Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Ozzulek bardzo lubi fikać nóżkami w górzy , w domku turla się w wyrku lub na wykładzinie :razz: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): jakie cudnosci:loveu: slodka klata i podwiniete lapeczki:loveu: moglabym go schrupac :p Quote
Marta Chmielewska Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alu, on tak robi, żeby przyciągnąć wzrok i skupić na uwagę na swoich zaletach, żebyś go miziała w miejscach udostępnionych :evil_lol: Quote
beria Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Ozzulek bardzo lubi fikać nóżkami w górzy , w domku turla się w wyrku lub na wykładzinie :razz: Przez takie fikanie na łóżku muszę ciągle kupować nową pościel :mad: Się dziurawi :oops: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Patka napisał(a):Marta ma 100% racji :cool3: :lol::crazyeye: o rany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 beria napisał(a):Przez takie fikanie na łóżku muszę ciągle kupować nową pościel :mad: Się dziurawi :oops::oops: ja mam ażurowe prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Widzę, że tutaj wiele się nie zmieniło Dalej usmiechnięta morda i jajka :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 beria napisał(a):Przez takie fikanie na łóżku muszę ciągle kupować nową pościel :mad: Się dziurawi :oops: :placz: Luna wyrosła z wałkonienia się po łóżku i już nie roi tego a takie fajne było :placz: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Maga100 napisał(a):Widzę, że tutaj wiele się nie zmieniło Dalej usmiechnięta morda i jajka :diabloti: :razz:a co się miało zmienić :cool3: Fajnie że tu wpadłaś ;) Quote
beria Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::oops: ja mam ażurowe prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym, żeby to był tylko ażurek :roll: Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad: Wielka szkoda żeśmy się nie spotkały :roll: ale...co się odwlecze to nie uciecze ;) A tak pozatym to tyle się tu dzieje, człowiek tydzień nie zagląda i potem musi rezerwowac godzinę żeby wszystko nadrobić :razz: Piękniusie zdjęcia Ozulca Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 KUMPELka napisał(a):Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad: KUMPELka , jak mnie pamieć nie myli ,to Alicja R. od razu pognała na ogary.:cool1: Nawet ją tam zostawiłam , bo nie chciała iść ze mną na yorki ...:cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 KUMPELka napisał(a):Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad: Wielka szkoda żeśmy się nie spotkały :roll: ale...co się odwlecze to nie uciecze ;) A tak pozatym to tyle się tu dzieje, człowiek tydzień nie zagląda i potem musi rezerwowac godzinę żeby wszystko nadrobić :razz: Piękniusie zdjęcia Ozulca Magdziu , pognałam na ogarki i pytałam czy jest tu gdzieś Kumpel :oops:ale Was już nie było , a że stanęłam przy Rożku i dopytałam kto zacz to żal było by nie pomiziać jak był tak blisko :p Duży chłopczyk z Rożka ...ale liczyłam ze Was spotkam i zobaczę Kumpla po długim okresie niewidzenia :shake: WITAM WSZYSTKICH .........Dzień Doberek za chwilę idę do pracy :cool3: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): WITAM WSZYSTKICH .........Dzień Doberek za chwilę idę do pracy :cool3: Witamy, witamy i miłego dnia życzymy :multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):za chwilę idę do pracy :cool3: A ja dopiero za tydzień :lol: :lol: :lol: ... Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Magdziu , pognałam na ogarki i pytałam czy jest tu gdzieś Kumpel :oops:ale Was już nie było , a że stanęłam przy Rożku i dopytałam kto zacz to żal było by nie pomiziać jak był tak blisko :p Duży chłopczyk z Rożka ...ale liczyłam ze Was spotkam i zobaczę Kumpla po długim okresie niewidzenia :shake: Tym bardziej wielka szkoda, my musieliśmy już o 11 wyjechać do lekarza ;) A Rożek - wspaniały pies, duży, stateczny ogar - dobrze trafiłaś :cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja dopiero za tydzień :lol: :lol: :lol: ...:cool1:też bym posiedziała w domku ale w tym miesiącu nie mogę :razz: Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alka napisał(a):KUMPELka , jak mnie pamieć nie myli ,to Alicja R. od razu pognała na ogary.:cool1: Nawet ją tam zostawiłam , bo nie chciała iść ze mną na yorki ...:cool3: Alka, musisz Ali to wybaczyć, yorki to Ona ma na codzień a ogórki ...jak mniemam ostatniego miziała na lotnisku rok temu i to właśnie był Kumpel :cool3: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 KUMPELka napisał(a):Tym bardziej wielka szkoda, my musieliśmy już o 11 wyjechać do lekarza ;) A Rożek - wspaniały pies, duży, stateczny ogar - dobrze trafiłaś :cool3:no to się rozminęłyśmy , ale wyczytałam z tabl. że doskonały ;) Liczę na spotkanko kiedyś w bliższej okolicy :p Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PiotrekJ napisał(a):A ja dopiero za tydzień :lol: :lol: :lol: ... Napieszę z nieukrywaną zazdrością :angryy: - też tak chcę :placz: Quote
KUMPELka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no to się rozminęłyśmy , ale wyczytałam z tabl. że doskonały ;) Liczę na spotkanko kiedyś w bliższej okolicy :p Doskonały i srebro :cool3: W najbliższym czasie jedziemy do Opola a potem Bytom Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 KUMPELka napisał(a):Doskonały i srebro :cool3: W najbliższym czasie jedziemy do Opola a potem Bytomw Opolu powinnam być jako widz :razz:tylko w jakim dniu są ogóreczki ;) Quote
Recommended Posts