Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu to chyba ta pogoda :shake: ja też mam chory brzuszek a Lil masakryczną cieczkę ... :placz: dzis chcialam iśc z nia do weta bo mi sie coś nie podoba ale źle sie czuję ... całusy dla Ciebie i jelitek Ozzego ...

Posted

[quote name='Anka12']Oj Mamusiu
To ciekawie macie Ty to pewnie strasznie niewyspana jesteś dobrze że z Braciszkiem zostanie Cezary a Ty i tak będziesz się denerwować.
Postaram bawić się dobrze Buziaczki:loveu: :loveu: :loveu:buziaczki córcia...
ja to chyba dzis wyrąbie w pracy cały abonament telefoniczny bo pewnie znów na telefonie będę wisieć ....a Kuba ma przyspieszone ferie bo jutro ja mam od7-13 i ktoś musi piesa pilnować więc i jutro już nie pójdzie...

[quote name='Patka']Alu to chyba ta pogoda :shake: ja też mam chory brzuszek a Lil masakryczną cieczkę ... :placz: dzis chcialam iśc z nia do weta bo mi sie coś nie podoba ale źle sie czuję ... całusy dla Ciebie i jelitek Ozzego ...:shake:oj przykro że i u was coś nie tak .....cholewcia on nawet pić nie chce ....chyba mu na siłę podam...
Trzymam kciukasy za wasze zdróweczko:loveu:

Posted

Alu strzykawą (wiem mordęga) jak nie masz glukozy to nawet z cukrem - bidaczek ...:shake:
Lil ma cos długo i smierdząco - całkiem inaczej to pierwsza po operacji i znów za szybko! + chyba ma zapalenie gruczołu sutka :shake: normalnie juz mam dosc i głupia pocieszam się że wiosną będzie lepiej ... musi być!!

Posted

Dziendoberek kochaniutka ;-) oj widze ze bidnego Ozzulka dopadło .... a moze to zapalenie krtani badz gardła ? .objawy to biegunka wymioty brak łaknienia , i niechec do picia wody .....no ale skoro wet stwierdził niezyt .....Zuzol miała podobnie i wetka tez stwierdziła ze to jakowes niedomagania jelitowe ale kazałam jej zajrzec do g ardzioła no i okazało sie to jednak było zapalenie krtani ......
Bidne te psioki cosik w tym roku .....co chwilka czytam o chorobach ;-((.........zyczymy szybkiego powrotu do zdrowka !!!!!!!!
Buziaczki

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Ozzy już po wizycie u weta ...na szczęście pan Budzik przyjmuje pacjentów od 7.00...mamy nieżyt żołądka i jelit ....ale z czego:cool3:
Ozzy dostał zastrzyk i granulki z sulfaguamidyną etc...
A spacerki uskutecznialiśmy wczoraj o 20 , 22 , 24 , 2, 4 , .....dziś były jeszcze 2 pawie ....na szczęście nie ma gorączki...
Kuba przez całe zamieszanie nie pojechał do szkoły ...Cezary ma przymusowy urlop a ja idę zaraz do pracy :(

ale cie wykiwali:lol:
biedly Ozzulek:shake: oj ja znam te nieżty znam :evil_lol: pilnuj zeby pil wodwe i wszystko bedzie dobrze:multi:
trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia :)

Posted

Biedny mój Ozzulec:shake:
Tyle czasu mnie na dogo nie było a jak wracam to dowiaduje sie, że chorowitek z niego... :shake:
Trzymam kciuki że szybciutko wszystko wróci do normy i juz niedługo bedziemy mogli znów ogladac zdjecia Ozzulca :) Takiego wesołego zdrowiutkiego rzecz jasna. Ściskam Cię Alu mocno i wymiziaj Ozzyiego ode mnie :)

Posted

Ozzy już po wizycie u weta ...na szczęście pan Budzik przyjmuje pacjentów od 7.00...mamy nieżyt żołądka i jelit ....ale z czego:cool3:

A spacerki uskutecznialiśmy wczoraj o 20 , 22 , 24 , 2, 4 , .....dziś były jeszcze 2 pawie ....na szczęście nie ma gorączki..

Kuba przez całe zamieszanie nie pojechał do szkoły ...Cezary ma przymusowy urlop a ja idę zaraz do pracy :-(

Oj Ozzulku ale się narobiło.

ROdzinko R ukochajcie tego bidulka i wymiziajcie.

Boże skąd ja to znam - te wychodzenie co godzine co dwie na dwór bo kupka. Teraz nawet tego nie mam. No ale przyjdzie dzień, że znowu będe pochłonięta szczeniakiem i całym tym światem. Teraz stoje na bocznym torze:shake:

Posted

łojojoj!!! Ozzuliński chory :shake:, może jakiś wirus?? nic Budzik nie mówił że jakieś wzmożone wizyty z psami?? w Warszawie jakieś 2 tyg, temu qpe psów łapnęło jakiegos wirusa- Qpanie, haftowanie... brak życia....
trzymam kciukasy- jak zwykle za Ozziego i za pańciów- żeby zdążali na spacerki z potrzebującym!
;)

Posted

Teklunia napisał(a):
Ozzuleczku, a co Tobie? :shake:

zdrowiej szybko!

a Budzik to świetne nazwisko dl akogoś, kto przyjmuje do 7 rano ;) :evil_lol:

hahaha!!! tak właśnie wet. budzik przyjmuje!! od 7.00!!

Posted

Ozzy Ty bidulku :shake: Duuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooooo zdrooooooooooooooooofffffffffkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaa życze i trzymam :kciuki: żebyś szybciutko do zdrówka powrócił :kciuki:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...mamy nieżyt żołądka i jelit ....ale z czego:cool3:
A spacerki uskutecznialiśmy wczoraj o 20 , 22 , 24 , 2, 4 , .....dziś były jeszcze 2 pawie ....na szczęście nie ma gorączki...
Kuba przez całe zamieszanie nie pojechał do szkoły ...Cezary ma przymusowy urlop a ja idę zaraz do pracy :(

O rany Aluś :shake: te cholerne choróbska :angryy: Współczuję ci bardzo! Ledwo z jednego wychodzi to drugie się przypałęta :roll: Zdrówka dla Ozzulka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Biedny Ozulec :shake: A robiłaś mu badania krwi?
Patka - co z tą cieczką dziewczynki jest nie tak? Opowiedz....Pysiu badanka nie robiłam .....

[quote name='Patka']Alu strzykawą (wiem mordęga) jak nie masz glukozy to nawet z cukrem - bidaczek ...:shake:
Lil ma cos długo i smierdząco - całkiem inaczej to pierwsza po operacji i znów za szybko! + chyba ma zapalenie gruczołu sutka :shake: normalnie juz mam dosc i głupia pocieszam się że wiosną będzie lepiej ... musi być!!Patuś martwię sie strasznie wami .......

[quote name='eria']trzymam kciuki za Ozzulca.
Wodę koniecznie strzykawką!!oki...tak też myślałam

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka ;-) oj widze ze bidnego Ozzulka dopadło .... a moze to zapalenie krtani badz gardła ? .objawy to biegunka wymioty brak łaknienia , i niechec do picia wody .....no ale skoro wet stwierdził niezyt .....Zuzol miała podobnie i wetka tez stwierdziła ze to jakowes niedomagania jelitowe ale kazałam jej zajrzec do g ardzioła no i okazało sie to jednak było zapalenie krtani ......
Bidne te psioki cosik w tym roku .....co chwilka czytam o chorobach ;-((.........zyczymy szybkiego powrotu do zdrowka !!!!!!!!
Buziaczki
no tak na to nie wpadłam ...ale tak czy inaczej trzeba było z jelitkami zrobić porzadek...

Mam nadzieje ze u nas idzie ku dobremu .
Ozzy dostał kleik ryżowy na wodzie , jedną łyżkę i już 3 razy pił wodę :multi::multi::multi::multi::multi:
kolejnych koopalonów i pawiów nie było:multi: