asiunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:odczytałam to niedwuznacznie a'propos dzieci :evil_lol: Jutro dam fotki Ozzulca :cool1: dzisiaj jakoś mi tak nie bardzo szło ;) Hej! Juz jest jutro!:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Witam wszystkich :) Mam dzisiaj zalatany dzień ale i tak tutaj wstąpiłam ;) Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dzień dobry wszystkim . Pobiegaliśmy z Ozzulcem po innych galeriach :p , byliśmy pogłosować na internetowej wystawie , Ozzy czyli ABHAY też tam jest http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1 Może damy jakieś fotki , ale nie obrobione bo mi się nie chce :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Już :p ... Oceniłem Ozzulca na 5, wygraną macie pewną :p ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Może damy jakieś fotki , ale nie obrobione bo mi się nie chce :eviltong: dawaj dawaj dawaj :modla: :modla: :modla: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Ozzy w bereciku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kuba ...chodź już na ten spacer ....ja czekam.....:angryy: .................a po spacerku ........................:p......................... Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy w bereciku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zanim mi się fota załadowała widziałem sam opis ... i zacząłem się bać :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 PiotrekJ napisał(a):Zanim mi się fota załadowała widziałem sam opis ... i zacząłem się bać :roll: :evil_lol: :evil_lol: ...:razz: takiś bojeźliwy ;) Quote
PiotrekJ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: takiś bojeźliwy ;) Berecika się przestraszyłem, żem myślał iż to moherowy będzie :evil_lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] .................a po spacerku ........................:p......................... haha i znooooooooowu na foteliku :eviltong: Alu wiesz, ale on bezwstydnik jest...tak na wierzchu z tym no...wiesz...:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ozzulku, aleś Ty jest pikny choopcyk... :loveu: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Ozzy w bereciku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czemu nie w moherowym? :mad: Quote
KaRa_ Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Gdzie sie "drapie":lol: :lol: Quote
Magda Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 KaRa_TC napisał(a):Gdzie sie "drapie":lol: :lol: No jak swedzi to trzeba:evil_lol::evil_lol: A od czasu do czasu przyda sie wietrzenie:lol: Quote
PIKA Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Magda_Miki napisał(a):No jak swedzi to trzeba:evil_lol::evil_lol: A od czasu do czasu przyda sie wietrzenie:lol: ale on se wietrzy dośc często a nie od czasu do czasu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hihihih Ozzulek w bereciku kapitalnie wygląda :cool3: Byłam dziś w bibliotece i o dziwo było tam 3 panów wypożyczających książki :crazyeye: - rzadkość w bibliotekach. Ale nie o tym...... Jeden z nich pytał o jakąś książkę napisaną przez Hitlera.... drugi wyłonił się zza regałów i powiedział ze ta książka jest zakazana w Polsce i ze jej nie znajdzie... ten pierwszy na to ze 2 lata temu w MPIKach sprzedawali....... a wogóle to Ojciec Dyrektor Rydzyk powiedział ze lepiej czytać książki Hitlera niż jakies tam bzdety - no normalnie myślałam ze sie ze smiechu posikam a pani bibliotekarka usilnie unikała wzroku panów :evil_lol: Quote
jo-jo Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Uroczyście oświadczam że oddaliśmy głos na Ozzy'ego :lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='jo-jo']Uroczyście oświadczam że oddaliśmy głos na Ozzy'ego :lol:;)uroczyście dziękuję i ogłaszam , że głos na Jojka oddany :p Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 :oops:i jakby ktoś chciał oddać głosiki na Dogomaniackie pieski to trzeba to zrobić jeszcze raz bo głosowanie odbywa się po raz 3 :angryy: Quote
Agga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hahah OZZY kiedy Ty sie nauczysz kłaść na foteliku zeby jajakmi tak nie świecić? A wiesz co Alu Ozziemu całkiem do psyka w tym berecie....Ale wiesz on juz nie modny. Teraz weszła moda na te moherowe bereciki:lol: Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Gdzie głosujecie? :lol: Ja też się chętnie przyłączę i oddam głos :lol::lol: Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 [quote name='Moniś']Gdzie głosujecie? :lol: Ja też się chętnie przyłączę i oddam głos :lol::lol:http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1 tam też jest jojek , Aida , Zmorki , Leośka dagi / :oops:nie wiem która/ Quote
Moniś Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_rasy&w=1 tam też jest jojek , Aida , Zmorki , Leośka dagi / :oops:nie wiem która/ Oddałam głos :lol: TZ też zaraz kliknie :lol: także jest dwa więcej dla Ozzulka :lol: Reszty psiaków nie znam za bardzo :oops:, powiedzcie gdzie szukać to chętnie zagłosujemy. :lol: Quote
Recommended Posts