clockwork Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='bonita']Cześć sister ;) zdradz mi tajemnicę tej terapiii, sama skorzystam i wyleczę się z tego uzależnienia :grin: zaproś klockową po południu- do późnej nocy... to też nie siądziesz do kompka- ot terapia...:eviltong: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu.... dobrze sie czujesz? na jaka Ty znow terapie chcesz isc??? Kobieto???? Miłego dnia..... :loveu: ja siedze w robocie i mam pełne rece ...tejze roboty....i ja chce do domu.....:placz: cześć Aga :multi: czuję sie świetnie:p terapia anty kompikowa była wczoraj;) miłego dnia idę do pracy na 11 i już mi sie nie chce iść:diabloti: Quote
clockwork Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 zaproś klockową po południu- do późnej nocy... to też nie siądziesz do kompka- ot terapia...:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:.......zaproś mnie i Magde do siebie;) .......zagadamy się tak ze 6 godzin minie ...nawet nie będziesz wiedziała kiedy .....a na kompa nawet nie będziesz miała czasu spojrzeć:evil_lol: o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='clockwork']o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też .................:diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Po dłuższej przerwie wpadłam się przywitac. A teraz czas ponadrabiac zaległości. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] cześć Aga :multi: czuję sie świetnie:p terapia anty kompikowa była wczoraj;) miłego dnia idę do pracy na 11 i już mi sie nie chce iść:diabloti: trzymaj sie cieplo..... i wiesz ...trzy glebokie ...wdechy i luz...i znow ...wdechy i luz......:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Ciociu Alu :multi: Miłej pracki ;) Quote
malawaszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] ty mi tutaj nie gadaj tylko wskakuj w spodenki i jazda do mnie :evil_lol: noo i inie zdążyłam :placz: [quote name='clockwork']o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też .................:diabloti: bhahahhaha Wy juz macie jeden mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Wpadliśmy zobaczyć co słychać u sąsiadki, ale jak mniemam do pracy polazła? :mad: No to wpadniemy później :scared: Quote
Medorowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 malawaszka napisał(a): bhahahhaha Wy juz macie jeden mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na współe:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Cześć Alutko:lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Po dłuższej przerwie wpadłam się przywitac. A teraz czas ponadrabiac zaległości.witaj Ewo .....hmmmm zaległości:razz: [quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Alu :multi: Miłej pracki ;) dzięki Kasiu ....jakos dziś miło nie było ale się przeżyło;) [quote name='malawaszka'] bhahahhaha Wy juz macie jeden mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool1:i tak szczęście ze nie dzielimy na 3:diabloti: [quote name='Basia_Sz']Wpadliśmy zobaczyć co słychać u sąsiadki, ale jak mniemam do pracy polazła? :mad: No to wpadniemy później :scared::multi::multi::multi:jestem ...witaj Barbaro;) [quote name='madzia i medor']Na współe:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Cześć Alutko:lol::diabloti:nie na pól:eviltong: wróciłam z pracy ...czerep mi pęka ....gardło mnie boli ....uchi też:diabloti: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 o kurcze, Ozzy, Ty uważaj, bo ja mam słabość do harleyowców ;) :cool3: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Teklunia']o kurcze, Ozzy, Ty uważaj, bo ja mam słabość do harleyowców ;) :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj trzeba na Kasię uważać;) Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem ...witaj Barbaro;) Eeeee...... No to witaj Alicjo :loveu: Rozumiem, że mam się do Ciebie teraz tak zwracać? Bardziej oficjalnie? :eviltong: :shake: Żadnego spoufalania :shake: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']Eeeee...... No to witaj Alicjo :loveu: Rozumiem, że mam się do Ciebie teraz tak zwracać? Bardziej oficjalnie? :eviltong: :shake: Żadnego spoufalania :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja chcialam tak ładnie dostojnie:razz: Quote
BoJa2 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 cześć;) Przyszłam zobaczyć śliczne szeleczki Ozzyego a Tu tylko bla,bla,bla:mad: :mad: Fotkę szelek proszę zapodać!!!:p :agrue: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']cześć;) Przyszłam zobaczyć śliczne szeleczki Ozzyego a Tu tylko bla,bla,bla:mad: :mad: Fotkę szelek proszę zapodać!!!:p :agrue::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kuna ....jakich szelek ..tych starych wyświechtanych w których był dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no nie wiem,czy one az tak wyświechtane:roll: czy może mojemu młodszemu dziecku cóś na mózg padło ,po dzisiejszym teśćie wszystko możliwe. Może Ona wszystko już widzi w pieknych kolorkach:lol: :lol: Dawaj fotkę,bo nie wiem ,czy lecieć do doktora;) Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']no nie wiem,czy one az tak wyświechtane:roll: czy może mojemu młodszemu dziecku cóś na mózg padło ,po dzisiejszym teśćie wszystko możliwe. Może Ona wszystko już widzi w pieknych kolorkach:lol: :lol: Dawaj fotkę,bo nie wiem ,czy lecieć do doktora;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:czarne stare szelki .....widziałaś..... może lepiej leć z nia do tego lekarza ;P Quote
Basia_Sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja chcialam tak ładnie dostojnie:razz: A ja jak zwykle niekumata :shake: Idę się zastrzelić :scared: Quote
BoJa2 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no to trza sie brać na ostry dyżur:lol: :lol: do Milińskiego:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Basia_Sz']A ja jak zwykle niekumata :shake: Idę się zastrzelić :scared::razz:oj Basiu nie tak zaraz ostro...weź ślepaki:razz: [quote name='Hugo-Kochaś']no to trza sie brać na ostry dyżur:lol: :lol: do Milińskiego:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziecko se wykończyć chcesz:evil_lol: Quote
Paula Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cześć Alu :multi: [quote name='Alicjarydzewska']wróciłam z pracy ...czerep mi pęka ....gardło mnie boli ....uchi też:diabloti: :glaszcze: Jeszcze tylko jutro :roll: i weekend :p Quote
mar....ka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Hej Alu, łeb mi peka i nie wiem czy do tego pieknego weekendu dozyję:( Quote
Recommended Posts