nadzieję, że w sobotę też będzeicie to zapraszamy na ring 3 o 10 30 :cool3: Zobaczysz jak Kumplisko wyrosło.Magdziu , będę w sobotę ale u siostry więc na wystawę dotrę dopiero w niedzielę :shake:

A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p''

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Magdziu , będę w sobotę ale u siostry więc na wystawę dotrę dopiero w niedzielę :shake:

A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p''

To wielka szkoda :-(
Alu Twój Ozzulec jak Kumpel wygrzewa się na słońcu a potem dyszy jakby przebiegł maraton 50 km. :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A tu Ozzy weekendowy ,, RIWIERA :p''
mamy z Ozzym identyczny sposob spedzania czasu :lol: ja tez siedze wlasnie na balkonie i wystawiam "mordke" do slonca ;)