Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monia&nero napisał(a):
te poslania są piękne ale boję się że Nero sobie z nimi poradzi :) więc chyba zdecyduję się na plastik

no właśnie ja tez myślę że dla Nera lepiej plastik dopóki tak niszczy ;na dogo chyba Asiaczek miała dla swoich małych basków te plastikowe

Doginka napisał(a):
Witaj Alu, dawno nie zaglądałam do Ciebie, ale już nadrobiłam;-)
Widzę, że Ozzy korzysta z kąpieli śnieżnych:roflt:

chłopak dba o higienę ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Nie wiem jak to się stało że dopiero się tu znalazłam. ;)

po prostu byłaś zagubiona :lol: ale odnalazłaś się i jesteś na dobrej drodze :cool2: witamy u nas :hand:

Takie coś znalazłam dzisiaj ...i się uśmiałam na cacy :lol:

http://dziecko.onet.pl/72824,6,10,matka_polka_i_jej_bachory,1,artykul.html

"Bachor to popaprana kreatura, która jest dowodem na to, że jej płodziciele kompletnie nie wiedzą, co zrobić ze swą progeniturą i jak ona działa, bo zdurnieli na porodówce". :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Alicja']po prostu byłaś zagubiona :lol: ale odnalazłaś się i jesteś na dobrej drodze :cool2: witamy u nas :hand:

Takie coś znalazłam dzisiaj ...i się uśmiałam na cacy :lol:

http://dziecko.onet.pl/72824,6,10,matka_polka_i_jej_bachory,1,artykul.html

"Bachor to popaprana kreatura, która jest dowodem na to, że jej płodziciele kompletnie nie wiedzą, co zrobić ze swą progeniturą i jak ona działa, bo zdurnieli na porodówce". :roflt::roflt::roflt:

hehehe skądś znam to,wczoraj byłam z moją trójcą u koleżanki,która bardzo chce dzidziusia,dziś już nie chce :D Z relacji osoby trzeciej wiem,że mówiła:"One się biły,darły,kłóciły,wyrywały sobie zabawki,płakały,wiecznie coś szukały i przestawiały.!" hihihi-tak to moja codzienna rzeczywistość :D

Posted

[quote name='tatankas']hehehe skądś znam to,wczoraj byłam z moją trójcą u koleżanki,która bardzo chce dzidziusia,dziś już nie chce :D Z relacji osoby trzeciej wiem,że mówiła:"One się biły,darły,kłóciły,wyrywały sobie zabawki,płakały,wiecznie coś szukały i przestawiały.!" hihihi-tak to moja codzienna rzeczywistość :D

:lol: to narozrabiałaś , znów przyrost naturalny zmaleje ;)
ale artykulik też fajny :)

Posted

[quote name='Vectra']genialne :diabloti: w końcu coś dla inteligentnych :evil_lol:
http://bachormagazyn.pl/2011/05/25/bachor-1/

po komentarzach , widać jak wiele ludzi w naszym kraju , nie wie co to ironia

a zanim wejdzie się na tą stronkę , potwierdza się iż ma się 18 lat , mózg i wie co to ironia :diabloti:

ale tego pewnie też nie zrozumiały niektóre osoby :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
ale tego pewnie też nie zrozumiały niektóre osoby :evil_lol:

i jest to , poniekąd bardzo przykre :)
niebawem będzie strach , cokolwiek napisać , bo zaraz jakaś duszka , weźmie sobie nadto do serca że to o niej.

Posted

Vectra napisał(a):
i jest to , poniekąd bardzo przykre :)
niebawem będzie strach , cokolwiek napisać , bo zaraz jakaś duszka , weźmie sobie nadto do serca że to o niej.

zaraz zarejestrują Forum ACTA i szlabanek na pisanie , będzie cenzurka :lol:

Posted

[quote name='Vectra']i jest to , poniekąd bardzo przykre :)

No ok Vectra ;-)
Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży

Posted

Gioco napisał(a):
No ok Vectra ;-)
Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży :evil_lol:

:lol: to na bank nie do Ciebie :lol::lol::lol: są na dogo pępki świata i choćbyś zaczęła pisać opowieści z zielonego lasu to pępki zaraz przypisują do siebie te opowieści bo mają bardzo naciągnięte ego :lol: i przecież nie można pisać o KIMŚ tylko musowo to o Pępkach :lol:

Posted

[quote name='Gioco']No ok Vectra ;-)
Wiem, że to do mnie ;-) Ale przecież to nie Ty wepchnęłaś się razem z takimi brzydkim bolem przede mnie w kolejce w banku i nie Ty usłyszałaś jak miła i uprzejma może być baba w ciąży
a skąd taki pomysł że o Tobie ?
eeee jakoś nie zauważyłam , byś kiedyś wpadła z hukiem w temat , nie na Twój temat :diabloti:

Posted

jeszcze będą ...aha wszędzie jest po 5 sztuk , mój pies wazy 41 kg , więc i tak mniej o 2 niż miał , stan zdrowia zadowalający a nawet jakby był chory to podglądaczom nic do tego , niech zajmą się swoim szambem

Posted

[quote name='maciaszek']Ozzulek bez kubraczka? Nie marznie?

kubrak zakładam mu tylko jak już spokojnie spacerujmy aby nie wystygł , temperatura była -4 więc spokojnie bez nic mu nie przeszkadzało a dodatkowo pobudzało go do ruchu :)( Kubrak mam zawsze w plecaku , więc panuję nad tym ;))

[quote name='anetta']Świetny las!
:loveu:

[SIZE="1"]A ja znowu nie w temacie...

:)

Opisze Ci przy okazji ;)