jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Co powiesz na wieczorne piwo, Alutka? Mam carlsberga ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]Wprawdzie to jutro ....ale różnie to bywa ;) [/FONT][FONT=Arial]Smacznego:loveu: Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='malawaszka']gdzieś pchała łapska? :cool3: [FONT=Arial]Aga Ci powie :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='jbk']Co powiesz na wieczorne piwo, Alutka? Mam carlsberga ;) [FONT=Arial] grzechem było by odmówić :grins:[/FONT] Quote
Aga K Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witaj Alus :buzi: te paczki to juz swiat obiegly :) ale dziekuje :P Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 A do piwka - Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka. Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [FONT=Arial][SIZE=3]A ja tutaj chciałabym wstawić reklamę Bazarku Dreamer :loveu: [/FONT][FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/#post11821101[/FONT] Quote
jbk Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=3]A ja tutaj chciałabym wstawić reklamę Bazarku Dreamer :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozliczenia-podatkowe-za-2008-rok-do-25-04-zapraszam-131850/#post11821101[/FONT] Kurde.... to mi do głowy nie przyszło..... Quote
apple Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Century Gothic]TU mnie jeszcze nie było:diabloti:[/FONT] Quote
rwpb Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie. Pozdrawiamy Quote
Selket Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='rwpb']Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie. Pozdrawiamy A nie chodzi przypadkiem o "Alu Spray",aluminium w spreju, środek przyśpieszający gojenie się ran? W aptekach raczej go nie ma, bo to jest typowy lek weterynaryjny, mimo iż można go z powodzeniem stosować u ludzi. Dostępny jest na allegro, albo w sklepach weterynaryjnych, jeździckich, dobrej ajkości zoologicznych, albo u weta. Chyba, że to nie to. Quote
agaciaaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Bry wieczór Alu :multi: Widziałam śniegowego Ozzulka :) http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200901/80851/218624/00000071.JPG aż stracił głowe w tym śniegu :lol: Quote
agbar Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dzien dobry Alunia:loveu: Tak mi sie chcialo wczoraj spac no nie??No to poszlam do wyra o 2:mdleje:...:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Witajcie pączusiowo ....:multi::multi::multi: Ja już zakupiłam pączusie teraz pomykam na konsumpcję ;) Aga ja o 2 to już na 2gi bok się odwracałam :evil_lol: Rysiu to ten Aluspray co Selkecikowa pokazała ..naprawde rewelacja ...ja sobie wygoiłam tym przeciete blachą palce ....jest naprawde dobry środek ale dostępny tylko w necie lub u weta ...chyba że w aptekach wet. A tera .....SMACZNEGO :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka. [/FONT] Quote
Selket Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Rysiu to ten Aluspray co Selkecikowa pokazała ..naprawde rewelacja ...ja sobie wygoiłam tym przeciete blachą palce ....jest naprawde dobry środek ale dostępny tylko w necie lub u weta ...chyba że w aptekach wet.[/FONT] [FONT=Arial]A tera .....SMACZNEGO :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Ha, jak żem mundra:multi::multi::multi: Ale serio, serio baardzo dobry środek, polecam na duże i trudno gojące się rany np pooperacyjne, szwy albo takie właśnie przecięcia etc. Mój tata też sobie rozwalił łapę i mu wet pryskał sreberkiem:loveu: I trzeba pamiętać, że to strasznie brudzi wszem i wobec, na piękny srebny kolor. Świetny środek;) Rysiu, wpisz sobie w google "Alu spray" znajdzie Ci sklepy z tym środkiem. Jego cena to około 27 - 29 zł. Na allegro patrzyłam to było 22 zł (chyba razem z przesyłką), też trzeba w wyszukiwarce zapytać ;) Ale mniamniuśne pączusie:loveu: Quote
Iv_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pączki przyniesłam :diabloti: Czeeeeeee Ala i Odwiedzający :loveu: :multi: :loveu: Częstujcie się :razz: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to ja też coś dobrego przyniosę i będziem się wszyscy łobżerać! :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Przyszłam na pączki :lol: chociaż mam już troche dość :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 agaciaaa napisał(a):Przyszłam na pączki :lol: chociaż mam już troche dość :evil_lol: Podziel się! Ja jeszcze dzisiaj nie jadłam... :placz::placz: Quote
lolka75 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ale tu tlusto:loveu: czesc Alutko:multi::loveu: i dzieki za wpisa na stronce:Rose: Quote
sota36 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Łoj ty kreplu moj kochany tyś we tuszczu łokompany Jo mom smaka durś na Ciebie Jak Cie wcinom to żech w niebie A twoj filong z marmeladom Na kolana przed nim padom Możesz być popudrowany A najlepi lukrowany Jo i tak Cie kreplu zjym We ten czwortek to już wiym! Quote
Alicja Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [FONT=Arial]Joluś , Loluś , Nutellastella ,Asiu , Aguś , Selkeciku , Iv, Lila, Patrycja , Agata.... dzięki Wam za odwiedzinki i pączusie :loveu::loveu: Mam nadzieję , ze moje smakowały ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts