Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gioco']Szuje i niewłaściwe osoby na niewłaściwym miejscu...

• no masakra , jak mogą ludzie w taki sposób postępować , naiwna byłam , bo zawsze myślalam , że ktoś zajmujący się zwierzętami kocha je ...ale życie pokazało mi zgoła inny obraz człowieczeństwa

[quote name='monia&nero']Witam cieplutko w ten mroźny wieczór! Wpadam z rewizytą :)
    Nie wiem ile zajmie mi przeglądniecie tych prawie 3000 stron w galerii ale warto http://img316.imageshack.us/img316/1089/smoczu3475nj.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

witam :)
    Tam pewnie zdjęcia już poznikały niektóre , bo na róznych serwerach były umieszczane

Posted

[quote name='Alicja']no masakra , jak mogą ludzie w taki sposób postępować , naiwna byłam , bo zawsze myślalam , że ktoś zajmujący się zwierzętami kocha je ...ale życie pokazało mi zgoła inny obraz człowieczeństwa
    [/QUOTE]

Niestety, dla większości jednostek mianujących się homo sapiens, zwierzę wciąż jest tylko wytwórcą dóbr namacalnych. Nie ważne czy jest to pożywienie jaskiniowca czy pieniądze lub inne profity czerpane z faktu posiadania albo zajmowania się zwierzętami.

Posted

[FONT=Arial]Dziś był spacer ...ale mi w taką pogodę foty nie chcą wyjść więc na razie tylko tyle aby było wiadomo że Ozzy jest i ma się dobrze [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Umarł Omarek/Oskarek ...Omcio :( ...w sobotę , 14 stycznia ... miał skręt żołądka :(, tak mi strasznie źle ...Paulinko :glaszcze:
    [/FONT]

[FONT=Arial]
    Dlaczego ....teraz kiedy dostałeś domek , miłość i ciepło ...:([/FONT]

Posted

monia&nero napisał(a):

• :( :( :( dlaczego życie czasami jest tak nie sprawiedliwe :(

• bardzo niesprawiedliwe , teraz kiedy u Pauliny zaznał tego czego nie miał przez 6 lat ..... odszedł :(

Posted

jonQuilla napisał(a):
    ale smutna wiadomość :roll: Omcio to dla Ciebie

• smutna ...ale to samo zycie :(

Gioco napisał(a):
    Bardzo niesprawiedliwe :-( Oskarku

• ciężko nam się z tym pogodzić :(

BARDZO WAS PROSZĘ zagłosujcie na Krakwecie , można uratować przeszło 300 psów i kotki też tam są

Zagłosujcie na KLEMBÓW
    Sprawa wyglada tak ....kontrkandydat ma 30 kotów i stawia je na równi z 300 psami ...koty chore ale czy psy w schronisku są zdrowe ????

PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW !!!
    Pamiętajcie tylko ze głosując nalezy napisać przynajmniej 1 post
    najlepiej tutaj
    http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

a potem zagłosować w ankiecie na KLEMBÓW
    http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699

Posted

Alicja napisał(a):
    ciężko nam się z tym pogodzić :(

Od początku obojgu kibicowałam i cholera, podobno tak jest, że jak już jest ok, to się coś może popsuć bo organizm nie musi trwać i walczyć a doznaje bezstresowego lenistwa. Wielka niesprawiedliwość :-(

Zagłosowałam :-)