Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie.
Pozdrawiamy

Posted

[quote name='rwpb']Ala, pisałaś, że stosowałaś u Ozzulka AlumSpray. Pstryknij fotkę, bo przy okazji wizyty w aptekach pytam się o to i nikt nic nie wie.
Pozdrawiamy
A nie chodzi przypadkiem o "Alu Spray",aluminium w spreju, środek przyśpieszający gojenie się ran? W aptekach raczej go nie ma, bo to jest typowy lek weterynaryjny, mimo iż można go z powodzeniem stosować u ludzi. Dostępny jest na allegro, albo w sklepach weterynaryjnych, jeździckich, dobrej ajkości zoologicznych, albo u weta. Chyba, że to nie to.

Posted

[FONT=Arial]Witajcie pączusiowo ....:multi::multi::multi:
Ja już zakupiłam pączusie teraz pomykam na konsumpcję ;)
Aga ja o 2 to już na 2gi bok się odwracałam :evil_lol:
Rysiu to ten Aluspray co Selkecikowa pokazała ..naprawde rewelacja ...ja sobie wygoiłam tym przeciete blachą palce ....jest naprawde dobry środek ale dostępny tylko w necie lub u weta ...chyba że w aptekach wet.

A tera .....SMACZNEGO :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]Rysiu to ten Aluspray co Selkecikowa pokazała ..naprawde rewelacja ...ja sobie wygoiłam tym przeciete blachą palce ....jest naprawde dobry środek ale dostępny tylko w necie lub u weta ...chyba że w aptekach wet.[/FONT]

[FONT=Arial]A tera .....SMACZNEGO :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - AlicjaeR przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT]

Ha, jak żem mundra:multi::multi::multi: Ale serio, serio baardzo dobry środek, polecam na duże i trudno gojące się rany np pooperacyjne, szwy albo takie właśnie przecięcia etc. Mój tata też sobie rozwalił łapę i mu wet pryskał sreberkiem:loveu: I trzeba pamiętać, że to strasznie brudzi wszem i wobec, na piękny srebny kolor. Świetny środek;)
Rysiu, wpisz sobie w google "Alu spray" znajdzie Ci sklepy z tym środkiem. Jego cena to około 27 - 29 zł. Na allegro patrzyłam to było 22 zł (chyba razem z przesyłką), też trzeba w wyszukiwarce zapytać ;)

Ale mniamniuśne pączusie:loveu:

Posted

Łoj ty kreplu moj kochany
tyś we tuszczu łokompany
Jo mom smaka durś na Ciebie
Jak Cie wcinom to żech w niebie
A twoj filong z marmeladom
Na kolana przed nim padom
Możesz być popudrowany
A najlepi lukrowany
Jo i tak Cie kreplu zjym
We ten czwortek to już wiym!

Posted

[FONT=Arial]Joluś , Loluś , Nutellastella ,Asiu , Aguś , Selkeciku , Iv, Lila, Patrycja , Agata.... dzięki Wam za odwiedzinki i pączusie :loveu::loveu:
Mam nadzieję , ze moje smakowały ;)
[/FONT]