BeaC Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='clockwork']propozycja towarzystwa dla Luski....;) i innych zakochanych w bullinkach... nie koopka, nie gryzie, nie je za wiele... w sam raz jako kolejny psiur do chałpy dla niezdecydowanych!!- odbiór Tylko osobisty!! :evil_lol: Łeeeeeeeeeeeee nie przepadam za .......plastykiem:shake::shake::shake: wole moja Lucjende wadliwą, ale zawzse to nie plastyk:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Obawiam się że ten plastikowy bullik nie pożył by długo u mnie w domu :evil_lol: :evil_lol: a śniegowi mówie A KYSZ A KYSZ do Sarnowa :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='barbara.h'] super ujęcie :klacz: moje ulubione jajecka som :evil_lol: :crazyeye: ło matko... Alicja- obawiam się że gdybyś wycieła Ozzulowi jajcenta to bidul straciłby wielu "swoich" fanów... czyli co??? nici z wspólnej wizyty u weta naszych chopów z psami??? :shake:... no chyba że ja wyślę Tezeta z Clockworkiem, a Twój Cezary ... sam pojedzie na tą kastracje- bez Ozziego :razz::evil_lol: [quote name='Hugo-Kochaś']ha,ha,ha,:evil_lol: bys sie dziołcha przejechała na tej boroczce;) to jest sakramencko pierona pieronowato i nie ma na nia mocnych:evil_lol: rzodnymu psu nie popuści i wszystkie ustawio:roll: ale my i tak jej pszajemy [quote name='mmbbaj'] :crazyeye: co wy jej? :cool3: jest tu jakiś tłumacz? :evil_lol: [quote name='PIKA']co Wy robicie temu biednemu psu? :crazyeye::shake: [quote name='Alicjarydzewska'] pszajemy ..........kochamy:evil_lol: rychtyk prowda! hahaha! masz ci los... nie wiedzą co to pszaje...... no wiecie co??? :evil_lol: pierońskie chachory:evil_lol: ... Jak jo ci przaja misiu :eviltong: Quote
jo-jo Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pysia napisał(a):Cholero jedna ani się waż nam tego śniegu przysyłać :mad::mad::mad: Jak nie ona to ja przyślę :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witaj Alu:multi: A u nas wreszcie zaczely sie ferie.:loveu: Swieci sloneczko, lekki mrozik. Jest pieknie:loveu: Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 witaj ALu:cool3: a u nas szaro buro i do d..:roll: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :razz:u nas szaro buro i ponuro ... zagadana herszt baba :angryy: z pół jeżem:evil_lol: czuwa nad wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops:no dobra ponoszę odpowiedzialność za utrate waszego zdrowia po obejżeniu tych fot:cool3: Quote
eria Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 to zdjęcie w tej galerii jest zupełnie na swoim miejscu. w ogóle mnie nie zaskoczyło :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u nas szaro buro i ponuro ... jajcarz.... jeszcze....:evil_lol: zagadana herszt baba :angryy: z pół jeżem:evil_lol: czuwa nad wszystkim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no i ja Cię widzam ;)... witajcie Alicjowie, i reszta rodziny!!!! Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:u nas szaro buro i ponuro ... Alu!! Jak juz swiatecznie u ciebie:loveu: Masz bardzo ladne geste wlosy:lol: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='eria'] to zdjęcie w tej galerii jest zupełnie na swoim miejscu. w ogóle mnie nie zaskoczyło :evil_lol::pprawda ......mi też czegoś brakowało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Patka']ale brudna stopa :evil_lol::razz:zdeptana:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] no i ja Cię widzam ;)... witajcie Alicjowie, i reszta rodziny!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzasz i nie bojasz:cool3: [quote name='Vogue']Alu!! Jak juz swiatecznie u ciebie:loveu: Masz bardzo ladne geste wlosy:lol::multi::multi::multi:tak tak już za chwilę tłusty czwartek a potem migusiem wielkanoc i :evil_lol::evil_lol::evil_lol:malowanie jajek :cool1:moje włosy to moje utrapienie ...a teraz akurat jeszcze są spleśniałe:angryy: Quote
Vogue Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :cool1:moje włosy to moje utrapienie ...a teraz akurat jeszcze są spleśniałe:angryy: Na fotce tego nie widac!!! Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Vogue']Na fotce tego nie widac!!!:razz:ufff to dobrze że sie nie rzuca w oczy bo ja mam wrażenie ze cała spleśniałam :evil_lol: a farbkę będę kupować chyba w czwartek:razz: Quote
Imbirka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cześć Alu:multi:, dobrze że wstawiłaś nowe fotki, bo te poprzednie strasznie zagadane się stały:razz: no nadrobiłam znowu kilka stron:cool3: Quote
clockwork Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='evaxon'] fiu fiuu Ozzulku :evil_lol: szpaner, nie?? Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='clockwork']szpaner, nie?? jak ma co pokazywac to niech pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Rinuś']jak ma co pokazywac to niech pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj... ma.... :ices_bla: Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='clockwork']oj... ma.... :ices_bla: hihiih mi tam sie podoba podwozie Brutusa i Ozziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::jumpie::jumpie::cool2::bigcool::bigcool: a dla innych to sa obrzydliwe...:shake::shake::mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Alu:multi:, dobrze że wstawiłaś nowe fotki, bo te poprzednie strasznie zagadane się stały:razz: no nadrobiłam znowu kilka stron:cool3:no tak ale fot było brak;) ale fajnie że jesteś:multi: [quote name='evaxon'] fiu fiuu Ozzulku :evil_lol:co Ewuniu.... [quote name='clockwork']szpaner, nie?? :razz:mowa [quote name='Rinuś']jak ma co pokazywac to niech pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to;) [quote name='clockwork']oj... ma.... :ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze są jajka jest dyskusja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] co Ewuniu.... jaka brudna podusia :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='evaxon']jaka brudna podusia :evil_lol::mad:czepiasz się ...no nie:razz: Quote
e.v.a Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:czepiasz się ...no nie:razz: yyyy...jaaa???...nieeeee:evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze są jajka jest dyskusja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi zawsze cos przycaignie ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts