Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Kiłi']Już jest wieczór?:cool3: [FONT=Arial]jeszcze nie ma wieczoru[/FONT] :grins: [quote name='Selket']Alu, już jest późnej :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='LAZY']Czesci Alutku z cudownym Ozzulkiem:) [FONT=Arial]Witaj Paulinko [/FONT]:multi::multi: [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]No dobra będą foteczki tylko że jak zwykle monotematyczne :razz::razz:...Ozzy z piłką na Bezludziu :cool1:...i na dodatek za dziabła nie wiem jak tego laptopa ustawić żeby wiadomo było czy foty są jasne czy ciemne :diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ale fajna piłka, taka międzynarodowa :razz::razz: A Ozzulek jak dumnie biega:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Matusz']ale fajna piłka, taka międzynarodowa :razz::razz: A Ozzulek jak dumnie biega:loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial] :cool1:....no była międzynarodowa :mad:....już dedła :diabloti::evil_lol::evil_lol:...produkcja czeska[/FONT] :roll: Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :cool1:....no była międzynarodowa :mad:....już dedła :diabloti::evil_lol::evil_lol:...produkcja czeska[/FONT] :roll: dobrze, że czeska, bo teraz wszystko made in CHINA :evil_lol::evil_lol: czas kupić nową :p Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Matusz']dobrze, że czeska, bo teraz wszystko made in CHINA :evil_lol::evil_lol: czas kupić nową :p [FONT=Arial]:diabloti:...dziś kupiłam .........to była funkel nówka nieśmigana :mad:........Ozzy nie wie ale kupiłam 2 ...druga jest made in Pakistan.....ale kurde zlapalam się na tym że sprawdzałam :roll:...czy nie china :angryy:[/FONT] Quote
lolka75 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://images30.fotosik.pl/186/d8218597e32805f7.jpg ale fajne meczyzny:loveu: Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Georgia]Ozzul ma nową piłeczkę :multi::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:diabloti:...dziś kupiłam .........to była funkel nówka nieśmigana :mad:........Ozzy nie wie ale kupiłam 2 ...druga jest made in Pakistan.....ale kurde zlapalam się na tym że sprawdzałam :roll:...czy nie china :angryy:[/FONT] no to będzie jeszcze jedna do deadła :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='lolka75']http://images30.fotosik.pl/186/d8218597e32805f7.jpg ale fajne meczyzny:loveu: ;)[FONT=Arial]...cieszkam że się podobją :p[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ozzul ma nową piłeczkę :multi::multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]:roll:...miał :mad:[/FONT] [quote name='Matusz']no to będzie jeszcze jedna do deadła :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]teraz będzie latał z gnieciuchem :mad:..poczekamy aż se jakiś zapas piłek zrobię :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]teraz będzie latał z gnieciuchem :mad:..poczekamy aż se jakiś zapas piłek zrobię :evil_lol::evil_lol:[/FONT] noo, przynajmniej z 10 :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Matusz'] noo, przynajmniej z 10 :diabloti::diabloti: [FONT=Arial] noooo...bez przesady ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]FOTY NA WSTECZU SZTUK 5 :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]To teraz belejakie :cool1:i tak nie oglądacie :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Selket Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ja oglądam :multi: :multi: I OZzulek miał piękną piłeczkę ;) I ma wielki ozorek :D Dobranoc :loveu: Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]http://images24.fotosik.pl/186/5df5a59a292df573.jpg wysłałam Ozzulcowe CV do GKS Jastrzębie... jeden dobry w klubie by sie przydał bo dają dupy raz za razem :diabloti: fffcale nie som belejakie :shake::shake: sie nie znasz :mad::mad:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]nie drzewko ino brzoza :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Selket']Ja oglądam :multi: :multi: I OZzulek miał piękną piłeczkę ;) I ma wielki ozorek :D Dobranoc :loveu: [FONT=Arial] Dobranoc :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]http://images24.fotosik.pl/186/5df5a59a292df573.jpg wysłałam Ozzulcowe CV do GKS Jastrzębie... jeden dobry w klubie by sie przydał bo dają dupy raz za razem :diabloti: myślisz że z tą fac[/FONT][FONT=Arial]jatą go przyjmą :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial] fffcale nie som belejakie :shake::shake: sie nie znasz :mad::mad:[/FONT] [FONT=Arial] nie pytaj ile poszło do kosza :roll::oops:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie drzewko ino brzoza :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]no dobra nooooo.....:roll::oops:...brzoza ;) DOGOBREJ NOCKI ŻYCZĘ [/FONT] Quote
natija Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 fajne foteczki:)pilka pewnie przbita:)jestem ciekawa jak czesto musisz kupowac nowe:) Quote
Recommended Posts