Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Vectra']oj tam , można policzyć różne takie tam :diabloti: randki z pilotem romantyczna pogawędka o silnikach oglądanie TV patrząc w poduszkę opowieści o smarach , śrubkach , klockach ham, wydechach , olejach zachwyty nad wykonaną jakąś czynnością przez szanownego TZ miłych rozmowach , delikatnych i cichych spojrzeniach pełnych niezrozumienia oj dużo by wymieniać , przez tyle lat nazbierało się tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']Alaaaaaaaaaaaa! Jutro wakacje!!!!!!!!!!!buuu kto ma ten sie cieszy [quote name='evaxon']witanko z rana:cool1: :diabloti: :evil_lol: :loveu: :multi:witanko:multi: [quote name='Imbir1']Bry dzionek Ozzulki:multi::multi::multi::multi: Boszsz, znowu jestem 30 stron do tyłu:cool3::roll:bry dzioneczek Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Babuniu:loveu::multi::multi::multi:doberek Nasza Dilereczko:loveu: Quote
emdziolek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek Nasza Dilereczko:loveu: DzieŃdobry MatUlu:eviltong::eviltong::eviltong: Jak tam sie Spało ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIe widziAłaś mnie we śnie z kijeM beysballowym ??:mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ale fajny....................pomarańczowy:loveu::loveu::loveu:motyłek:diabloti::diabloti: witam Cie ...........alu!!!!! Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='emdziolek']DzieŃdobry MatUlu:eviltong::eviltong::eviltong: Jak tam sie Spało ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIe widziAłaś mnie we śnie z kijeM beysballowym ??:mad::mad::eviltong::eviltong::eviltong::cool1:aa to ty mi wymachiwałaś tym kijaszkiem;) [quote name='BeaC']ale fajny....................pomarańczowy:loveu::loveu::loveu:motyłek:diabloti::diabloti: witam Cie ...........alu!!!!! :multi:witaj :loveu:....noooo poramańczowy;)motilek..jeszcze ktosik lubi pomarańcz;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Alu alez sliczne sa te foteczki i Ozzulec slicznei sie prezentuje i ten motylek rowniez....Witam Cie bardzo serdecznie i cieplunio.....:loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu alez sliczne sa te foteczki i Ozzulec slicznei sie prezentuje i ten motylek rowniez....Witam Cie bardzo serdecznie i cieplunio.....:loveu::pwitam milutko ....i cieplutko Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Alicjo z krainy czarów:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przyszlam do ciebie puk puk... oupen de drzwi :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='clockwork']przyszlam do ciebie puk puk... oupen de drzwi :evil_lol:;)...pamiętaj dwa dzwonki na domofon ;) bo nie wlaziesz:eviltong: witam cię:p Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu alez sliczne sa te foteczki i Ozzulec slicznei sie prezentuje i ten motylek rowniez....Witam Cie bardzo serdecznie i cieplunio.....:loveu: No zdjęcia full wypas :) Alka ty uważaj :razz: bo zaraz ktoś ci usunie zdjęcia bo za duże :p :p :p :p :p :p Quote
bonita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja tu dziś już byłam, a nic nie napisałam:oops: Wiecie jakoś nic poważnego mi do głowy nie przychodzi:evil_lol: Fchcesz Alu rogalika do kaffy:loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No zdjęcia full wypas :) Alka ty uważaj :razz: bo zaraz ktoś ci usunie zdjęcia bo za duże :p :p :p :p :p :p:pwitaj Sylwuś ...na fotaski mamy oficjalne pozwoleństwo;) Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pwitaj Sylwuś ...na fotaski mamy oficjalne pozwoleństwo;) No prosze jakie masz znajomości :) Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No prosze jakie masz znajomości :):pSylwuś nie tylko ...wszystkie mają:p Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='aga1215'] :loveu::loveu::loveu:dzięki Aguś.......chociaż ja imienin nigdy nie obchodze ale dzięki za pamięć Quote
aga1215 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:dzięki Aguś.......chociaż ja imienin nigdy nie obchodze ale dzięki za pamięć Wolisz coby Ci latka wyliczano? ;):evil_lol: no to zdrówko :popcorn: Quote
sylwiaskalska Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Obchodzisz czy nie obchodzisz wypić trzeba :) :multi: :multi: :multi: :multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...pamiętaj dwa dzwonki na domofon ;) bo nie wlaziesz:eviltong: witam cię:p wiem wiem- umowiony znak sygnal dzyn dzyn Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='aga1215']Wolisz coby Ci latka wyliczano? ;):evil_lol: no to zdrówko :popcorn: pal licho latka;)....na zdrówko:beerchug: [quote name='sylwiaskalska']Obchodzisz czy nie obchodzisz wypić trzeba :) :multi: :multi: :multi: :multi: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug:;)noto zdróweczko:beerchug: [quote name='clockwork']wiem wiem- umowiony znak sygnal dzyn dzyn;)no ....a już sie wystraszyłam że zapomniałas:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 :pOzzy ....wariacje w fotelu /tym razem Magdy;)[SIZE=2]/ Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 peklam ze smiechu..i kto mi tu teraz posprzata:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Uuuuuuu, popijawa:multi::multi::multi::knajpa: Dla Ciebie:Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts