Doginka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Witaj Alu, dawno nie zaglądałam do Ciebie, ale już nadrobiłam;-) Widzę, że Ozzy korzysta z kąpieli śnieżnych:roflt: Quote
Alicja Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 monia&nero napisał(a):te poslania są piękne ale boję się że Nero sobie z nimi poradzi :) więc chyba zdecyduję się na plastik no właśnie ja tez myślę że dla Nera lepiej plastik dopóki tak niszczy ;na dogo chyba Asiaczek miała dla swoich małych basków te plastikowe Doginka napisał(a):Witaj Alu, dawno nie zaglądałam do Ciebie, ale już nadrobiłam;-) Widzę, że Ozzy korzysta z kąpieli śnieżnych:roflt: chłopak dba o higienę ;) Quote
FredziaFredzia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nie wiem jak to się stało że dopiero się tu znalazłam. ;) Quote
Alicja Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Nie wiem jak to się stało że dopiero się tu znalazłam. ;) po prostu byłaś zagubiona :lol: ale odnalazłaś się i jesteś na dobrej drodze :cool2: witamy u nas :hand: Takie coś znalazłam dzisiaj ...i się uśmiałam na cacy :lol: http://dziecko.onet.pl/72824,6,10,matka_polka_i_jej_bachory,1,artykul.html "Bachor to popaprana kreatura, która jest dowodem na to, że jej płodziciele kompletnie nie wiedzą, co zrobić ze swą progeniturą i jak ona działa, bo zdurnieli na porodówce". :roflt::roflt::roflt: Quote
tatankas Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Alicja']po prostu byłaś zagubiona :lol: ale odnalazłaś się i jesteś na dobrej drodze :cool2: witamy u nas :hand: Takie coś znalazłam dzisiaj ...i się uśmiałam na cacy :lol: http://dziecko.onet.pl/72824,6,10,matka_polka_i_jej_bachory,1,artykul.html "Bachor to popaprana kreatura, która jest dowodem na to, że jej płodziciele kompletnie nie wiedzą, co zrobić ze swą progeniturą i jak ona działa, bo zdurnieli na porodówce". :roflt::roflt::roflt: hehehe skądś znam to,wczoraj byłam z moją trójcą u koleżanki,która bardzo chce dzidziusia,dziś już nie chce :D Z relacji osoby trzeciej wiem,że mówiła:"One się biły,darły,kłóciły,wyrywały sobie zabawki,płakały,wiecznie coś szukały i przestawiały.!" hihihi-tak to moja codzienna rzeczywistość :D Quote
Alicja Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='tatankas']hehehe skądś znam to,wczoraj byłam z moją trójcą u koleżanki,która bardzo chce dzidziusia,dziś już nie chce :D Z relacji osoby trzeciej wiem,że mówiła:"One się biły,darły,kłóciły,wyrywały sobie zabawki,płakały,wiecznie coś szukały i przestawiały.!" hihihi-tak to moja codzienna rzeczywistość :D :lol: to narozrabiałaś , znów przyrost naturalny zmaleje ;) ale artykulik też fajny :) Quote
Tengusia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ciocia zajrzyj prosze :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/221891-czarny-cudny-amstaff-szuka-domu-potrzebna-pomoc!?p=18492452#post18492452 poniedzialek 6 mam wolne - sprawdzalam :grins: wiec do zobaczenia :grins: Quote
Alicja Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='Tengusia']ciocia zajrzyj prosze :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/221891-czarny-cudny-amstaff-szuka-domu-potrzebna-pomoc!?p=18492452#post18492452 poniedzialek 6 mam wolne - sprawdzalam :grins: wiec do zobaczenia :grins: oki , ja pracuję od 6 do 11 Quote
anetta Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bardzo fajne te skórkowe posłanko. Szybkie do czyszczenia; mam takie tylko z materiału odkurzyć to, to mordęga! Quote
Vectra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 genialne :diabloti: w końcu coś dla inteligentnych :evil_lol: http://bachormagazyn.pl/2011/05/25/bachor-1/ po komentarzach , widać jak wiele ludzi w naszym kraju , nie wie co to ironia a zanim wejdzie się na tą stronkę , potwierdza się iż ma się 18 lat , mózg i wie co to ironia :diabloti: Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Vectra']genialne :diabloti: w końcu coś dla inteligentnych :evil_lol: http://bachormagazyn.pl/2011/05/25/bachor-1/ po komentarzach , widać jak wiele ludzi w naszym kraju , nie wie co to ironia a zanim wejdzie się na tą stronkę , potwierdza się iż ma się 18 lat , mózg i wie co to ironia :diabloti: ale tego pewnie też nie zrozumiały niektóre osoby :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Alicja'] ale tego pewnie też nie zrozumiały niektóre osoby :evil_lol: i jest to , poniekąd bardzo przykre :) niebawem będzie strach , cokolwiek napisać , bo zaraz jakaś duszka , weźmie sobie nadto do serca że to o niej. Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Vectra napisał(a):i jest to , poniekąd bardzo przykre :) niebawem będzie strach , cokolwiek napisać , bo zaraz jakaś duszka , weźmie sobie nadto do serca że to o niej. zaraz zarejestrują Forum ACTA i szlabanek na pisanie , będzie cenzurka :lol: Quote
Gioco Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Vectra']i jest to , poniekąd bardzo przykre :) niebawem będzie strach , cokolwiek napisać , bo zaraz jakaś duszka , weźmie sobie nadto do serca że to o niej. No ok Vectra ;-) Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Gioco napisał(a):No ok Vectra ;-) Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży :evil_lol: :lol: to na bank nie do Ciebie :lol::lol::lol: są na dogo pępki świata i choćbyś zaczęła pisać opowieści z zielonego lasu to pępki zaraz przypisują do siebie te opowieści bo mają bardzo naciągnięte ego :lol: i przecież nie można pisać o KIMŚ tylko musowo to o Pępkach :lol: Quote
Alicja Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Słuchajcie ...Klembów przegra głosowanie jak nie pomożecie .... przecież znajomi , rodzina mają kompy .... nie da się ich poprosić ?? Ja już nie mam kogo ....:shake: http://www.facebook.com/events/272944442769515/ Quote
Vectra Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Gioco']No ok Vectra ;-) Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży a skąd taki pomysł że o Tobie ? eeee jakoś nie zauważyłam , byś kiedyś wpadła z hukiem w temat , nie na Twój temat :diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 jeszcze będą ...aha wszędzie jest po 5 sztuk , mój pies wazy 41 kg , więc i tak mniej o 2 niż miał , stan zdrowia zadowalający a nawet jakby był chory to podglądaczom nic do tego , niech zajmą się swoim szambem Quote
anetta Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Świetny las! :loveu: [SIZE="1"]A ja znowu nie w temacie... Quote
Alicja Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 [quote name='maciaszek']Ozzulek bez kubraczka? Nie marznie? kubrak zakładam mu tylko jak już spokojnie spacerujmy aby nie wystygł , temperatura była -4 więc spokojnie bez nic mu nie przeszkadzało a dodatkowo pobudzało go do ruchu :)( Kubrak mam zawsze w plecaku , więc panuję nad tym ;)) [quote name='anetta']Świetny las! :loveu: [SIZE="1"]A ja znowu nie w temacie... :) Opisze Ci przy okazji ;) Quote
Recommended Posts