Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Cześć sister ;)
zdradz mi tajemnicę tej terapiii, sama skorzystam i wyleczę się z tego uzależnienia :grin:

zaproś klockową po południu- do późnej nocy... to też nie siądziesz do kompka- ot terapia...:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu....
dobrze sie czujesz?

na jaka Ty znow terapie chcesz isc???
Kobieto????

Miłego dnia.....
:loveu:
ja siedze w robocie i mam pełne rece ...tejze roboty....i ja chce do domu.....:placz:
cześć Aga :multi:
czuję sie świetnie:p
terapia anty kompikowa była wczoraj;)
miłego dnia
idę do pracy na 11 i już mi sie nie chce iść:diabloti:

Posted

zaproś klockową po południu- do późnej nocy... to też nie siądziesz do kompka- ot terapia...:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']
:razz:.......zaproś mnie i Magde do siebie;) .......zagadamy się tak ze 6 godzin minie ...nawet nie będziesz wiedziała kiedy .....a na kompa nawet nie będziesz miała czasu spojrzeć:evil_lol:

o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też .................:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
cześć Aga :multi:
czuję sie świetnie:p
terapia anty kompikowa była wczoraj;)
miłego dnia
idę do pracy na 11 i już mi sie nie chce iść:diabloti:

trzymaj sie cieplo.....
i wiesz ...trzy glebokie ...wdechy i luz...i znow ...wdechy i luz......:diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
ty mi tutaj nie gadaj tylko wskakuj w spodenki i jazda do mnie :evil_lol:

noo i inie zdążyłam :placz:

[quote name='clockwork']o masz... przeciez właśnie o tym pisze :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja też .................:diabloti:

bhahahhaha Wy juz macie jeden mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Po dłuższej przerwie wpadłam się przywitac. A teraz czas ponadrabiac zaległości.witaj Ewo .....hmmmm zaległości:razz:

[quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Alu :multi:

Miłej pracki ;)

dzięki Kasiu ....jakos dziś miło nie było ale się przeżyło;)

[quote name='malawaszka']
bhahahhaha Wy juz macie jeden mózg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool1:i tak szczęście ze nie dzielimy na 3:diabloti:

[quote name='Basia_Sz']Wpadliśmy zobaczyć co słychać u sąsiadki, ale jak mniemam do pracy polazła? :mad: No to wpadniemy później :scared::multi::multi::multi:jestem ...witaj Barbaro;)

[quote name='madzia i medor']Na współe:crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Cześć Alutko:lol::diabloti:nie na pól:eviltong:

wróciłam z pracy ...czerep mi pęka ....gardło mnie boli ....uchi też:diabloti:

Posted

[quote name='Teklunia']o kurcze, Ozzy, Ty uważaj, bo ja mam słabość do harleyowców ;) :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj trzeba na Kasię uważać;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem ...witaj Barbaro;)
Eeeee...... No to witaj Alicjo :loveu: Rozumiem, że mam się do Ciebie teraz tak zwracać? Bardziej oficjalnie? :eviltong:
:shake: Żadnego spoufalania :shake:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Eeeee...... No to witaj Alicjo :loveu: Rozumiem, że mam się do Ciebie teraz tak zwracać? Bardziej oficjalnie? :eviltong:
:shake: Żadnego spoufalania :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja chcialam tak ładnie dostojnie:razz:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']cześć;) Przyszłam zobaczyć śliczne szeleczki Ozzyego a Tu tylko bla,bla,bla:mad: :mad:

Fotkę szelek proszę zapodać!!!:p :agrue::crazyeye::crazyeye::crazyeye:o kuna ....jakich szelek ..tych starych wyświechtanych w których był dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no nie wiem,czy one az tak wyświechtane:roll: czy może mojemu młodszemu dziecku cóś na mózg padło ,po dzisiejszym teśćie wszystko możliwe.

Może Ona wszystko już widzi w pieknych kolorkach:lol: :lol:

Dawaj fotkę,bo nie wiem ,czy lecieć do doktora;)

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']no nie wiem,czy one az tak wyświechtane:roll: czy może mojemu młodszemu dziecku cóś na mózg padło ,po dzisiejszym teśćie wszystko możliwe.

Może Ona wszystko już widzi w pieknych kolorkach:lol: :lol:

Dawaj fotkę,bo nie wiem ,czy lecieć do doktora;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:czarne stare szelki .....widziałaś.....
może lepiej leć z nia do tego lekarza ;P

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a ja chcialam tak ładnie dostojnie:razz:
A ja jak zwykle niekumata :shake: Idę się zastrzelić :scared:

Posted

[quote name='Basia_Sz']A ja jak zwykle niekumata :shake: Idę się zastrzelić :scared::razz:oj Basiu nie tak zaraz ostro...weź ślepaki:razz:

[quote name='Hugo-Kochaś']no to trza sie brać na ostry dyżur:lol: :lol: do Milińskiego:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:dziecko se wykończyć chcesz:evil_lol:

Posted

Cześć Alu :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']wróciłam z pracy ...czerep mi pęka ....gardło mnie boli ....uchi też:diabloti:
:glaszcze: Jeszcze tylko jutro :roll: i weekend :p