sylwiaskalska Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Rinuś napisał(a):nikt sie tutaj nie śliska...:evil_lol::evil_lol: No własnie ja nie mam łyżew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Rinuś napisał(a):nikt sie tutaj nie śliska...:evil_lol::evil_lol: Czy się śliska, czy też ściska, to nieważne jest, ludziska :evil_lol: Ważne to, by w końcu Ala trochę nowych fotek dala!!! :mad: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='barbara.h']ufff, mnie też to czeka zastanawiam się dlaczego tak dużo psiarzy nie chodzi do kościoła???? :crazyeye: ale już wiem!!! bo to dobre ludzie są i nie muszą :evil_lol::evil_lol: a moja sąsiadka, nienawidzi moich psów, uważa że jestem pomylona!!! i głupia bo mam podwórko i latam z nimi na spacerki, i już wywiozła mi dwa koty napewno!!! jędza jedna!!! a jednemu to nawet nożem groziła, szkoda ze nie mam tego nagranego :mad: groźby są karalne :mad: a do kościoła biega codziennie!!!otóz to ......tylko od tego biegania robia sie jeszcze gorsi i uczą kolejne pokolenia jak dowalić bliźniemu:angryy: [quote name='sylwiaskalska']A u mnie świeci słoneczko :) jest cieplutko, ale wczoraj to było bleee. Psy jakoś to wyczuły i wstały o 5 rano :mad: szelmy jedne. Ale byłam twardzielka głowa pod kołdre i spałam godzinkę jeszcze :):cool1:u mnie wczoraj było super a dzis beznadziejnie:shake: [quote name='Rinuś']nooo nie powiem że musiałam się przkopywać przez chyba yyy....ok 7 stron żeby dojść do fotek:angryy: powiedz jak Ty to robisz,że nie wstawiasz fot a do Twojej galerii i tak pełno osób lgnie??:cool3::cool3:jakieś darmowe przysmaki rozdajesz?? :crazyeye:no ...oszalała ......przecież były fotki ...wczoraj po południu dałam całe sztuczek 16 .............tylko jak dałam to blożek na 5 stronie siedział:oops: [quote name='sylwiaskalska']Boże niektórzy ludziska mają nasrane w głowach :roll:. Ja byłam w kościele jak nie mogłam znaleźć pracy ale tak sobie tylko posiedzieć. Ale jak słysze wywody księża to załamka.:evil_lol:ja nie mogę nawet posiedzieć bo mi nereczki choruja ........w takich miejscach:diabloti: [quote name='sylwiaskalska']Bo Alicja codzinnie nas szczuje fotkami że będą a my lecimy do jej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: [quote name='barbara.h']dokładnie ja po to samo tutaj wpadłam!!! myśłała że nam tu jakiegoś bodygarda wstawi i wystarczy :cool3::cool1:buuuuuu [quote name='Basia_Sz']Witam :loveu: Wpadłam tutaj na chwileczkę, porozglądać się troszeczkę :evil_lol: Lecz trafiłam w śliski temat, więc chwilowo - już mnie nie ma... :scared:;)temat z rana ...jak śmietana Witaj Basiu:multi: Quote
Rinuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='sylwiaskalska']No własnie ja nie mam łyżew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja mam ale za małe:-( [quote name='Alicjarydzewska']o :crazyeye:no ...oszalała ......przecież były fotki ...wczoraj po południu dałam całe sztuczek 16 .............tylko jak dałam to blożek na 5 stronie siedział:oops: buuu a to aż tyle fotek to ja ne widziałam:shake::shake: no ale mi chodzi że musiałam sie cofać 7 stron u Ciebie na blogu żeby do tych fot dojść :) Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Rinuś']ja mam ale za małe:-( buuu a to aż tyle fotek to ja ne widziałam:shake::shake: no ale mi chodzi że musiałam sie cofać 7 stron u Ciebie na blogu żeby do tych fot dojść :) ;)to zrób sobie w ustawieniach więcej postów na stronie:evil_lol: tu masz fotki....no część http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=4535217&postcount=29215 Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool3::cool3::cool3: Ależ jestem w ciężkim szoku, mam oczopląs w każdym łoku :crazyeye: Nie wiem gdzie zaglądać tera, czy na psa, czy kawalera!!! :loveu: Pożycz mi Go na momencik bo nabrałam wielkiej chęci.... :cool3: by znajomość zawrzeć bliską.....:cool3: A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to zrób sobie w ustawieniach więcej postów na stronie:evil_lol: tu masz fotki....no część http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=4535217&postcount=29215 dzieki :) a jak Ty to zrobilas??:crazyeye::crazyeye: Quote
Pysia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Basia_Sz napisał(a)::cool3::cool3::cool3: Ależ jestem w ciężkim szoku, mam oczopląs w każdym łoku :crazyeye: Nie wiem gdzie zaglądać tera, czy na psa, czy kawalera!!! :loveu: Pożycz mi Go na momencik bo nabrałam wielkiej chęci.... :cool3: by znajomość zawrzeć bliską.....:cool3: A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahaha Alu Ty nie wstawiaj fot Cezarego bo Ci jeszcze któraś go sprzątnie sprzed nosa :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Rinuś']dzieki :) a jak Ty to zrobilas??:crazyeye::crazyeye:nie wiem co?? [quote name='Pysia']Buahahahahahahaha Alu Ty nie wstawiaj fot Cezarego bo Ci jeszcze któraś go sprzątnie sprzed nosa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja życzliwa jestem [quote name='Basia_Sz']Czy się śliska, czy też ściska, to nieważne jest, ludziska :evil_lol: Ważne to, by w końcu Ala trochę nowych fotek dala!!! :mad:;)da jak wróci z pracy [quote name='Basia_Sz']:cool3::cool3::cool3: Ależ jestem w ciężkim szoku, mam oczopląs w każdym łoku :crazyeye: Nie wiem gdzie zaglądać tera, czy na psa, czy kawalera!!! :loveu: Pożycz mi Go na momencik bo nabrałam wielkiej chęci.... :cool3: by znajomość zawrzeć bliską.....:cool3: A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:masz blisko ...zapraszam Tearz zbieram ciało do pracy:diabloti:...wróce po 15:cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Tearz zbieram ciało do pracy:diabloti:...wróce po 15:cool1: to miłej pracki......:loveu: Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:......oj ani nie mów ...już mi Romuś gardłem wychodzi................ spytam nieśmiało... a którędy wszedł?? :oops: [quote name='paula_z']U tego pana to juz mnie nic chyba nie zdziwi :shake: A czytalam wczoraj w pewnym brukowcu, ze giertych pojechal sobie do Arkadii i zaparkowal na miejscu dla niepelnosprawnych :angryy: I mu fote strzelili :eviltong: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aliszja... u Ciebie sie dziś nie lansuje bo... wczoraj dostałaś smska / prioryteta z nowinką że mam łesta :p Quote
barbara.h Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Basia_Sz napisał(a)::cool3::cool3::cool3: Ależ jestem w ciężkim szoku, mam oczopląs w każdym łoku :crazyeye: Nie wiem gdzie zaglądać tera, czy na psa, czy kawalera!!! :loveu: Pożycz mi Go na momencik bo nabrałam wielkiej chęci.... :cool3: by znajomość zawrzeć bliską.....:cool3: A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o ludziska pęknę zaraz, ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, sprzątną laski Lindę i co będzie? ja bym się nie podzieliła :lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to miłej pracki......:loveu: podziękował [quote name='clockwork']spytam nieśmiało... a którędy wszedł?? :oops:......nie pytaj:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: taaaa Romek jest .......************ i to nieźle:angryy: Aliszja... u Ciebie sie dziś nie lansuje bo... wczoraj dostałaś smska / prioryteta z nowinką że mam łesta :p:razz:nie wiem ....czy mam się czuć wyróżniona:cool3: [quote name='evaxon']witaj Alu :)witanko [quote name='bonita']Heloł sister :)Helloł [quote name='barbara.h']o ludziska pęknę zaraz, ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, sprzątną laski Lindę i co będzie? ja bym się nie podzieliła :lol:nie pęckaj ...nie zabiorą ...chyba ze sam dobrowolnie pójdzie:eviltong: Wróciłam .....wyciągnęłam sie z czeluści :diabloti:...bo jeszcze nie czas;) Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nie pęckaj ...nie zabiorą ...chyba ze sam dobrowolnie pójdzie:eviltong: A co? A co, jak postawi na kwiat wieku i doświadczenie? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Basia_Sz']A co? A co, jak postawi na kwiat wieku i doświadczenie? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops:Basieńko ....ale my też już powiedzmy nie paczuszki tylko przekwitające kwiecie........ale mi sie poezją sypnęło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wszystkie tak tylko o tych świętach .......no to u nas też będzie jajecznie :diabloti: Wariacje jajeczne:diabloti: Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaaaaa!!!! Bestia!!!! :shocked!::scared: Quote
Basia_Sz Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Aluś, o mało co nie spadłam ze stołka, czytając o tym kwieciu przekwitającym, oglądając wariacje jajeczne i (cytując Behemotkę :eviltong: ) Bestię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Misiu!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Behemot']Aaaaaaa!!!! Bestia!!!! :shocked!::scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie dziwisz że Klockowej potem sie koszmary śnią jak mnie widziała na żywo:diabloti: [quote name='evaxon'] :grin::grin::grin::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Basia_Sz']Aluś, o mało co nie spadłam ze stołka, czytając o tym kwieciu przekwitającym, oglądając wariacje jajeczne i (cytując Behemotkę :eviltong: ) Bestię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocham Cię Misiu!!! :loveu::loveu::loveu::razz:oj uważaj Basiu ....uważaj.....możesz potłuc pewne cząstki ciała;) Quote
clockwork Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 no prosze jak sie bestia lansuje :mad:, a mie koszmary potem dopadajo Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='clockwork']no prosze jak sie bestia lansuje :mad:, a mie koszmary potem dopadajo :diabloti:kto se zasłużył tego dopadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałaś zeco ...skad moja córcia poznała tajniki lanserki ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...od swojej mamci:diabloti: Quote
Anja33 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kuna kradzierze cholerne od poniedziałku kradnom mi posty Witaj Matulu Quote
Alicja Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [quote name='Anka12']Kuna kradzierze cholerne od poniedziałku kradnom mi posty Witaj Matulu:multi:witaj dziecię moje Quote
Recommended Posts