Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
o biedny Kronosik :shake: musi przywyknąć do nowej sytuacji :shake:

a gdzie fotki a Tufikiem? :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spytaj Tuffikowej :angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:spytaj Tuffikowej :angryy:

Ala, trzeba powtórzyć spacerek. :evil_lol:Przed chwilą dojechała ładowarka z akumulatorkami , więc możemy focić na 2 aparaty... co ty na to ? :p

Posted

[quote name='Alka']Ala, trzeba powtórzyć spacerek. :evil_lol:Przed chwilą dojechała ładowarka z akumulatorkami , więc możemy focić na 2 aparaty... co ty na to ? :p:cool1:jutro pracujemy od 6 do 15 :angryy:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus :multi:

Z 10 razy probowalam do was wejśc i znowu mialam busy serwer :angryy:
:placz::placz::placz:ja po 5 minut wchodzę na 1 topik nie mówiąc już o pisaniu albo fotach :shake:

CZEŚĆ PIKA :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:ja po 5 minut wchodzę na 1 topik nie mówiąc już o pisaniu albo fotach :shake:

milo wiedziec ze nie tylko ja ni emoge sie dostac na dgm:angryy:

Alu a czy z oczkiem da sie cos zrobic??jakas operacja?czy raczej nigdy nie odzyska wzroku??

Posted

To straszne :angryy: Normalnie udało mi sie wejsc przy 10-tej probie:angryy:
Mnie Alu też dzisiaj było gorąco ....
Nie zapomnij ze niufy ida o 10 rano w Opolu ;) Tylko pamietaj ze najpierw psy :evil_lol: Wystawa coraz blizej a ja mam ja gdzieś ;) Jade tam dla zabawy tylko Szelmy mi szkoda bo na wystaw nie lubi :(

Posted

evaxon napisał(a):
milo wiedziec ze nie tylko ja ni emoge sie dostac na dgm:angryy:

Alu a czy z oczkiem da sie cos zrobic??jakas operacja?czy raczej nigdy nie odzyska wzroku??
:shake:na dzisiaj nic sie nie da zrobić , chociaż cuda się zdarzają :cool3:

Posted

dzieńdoberek Alu :D mamy sliczna pogode na prktyki nie poszlam :evil_lol: wiec dzionek calkiem milo sie zapowiada:cool3: zaraz chyba pedze do fotografa (postanowilam nauczyc sie robic zdiecia zenitem :roll: haha ciekawe co z tego wyjdzie:lol: )

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:na dzisiaj nic sie nie da zrobić , chociaż cuda się zdarzają :cool3:

no to trzymamy kciuki za oczko :):thumbs:

Posted

Witaj Alu :p ...

[quote name='Alicjarydzewska']:p i 3 ostatnie :razz:
typowo przedpokojowe :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Czemu u Was jest zawsze tyle nadrabiania? :roll: :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Witaj Alu :p ...

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Czemu u Was jest zawsze tyle nadrabiania? :roll: :razz:Witajcie :multi::multi::multi:
Witaj Piotruś :p zawsze są zaległości jak się na bierząco nie moze czytać :razz:

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek.. jak tam pogoda? Dziś u was pada czy moze jeszcze nie?u nas dziś cudowna pogoda od rana , niebo bezchmurne i aż dziw że ma coś się zmienić:razz:.Tylko ,ze ja dziś padnięta jestem od 6 w pacy , potem byłam z dzieciaczkami na lekcji w szkole w 1 klasie :pi padam na twarz ;)

Posted

hihi no to miałas z pewnością móstwo wrażeń ;)

OSłonkojest tak wspaniałe ze aż sienie chcefaktycznie wierzyć ze w sobotę będzie zimno i brzydko... moze jeszcze sie prognozy zmienia na lepsze - dobrze by było :)

Posted

[quote name='Gosiek']

OSłonkojest tak wspaniałe ze aż sienie chcefaktycznie wierzyć ze w sobotę będzie zimno i brzydko... moze jeszcze sie prognozy zmienia na lepsze - dobrze by było :)

Byłoby cudownie gdyby uległy zmiana :roll: oby deszcz nie padał :shake:

Cześć Aluś :multi:

Ja też zaleglosci nadrabiac nie bede :shake: to nie dla mnie :eviltong: Ostatnie fotki przejrzałam i sa jak zawsze super :cool3: dłaski dla Ozzulinka :loveu:

Posted

Ala, musiałam wykorzystać aparacik i polazłam z Tuffciem do lasku. :multi:Był Kronosik ,ale krótko , bo przygiegł się przywitac ale Tuffi go pogonił...:cool3:

Porobiłam foteczki, ale wszystkie podobne do siebie...żal mi tamtych ...:cool3: