Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']propozycja towarzystwa dla Luski....;) i innych zakochanych w bullinkach... nie koopka, nie gryzie, nie je za wiele... w sam raz jako kolejny psiur do chałpy dla niezdecydowanych!!- odbiór Tylko osobisty!! :evil_lol:

Łeeeeeeeeeeeee nie przepadam za .......plastykiem:shake::shake::shake:
wole moja Lucjende wadliwą, ale zawzse to nie plastyk:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='barbara.h']

super ujęcie :klacz: moje ulubione jajecka som :evil_lol:

:crazyeye: ło matko... Alicja- obawiam się że gdybyś wycieła Ozzulowi jajcenta to bidul straciłby wielu "swoich" fanów... czyli co??? nici z wspólnej wizyty u weta naszych chopów z psami??? :shake:... no chyba że ja wyślę Tezeta z Clockworkiem, a Twój Cezary ... sam pojedzie na tą kastracje- bez Ozziego :razz::evil_lol:
[quote name='Hugo-Kochaś']ha,ha,ha,:evil_lol: bys sie dziołcha przejechała na tej boroczce;) to jest sakramencko pierona pieronowato i nie ma na nia mocnych:evil_lol: rzodnymu psu nie popuści i wszystkie ustawio:roll: ale my i tak jej pszajemy

[quote name='mmbbaj']
:crazyeye: co wy jej? :cool3: jest tu jakiś tłumacz? :evil_lol:

[quote name='PIKA']co Wy robicie temu biednemu psu? :crazyeye::shake:

[quote name='Alicjarydzewska']
pszajemy ..........kochamy:evil_lol:

rychtyk prowda!
hahaha! masz ci los... nie wiedzą co to pszaje...... no wiecie co??? :evil_lol: pierońskie chachory:evil_lol: ... Jak jo ci przaja misiu :eviltong:

Posted

:razz:u nas szaro buro i ponuro ...

zagadana herszt baba :angryy: z pół jeżem:evil_lol: czuwa nad wszystkim

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:oops:no dobra ponoszę odpowiedzialność za utrate waszego zdrowia po obejżeniu tych fot:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:u nas szaro buro i ponuro ...

jajcarz.... jeszcze....:evil_lol:
zagadana herszt baba :angryy: z pół jeżem:evil_lol: czuwa nad wszystkim

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no i ja Cię widzam
;)... witajcie Alicjowie, i reszta rodziny!!!!

Posted

[quote name='eria']
to zdjęcie w tej galerii jest zupełnie na swoim miejscu. w ogóle mnie nie zaskoczyło :evil_lol::pprawda ......mi też czegoś brakowało:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Patka']ale brudna stopa :evil_lol::razz:zdeptana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='clockwork']
no i ja Cię widzam
;)... witajcie Alicjowie, i reszta rodziny!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzasz i nie bojasz:cool3:

[quote name='Vogue']Alu!!
Jak juz swiatecznie u ciebie:loveu:
Masz bardzo ladne geste wlosy:lol::multi::multi::multi:tak tak już za chwilę tłusty czwartek a potem migusiem wielkanoc i :evil_lol::evil_lol::evil_lol:malowanie jajek
:cool1:moje włosy to moje utrapienie ...a teraz akurat jeszcze są spleśniałe:angryy:

Posted

[quote name='Vogue']Na fotce tego nie widac!!!:razz:ufff to dobrze że sie nie rzuca w oczy bo ja mam wrażenie ze cała spleśniałam :evil_lol:
a farbkę będę kupować chyba w czwartek:razz:

Posted

[quote name='clockwork']oj... ma.... :ices_bla:
hihiih mi tam sie podoba podwozie Brutusa i Ozziego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::jumpie::jumpie::cool2::bigcool::bigcool: a dla innych to sa obrzydliwe...:shake::shake::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć Alu:multi:, dobrze że wstawiłaś nowe fotki, bo te poprzednie strasznie zagadane się stały:razz:
no nadrobiłam znowu kilka stron:cool3:no tak ale fot było brak;)
ale fajnie że jesteś:multi:

[quote name='evaxon']
fiu fiuu Ozzulku :evil_lol:co Ewuniu....

[quote name='clockwork']szpaner, nie??

:razz:mowa

[quote name='Rinuś']jak ma co pokazywac to niech pokazuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to;)

[quote name='clockwork']oj... ma.... :ices_bla::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze są jajka jest dyskusja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze są jajka jest dyskusja;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hihihi zawsze cos przycaignie ludzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: