Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']cześć Alus :multi:

Jak skończysz te porządki u siebie to moze byś do mnie wpadła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra wpadnę jutro ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra wpadnę jutro ;)
a to dobra pora, bo mnie jutro nie bedzie :evil_lol: więc bedziesz miala swięty spokój :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a to dobra pora, bo mnie jutro nie bedzie :evil_lol: więc bedziesz miala swięty spokój :evil_lol:a kto mnie wpuści Ziutki czy Saba :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a kto mnie wpuści Ziutki czy Saba :razz:
klucze u sąsiadów zostawie i powiem, że przyjdzie taka Pani do sprzatania, ktora czasami dziwnie mowi :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']klucze u sąsiadów zostawie i powiem, że przyjdzie taka Pani do sprzatania, ktora czasami dziwnie mowi :evil_lol::mad::mad::mad:PIKA bo cie posądzą ze zamówiłaś panią zza wschodniej granicy :razz:
A ja wcale dziwnie nie mówię :placz:ja tylko tak czasem żartuję :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:PIKA bo cie posądzą ze zamówiłaś panią zza wschodniej granicy :razz:

a to jakis wstyd? :niewiem:
przeciez ta Pani to do sprzatania a nie dla TZ-ta :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'] A ja wcale dziwnie nie mówię :placz:ja tylko tak czasem żartuję :cool3:

No ja teraz tez :buzi:

przeciez wiesz :buzi:

Posted

PIKA napisał(a):
a to jakis wstyd? :niewiem:
przeciez ta Pani to do sprzatania a nie dla TZ-ta :evil_lol:

No ja teraz tez :buzi:

przeciez wiesz :buzi:
a nie boisz się ze cię posądzą o matactwa podatkowe :razz:bo jak cię na służacą stać :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a nie boisz się ze cię posądzą o matactwa podatkowe :razz:bo jak cię na służacą stać :evil_lol:

przeciez to nie na stale :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiesz :razz: a jak mi się w stolycy spodoba :razz:

to zostaniesz :evil_lol:
mozesz u mnie mieszkac :evil_lol: za darmo, tylko sprzatac bedziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to zostaniesz :evil_lol:
mozesz u mnie mieszkac :evil_lol: za darmo, tylko sprzatac bedziesz :evil_lol::pdobra tylko pogadam z TZtem że wybywam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Alu...Posłuchaj :) Ja Cie przygarnę i bez sprzątania ;) Tylko bajeczki będziesz Zmorkom czytała ;):multi::multi::multi:mogę , mam wprawę :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']eee no zaraz niedobry ...niedobry to by był jakby mnie nie chciał puścić :razz:
niedobry bo chce się Ciebie z domu pozbyc :shake: