Alicja Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Doginka napisał(a):Nieciekawe to nowiny, ale miejmy nadzieję, że jednak mama się zdecyduje i będzie lepiej;-) Ja mam znajomą po operacji dwóch przystawek i przeżyła swojego męża:crazyeye: I żyje do dziś, a operację miała kilka lat temu;-) Będzie dobrze:glaszcze: Gioco napisał(a):Decyzja jest trudna. Powinniście przegadać z lekarzem wszystkie za i przeciw. Gdy 5 lat temu moja Mama miała drugi zawał i istniała groźba trzeciego, rozległego i zabójczego decyzja była prosta - operować. Jednak do końca się nie udała. Serce działa całkiem nieźle, natomiast na stole pękło Mamie płuco i doszło do niedotlenienia, które obojętne nie było. Teraz doszło nowe, gorsze ale Mama zdecydowała się na kolejną operację. I wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepiej. Mimo wszystko każdy zabieg, operacja, każda narkoza zawsze jest loterią. Trzymam :kciuki: za Twoją Mamę Alu dalej. Będzie ok :-) dokładnie ...loteria ...a tym bardziej przy płucach niewydolnych to już tylko fart Z lekarzami od sierpnia rozmawiamy i u nas i klinika w Zabrzu zaliczona ... decyzja należy do mamy , chyba najcięższa Quote
Doginka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Powiem szczerze, ze nie wiem jak Cię pocieszyć:sad::glaszcze: Lepiej jakieś fotki nam pokaż, żeby trochę lżej nam się zrobiło na sercu ;-) Quote
maciaszek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A może warto by skonsultować w jeszcze jakimś jednym miejscu? Co dwie opinie to nie jedna. I czasami łatwiej decyzję podjąć... Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Konsultowane już było .Mama w szpitalu od początku sierpnia z małymi przerwami lezy. Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Grudniowe foty , nie mam nastroju na robienie zdjęć no i moje szkiełko za ciemne do wiecznych chmur Quote
Alicja Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 a tutaj 2 ostanie ...chciałam dać 2xpo 6 ale kapuś zaraz by do Vectry raport słał i bidula miała by znów robotę:diabloti: Quote
Vectra Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ozzy chyba wszystkie resztki zjadł po świętach :diabloti: a dziękuje Ci serdecznie i bardzo , za brak spamu w postaci raportów from dear friends ehhh myślałam że z Twoją mamą lepiej :( Quote
sabinka40 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Alu super fotki:lol:, jak zwykle nasze dzieciaki urocze i bardzo fotogeniczne:loveu: A ta bombka na chince:eviltong:, bo nie wszyscy wiedzą że ona była na drzewie w lesie sobie tak:evil_lol: Jak tylko się jako lepiej zrobi to do Baranowic idziemy:lol: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://images10.fotosik.pl/530/a75c9fefea456527.jpg mmmm zjadłabym kawałek :) Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Vectra']Ozzy chyba wszystkie resztki zjadł po świętach :diabloti: Ozzy wrócił do swojej wagi zaraz po tym jak steryd przestał działać , przy Encortonie CHUDŁ :shock: po tym jak organizm się ze sterydu wyczyścił ....waga z dnia na dzień wróciła , takim to sposobem zaczynamy diagnozować tarczycę , a to znowu walnie nas ostro po kieszeni ....więc do piszących o datki na PW uprzedzam że już wywalam od razu do kosza bo nie stać mnie na pomoc , poza tym są tacy co o datki wołają a sami nie wpłacają więc co ja się będę tłumaczyc :grins: a dziękuje Ci serdecznie i bardzo , za brak spamu w postaci raportów from dear friends KCM :loveu: ehhh myślałam że z Twoją mamą lepiej :( no niestety [quote name='sabinka40']Alu super fotki:lol:, jak zwykle nasze dzieciaki urocze i bardzo fotogeniczne:loveu: A ta bombka na chince:eviltong:, bo nie wszyscy wiedzą że ona była na drzewie w lesie sobie tak:evil_lol: Jak tylko się jako lepiej zrobi to do Baranowic idziemy:lol: kto chce to się domyśli :) [quote name='ania90']ale mnie dlugo u Was nie bylo.... :calus: Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='Izabela124.']http://images10.fotosik.pl/530/a75c9fefea456527.jpg mmmm zjadłabym kawałek :) zapraszam jak znow będzie ;) a poza tym to ten serniczek na który przepis Ci posyłałam ;) Quote
fioneczka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 przylazam, foty zięciunia obejrzałam, na zdradę się napatrzyłam :obrazic: i zaplułam się po pachy po dwóch fotach ... szczęście że wczoraj piekłam makowiec :p Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='fioneczka']przylazam, foty zięciunia obejrzałam, na zdradę się napatrzyłam :obrazic: i zaplułam się po pachy po dwóch fotach ... szczęście że wczoraj piekłam makowiec :p to nie zdrada ....toż to SIOSTRA :grins: wytrzyj dzióbek , a serniczek upiekę jak przyjedziesz :) Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Alicja'] zapraszam jak znow będzie ;) a poza tym to ten serniczek na który przepis Ci posyłałam ;)W tamtym roku robiłam i był pyszny, a w tym nie, bo gdzieś przepis się zawieruszył Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Izabela124. napisał(a):W tamtym roku robiłam i był pyszny, a w tym nie, bo gdzieś przepis się zawieruszył to zaraz Ci podeślę Quote
Izabela124. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Alicja napisał(a):to zaraz Ci podeślęOk, czekam i dziękuję :) Quote
ice_t Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 jak zobaczylam fotę sernika zaczełam ociekać sliną :) Quote
Alicja Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 ice_t napisał(a):jak zobaczylam fotę sernika zaczełam ociekać sliną :) nic prostszego ...tylko upiec ;) Quote
Doginka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 sabinka40 napisał(a):... A ta bombka na chince:eviltong:, bo nie wszyscy wiedzą że ona była na drzewie w lesie sobie tak:evil_lol: ... Szukałam tej Chinki z bombką na drzewie:roflt: Znalazłam samą bombkę zieloną:lol: Alu wyglądam jak wściekły pies ze spienioną śliną na ustach, jak zobaczyłam ten prześlicznie wyrośnięty serniczek:loveu::sabber::eating: Quote
Recommended Posts