KaRa_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jak tam alu porzadki? Wspolczuje myc okna ja tego nie nawidze robic:lol: a zawsze mi rodzina karze:lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']cześć Alus :multi: Jak skończysz te porządki u siebie to moze byś do mnie wpadła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra wpadnę jutro ;) Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobra wpadnę jutro ;) a to dobra pora, bo mnie jutro nie bedzie :evil_lol: więc bedziesz miala swięty spokój :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']a to dobra pora, bo mnie jutro nie bedzie :evil_lol: więc bedziesz miala swięty spokój :evil_lol:a kto mnie wpuści Ziutki czy Saba :razz: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a kto mnie wpuści Ziutki czy Saba :razz: klucze u sąsiadów zostawie i powiem, że przyjdzie taka Pani do sprzatania, ktora czasami dziwnie mowi :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ojjj sprzatanie to cos co ewa nie lubi najbardziej .....:roll: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']klucze u sąsiadów zostawie i powiem, że przyjdzie taka Pani do sprzatania, ktora czasami dziwnie mowi :evil_lol::mad::mad::mad:PIKA bo cie posądzą ze zamówiłaś panią zza wschodniej granicy :razz: A ja wcale dziwnie nie mówię :placz:ja tylko tak czasem żartuję :cool3: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:PIKA bo cie posądzą ze zamówiłaś panią zza wschodniej granicy :razz: a to jakis wstyd? :niewiem: przeciez ta Pani to do sprzatania a nie dla TZ-ta :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] A ja wcale dziwnie nie mówię :placz:ja tylko tak czasem żartuję :cool3: No ja teraz tez :buzi: przeciez wiesz :buzi: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):a to jakis wstyd? :niewiem: przeciez ta Pani to do sprzatania a nie dla TZ-ta :evil_lol: No ja teraz tez :buzi: przeciez wiesz :buzi:a nie boisz się ze cię posądzą o matactwa podatkowe :razz:bo jak cię na służacą stać :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a nie boisz się ze cię posądzą o matactwa podatkowe :razz:bo jak cię na służacą stać :evil_lol: przeciez to nie na stale :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):przeciez to nie na stale :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiesz :razz: a jak mi się w stolycy spodoba :razz: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no wiesz :razz: a jak mi się w stolycy spodoba :razz: to zostaniesz :evil_lol: mozesz u mnie mieszkac :evil_lol: za darmo, tylko sprzatac bedziesz :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']to zostaniesz :evil_lol: mozesz u mnie mieszkac :evil_lol: za darmo, tylko sprzatac bedziesz :evil_lol::pdobra tylko pogadam z TZtem że wybywam :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pdobra tylko pogadam z TZtem że wybywam :evil_lol: to gadaj zobaczymy co on na to :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']to gadaj zobaczymy co on na to :evil_lol::cool1:pewnie się ucieszy :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 beria napisał(a):Po drodze Alu zapraszam do Zawiercia :cool3::razz: ale sprzątać nie będę :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Alu...Posłuchaj :) Ja Cie przygarnę i bez sprzątania ;) Tylko bajeczki będziesz Zmorkom czytała ;) Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:pewnie się ucieszy :evil_lol: taki niedobry? :shake: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Pysia']Alu...Posłuchaj :) Ja Cie przygarnę i bez sprzątania ;) Tylko bajeczki będziesz Zmorkom czytała ;):multi::multi::multi:mogę , mam wprawę :razz: Quote
beria Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: ale sprzątać nie będę :evil_lol: Szkoda :placz: Ale za to przywieź Ozziego :loveu: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']taki niedobry? :shake:eee no zaraz niedobry ...niedobry to by był jakby mnie nie chciał puścić :razz: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='beria']Szkoda :placz: Ale za to przywieź Ozziego :loveu::cool3:a Gertruda go nie zje :razz: Quote
beria Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a Gertruda go nie zje :razz: Takiego ślicznego chłopaka :roll: :loveu: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']eee no zaraz niedobry ...niedobry to by był jakby mnie nie chciał puścić :razz: niedobry bo chce się Ciebie z domu pozbyc :shake: Quote
Recommended Posts