Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinuś napisał(a):
nikt sie tutaj nie śliska...:evil_lol::evil_lol:

Czy się śliska, czy też ściska,
to nieważne jest, ludziska :evil_lol:
Ważne to, by w końcu Ala
trochę nowych fotek dala!!! :mad:

Posted

[quote name='barbara.h']ufff, mnie też to czeka

zastanawiam się dlaczego tak dużo psiarzy nie chodzi do kościoła???? :crazyeye: ale już wiem!!! bo to dobre ludzie są i nie muszą :evil_lol::evil_lol:

a moja sąsiadka, nienawidzi moich psów, uważa że jestem pomylona!!! i głupia bo mam podwórko i latam z nimi na spacerki, i już wywiozła mi dwa koty napewno!!! jędza jedna!!! a jednemu to nawet nożem groziła, szkoda ze nie mam tego nagranego :mad: groźby są karalne :mad: a do kościoła biega codziennie!!!otóz to ......tylko od tego biegania robia sie jeszcze gorsi i uczą kolejne pokolenia jak dowalić bliźniemu:angryy:

[quote name='sylwiaskalska']A u mnie świeci słoneczko :) jest cieplutko, ale wczoraj to było bleee.

Psy jakoś to wyczuły i wstały o 5 rano :mad: szelmy jedne. Ale byłam twardzielka głowa pod kołdre i spałam godzinkę jeszcze :):cool1:u mnie wczoraj było super a dzis beznadziejnie:shake:

[quote name='Rinuś']nooo nie powiem że musiałam się przkopywać przez chyba yyy....ok 7 stron żeby dojść do fotek:angryy:
powiedz jak Ty to robisz,że nie wstawiasz fot a do Twojej galerii i tak pełno osób lgnie??:cool3::cool3:jakieś darmowe przysmaki rozdajesz??
:crazyeye:no ...oszalała ......przecież były fotki ...wczoraj po południu dałam całe sztuczek 16 .............tylko jak dałam to blożek na 5 stronie siedział:oops:

[quote name='sylwiaskalska']Boże niektórzy ludziska mają nasrane w głowach :roll:. Ja byłam w kościele jak nie mogłam znaleźć pracy ale tak sobie tylko posiedzieć. Ale jak słysze wywody księża to załamka.:evil_lol:ja nie mogę nawet posiedzieć bo mi nereczki choruja ........w takich miejscach:diabloti:

[quote name='sylwiaskalska']Bo Alicja codzinnie nas szczuje fotkami że będą a my lecimy do jej galerii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad:

[quote name='barbara.h']dokładnie ja po to samo tutaj wpadłam!!! myśłała że nam tu jakiegoś bodygarda wstawi i wystarczy :cool3::cool1:buuuuuu

[quote name='Basia_Sz']Witam :loveu:
Wpadłam tutaj na chwileczkę,
porozglądać się troszeczkę :evil_lol:
Lecz trafiłam w śliski temat,
więc chwilowo - już mnie nie ma... :scared:;)temat z rana ...jak śmietana
Witaj Basiu:multi:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']No własnie ja nie mam łyżew :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja mam ale za małe:-(
[quote name='Alicjarydzewska']o

:crazyeye:no ...oszalała ......przecież były fotki ...wczoraj po południu dałam całe sztuczek 16 .............tylko jak dałam to blożek na 5 stronie siedział:oops:

buuu a to aż tyle fotek to ja ne widziałam:shake::shake:
no ale mi chodzi że musiałam sie cofać 7 stron u Ciebie na blogu żeby do tych fot dojść :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:cool3::cool3::cool3:
Ależ jestem w ciężkim szoku,
mam oczopląs w każdym łoku :crazyeye:
Nie wiem gdzie zaglądać tera,
czy na psa, czy kawalera!!! :loveu:
Pożycz mi Go na momencik
bo nabrałam wielkiej chęci.... :cool3:
by znajomość zawrzeć bliską.....:cool3:
A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Pożycz mi Go na momencik

Buahahahahahahaha
Alu Ty nie wstawiaj fot Cezarego bo Ci jeszcze któraś go sprzątnie sprzed nosa :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']dzieki :) a jak Ty to zrobilas??:crazyeye::crazyeye:nie wiem co??

[quote name='Pysia']Buahahahahahahaha
Alu Ty nie wstawiaj fot Cezarego bo Ci jeszcze któraś go sprzątnie sprzed nosa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja życzliwa jestem

[quote name='Basia_Sz']Czy się śliska, czy też ściska,
to nieważne jest, ludziska :evil_lol:
Ważne to, by w końcu Ala
trochę nowych fotek dala!!! :mad:;)da jak wróci z pracy

[quote name='Basia_Sz']:cool3::cool3::cool3:
Pożycz mi Go na momencik
A mówiłam, że jest ślisko!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:masz blisko ...zapraszam

Tearz zbieram ciało do pracy:diabloti:...wróce po 15:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:......oj ani nie mów ...już mi Romuś gardłem wychodzi................

spytam nieśmiało... a którędy wszedł?? :oops:

[quote name='paula_z']U tego pana to juz mnie nic chyba nie zdziwi :shake: A czytalam wczoraj w pewnym brukowcu, ze giertych pojechal sobie do Arkadii i zaparkowal na miejscu dla niepelnosprawnych :angryy: I mu fote strzelili :eviltong: :evil_lol:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Aliszja... u Ciebie sie dziś nie lansuje bo... wczoraj dostałaś smska / prioryteta z nowinką że mam łesta :p

Posted

Basia_Sz napisał(a):
Pożycz mi Go na momencik

o ludziska pęknę zaraz, ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, sprzątną laski Lindę i co będzie? ja bym się nie podzieliła :lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to miłej pracki......:loveu: podziękował

[quote name='clockwork']spytam nieśmiało... a którędy wszedł?? :oops:......nie pytaj:diabloti:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

taaaa Romek jest .......************ i to nieźle:angryy:

Aliszja... u Ciebie sie dziś nie lansuje bo... wczoraj dostałaś smska / prioryteta z nowinką że mam łesta :p:razz:nie wiem ....czy mam się czuć wyróżniona:cool3:

[quote name='evaxon']witaj Alu :)witanko

[quote name='bonita']Heloł sister :)Helloł

[quote name='barbara.h']o ludziska pęknę zaraz, ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, sprzątną laski Lindę i co będzie? ja bym się nie podzieliła :lol:nie pęckaj ...nie zabiorą ...chyba ze sam dobrowolnie pójdzie:eviltong:

Wróciłam .....wyciągnęłam sie z czeluści :diabloti:...bo jeszcze nie czas;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie pęckaj ...nie zabiorą ...chyba ze sam dobrowolnie pójdzie:eviltong:
A co? A co, jak postawi na kwiat wieku i doświadczenie? :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']A co? A co, jak postawi na kwiat wieku i doświadczenie? :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops:Basieńko ....ale my też już powiedzmy nie paczuszki tylko przekwitające kwiecie........ale mi sie poezją sypnęło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wszystkie tak tylko o tych świętach .......no to u nas też będzie jajecznie :diabloti:

Wariacje jajeczne:diabloti:

Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Jeśli mowa o koszmarach to .....gdyby mnie już nie było to Koszmarnych snów:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aaaaaaa!!!! Bestia!!!! :shocked!::scared:

Posted

Aluś, o mało co nie spadłam ze stołka, czytając o tym kwieciu przekwitającym, oglądając wariacje jajeczne i (cytując Behemotkę :eviltong: ) Bestię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kocham Cię Misiu!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Behemot']Aaaaaaa!!!! Bestia!!!! :shocked!::scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie dziwisz że Klockowej potem sie koszmary śnią jak mnie widziała na żywo:diabloti:

[quote name='evaxon']
:grin::grin::grin::eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Basia_Sz']Aluś, o mało co nie spadłam ze stołka, czytając o tym kwieciu przekwitającym, oglądając wariacje jajeczne i (cytując Behemotkę :eviltong: ) Bestię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kocham Cię Misiu!!! :loveu::loveu::loveu::razz:oj uważaj Basiu ....uważaj.....możesz potłuc pewne cząstki ciała;)

Posted

[quote name='clockwork']no prosze jak sie bestia lansuje :mad:, a mie koszmary potem dopadajo :diabloti:kto se zasłużył tego dopadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a myślałaś zeco ...skad moja córcia poznała tajniki lanserki ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...od swojej mamci:diabloti: