Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='apple']No różne są...takie: i takie i jeszcze inne ale nie pokaze bo mnie stąd przegonią :diabloti:

[quote name='clockwork']buuuhahahha.. jak tu fajnie....

ide do Pawcia
... zara wróce:roll::oops::oops:

buuhahaqhhahahhahaha

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to widziałam .....ino tam te konkretne ;)

aaaa temu mi znikasz z GG .........i temu miałPawcio polecenie opuścić :razz::razz:baner :roll::evil_lol:

Posted

ale fajnie czemu nie mowicie ze tutaj takie rzeczy sie dzieja :evil_lol: ja tyz ja tyz nie to zeby ten teges jakas nie wyzyta :evil_lol: ale to zawsze jakies nowe doswiadczenie :diabloti:

Posted

[quote name='teqquila']ale fajnie czemu nie mowicie ze tutaj takie rzeczy sie dzieja :evil_lol: ja tyz ja tyz nie to zeby ten teges jakas nie wyzyta :evil_lol: ale to zawsze jakies nowe doswiadczenie :diabloti:

no ...nie no przecie nikt tak nie pomyślał

[quote name='jonQuilla']wróciłam do domu i muszę się przyznać że nie byłam dzisiaj w szkole :oops::oops:

czasem należy zrobić se wolne ;)

[quote name='clockwork']jusz jestem

...no i jak ...jak było

Posted

[quote name='clockwork']ano powiadam Ci.... ino że u niego jest kolega.. i musiałam na 2 fronty
no to twoja ulubiona emota jest tu jak znalazł

A ty sie matywiłaś że nie ma gdzie jej użyć:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']no to twoja ulubiona emota jest tu jak znalazł

A ty sie matywiłaś że nie ma gdzie jej użyć:diabloti::evil_lol:

buuhahahhaa.... zawsze wolałam uzyć jej w stosunku :icon_roc::icon_roc: do kogoś :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']buuhahahhaa.... zawsze wolałam uzyć jej w stosunku :icon_roc::icon_roc: do kogoś :loveu:ależ rozumiem cię....no ale cóż już poszło:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ano powiadam Ci.... ino że u niego jest kolega.. i musiałam na 2 fronty

aaaa ten kolega co nie wiedział ile wziąść za numerek :razz::razz:

[quote name='clockwork']buuhahahhaa.... zawsze wolałam uzyć jej w stosunku :icon_roc::icon_roc: do kogoś :loveu:

:roll:....ale że niekoniecznie nie możesz jej użyć 2gi raz :grins:

:roflt:

Posted

[quote name='apple']ależ rozumiem cię....no ale cóż już poszło:diabloti:

no tera to juz po ptokach :cool1:

[quote name='Alicja']
aaaa ten kolega co nie wiedział ile wziąść za numerek :razz::razz:

nie nie ten... ten to nie bardzo wie ile zapłacić :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']no tera to juz po ptokach :cool1:

...:evil_lol:....przeminęło z wiatrem :razz::razz:

nie nie ten... ten to nie bardzo wie ile zapłacić :evil_lol::evil_lol:

kurde :hmmmm: sami niezorientowani :cool1:

Posted

[quote name='agbar']witam cie Aluniu moja:loveu:zaczelam pisac przed 19-ta ale dogo mi pokazuje ze zaraz 21....to chyba pojde spac:evil_lol:

Witam Cię witam :loveu::loveu::loveu:

to popraw mi też podusie :p...bo myję podłogi i zawsze zajmowało mi to 1/2 gadziny a dziś zeszło jakieś 2 i pół :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....zara zaś spać :hmmmm: ... masakra ...

Posted

[quote name='Alicja']Witam Cię witam :loveu::loveu::loveu:to popraw mi też podusie :p...bo myję podłogi i zawsze zajmowało mi to 1/2 gadziny a dziś zeszło jakieś 2 i pół :crazyeye::crazyeye::crazyeye:....zara zaś spać :hmmmm: ... masakra ...

a moze ci podlog przybylo...:hmmmm::evil_lol: