Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ozzulek bardzo lubi fikać nóżkami w górzy , w domku turla się w wyrku lub na wykładzinie :razz:

Przez takie fikanie na łóżku muszę ciągle kupować nową pościel :mad: Się dziurawi :oops:

Posted

beria napisał(a):
Przez takie fikanie na łóżku muszę ciągle kupować nową pościel :mad: Się dziurawi :oops:
:oops: ja mam ażurowe prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

beria napisał(a):

:placz: Luna wyrosła z wałkonienia się po łóżku i już nie roi tego a takie fajne było :placz:

Posted

Maga100 napisał(a):
Widzę, że tutaj wiele się nie zmieniło
Dalej usmiechnięta morda i jajka :diabloti:
:razz:a co się miało zmienić :cool3:
Fajnie że tu wpadłaś ;)

Posted

:oops: ja mam ażurowe prześcieradła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chciałabym, żeby to był tylko ażurek :roll:

Posted

Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad: Wielka szkoda żeśmy się nie spotkały :roll: ale...co się odwlecze to nie uciecze ;)
A tak pozatym to tyle się tu dzieje, człowiek tydzień nie zagląda i potem musi rezerwowac godzinę żeby wszystko nadrobić :razz:
Piękniusie zdjęcia Ozulca

Posted

KUMPELka napisał(a):
Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad:

KUMPELka , jak mnie pamieć nie myli ,to Alicja R. od razu pognała na ogary.:cool1: Nawet ją tam zostawiłam , bo nie chciała iść ze mną na yorki ...:cool3:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Witaj Alu, co ja się dowiaduję, że w Katowicach głaskałać Rożka :crazyeye: a nas pewnie już nie było :placz: Na przyszłość bardzo proszę wejść najpierw na ogarki :mad: Wielka szkoda żeśmy się nie spotkały :roll: ale...co się odwlecze to nie uciecze ;)
A tak pozatym to tyle się tu dzieje, człowiek tydzień nie zagląda i potem musi rezerwowac godzinę żeby wszystko nadrobić :razz:
Piękniusie zdjęcia Ozulca

Magdziu , pognałam na ogarki i pytałam czy jest tu gdzieś Kumpel :oops:ale Was już nie było , a że stanęłam przy Rożku i dopytałam kto zacz to żal było by nie pomiziać jak był tak blisko :p Duży chłopczyk z Rożka ...ale liczyłam ze Was spotkam i zobaczę Kumpla po długim okresie niewidzenia :shake:

WITAM WSZYSTKICH .........Dzień Doberek
za chwilę idę do pracy :cool3:

Posted

WITAM WSZYSTKICH .........Dzień Doberek
za chwilę idę do pracy :cool3:

Witamy, witamy i miłego dnia życzymy :multi::multi:

Posted

Magdziu , pognałam na ogarki i pytałam czy jest tu gdzieś Kumpel :oops:ale Was już nie było , a że stanęłam przy Rożku i dopytałam kto zacz to żal było by nie pomiziać jak był tak blisko :p Duży chłopczyk z Rożka ...ale liczyłam ze Was spotkam i zobaczę Kumpla po długim okresie niewidzenia :shake:

Tym bardziej wielka szkoda, my musieliśmy już o 11 wyjechać do lekarza ;)
A Rożek - wspaniały pies, duży, stateczny ogar - dobrze trafiłaś :cool3:

Posted

Alka napisał(a):
KUMPELka , jak mnie pamieć nie myli ,to Alicja R. od razu pognała na ogary.:cool1: Nawet ją tam zostawiłam , bo nie chciała iść ze mną na yorki ...:cool3:

Alka, musisz Ali to wybaczyć, yorki to Ona ma na codzień a ogórki ...jak mniemam ostatniego miziała na lotnisku rok temu i to właśnie był Kumpel :cool3:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Tym bardziej wielka szkoda, my musieliśmy już o 11 wyjechać do lekarza ;)
A Rożek - wspaniały pies, duży, stateczny ogar - dobrze trafiłaś :cool3:
no to się rozminęłyśmy , ale wyczytałam z tabl. że doskonały ;)

Liczę na spotkanko kiedyś w bliższej okolicy :p

Posted

no to się rozminęłyśmy , ale wyczytałam z tabl. że doskonały ;)

Liczę na spotkanko kiedyś w bliższej okolicy :p

Doskonały i srebro :cool3:
W najbliższym czasie jedziemy do Opola a potem Bytom

Posted

KUMPELka napisał(a):
Doskonały i srebro :cool3:
W najbliższym czasie jedziemy do Opola a potem Bytom
w Opolu powinnam być jako widz :razz:tylko w jakim dniu są ogóreczki ;)