Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
Nieciekawe to nowiny, ale miejmy nadzieję, że jednak mama się zdecyduje i będzie lepiej;-)
Ja mam znajomą po operacji dwóch przystawek i przeżyła swojego męża:crazyeye: I żyje do dziś, a operację miała kilka lat temu;-)
Będzie dobrze:glaszcze:

Gioco napisał(a):
Decyzja jest trudna. Powinniście przegadać z lekarzem wszystkie za i przeciw. Gdy 5 lat temu moja Mama miała drugi zawał i istniała groźba trzeciego, rozległego i zabójczego decyzja była prosta - operować. Jednak do końca się nie udała. Serce działa całkiem nieźle, natomiast na stole pękło Mamie płuco i doszło do niedotlenienia, które obojętne nie było. Teraz doszło nowe, gorsze ale Mama zdecydowała się na kolejną operację. I wszyscy mamy nadzieję, że będzie lepiej. Mimo wszystko każdy zabieg, operacja, każda narkoza zawsze jest loterią.
Trzymam :kciuki: za Twoją Mamę Alu dalej. Będzie ok :-)

dokładnie ...loteria ...a tym bardziej przy płucach niewydolnych to już tylko fart
Z lekarzami od sierpnia rozmawiamy i u nas i klinika w Zabrzu zaliczona ... decyzja należy do mamy , chyba najcięższa

Posted

Ozzy chyba wszystkie resztki zjadł po świętach :diabloti:

a dziękuje Ci serdecznie i bardzo , za brak spamu w postaci raportów from dear friends

ehhh myślałam że z Twoją mamą lepiej :(

Posted

Alu super fotki:lol:, jak zwykle nasze dzieciaki urocze i bardzo fotogeniczne:loveu:
A ta bombka na chince:eviltong:, bo nie wszyscy wiedzą że ona była na drzewie w lesie sobie tak:evil_lol:
Jak tylko się jako lepiej zrobi to do Baranowic idziemy:lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ozzy chyba wszystkie resztki zjadł po świętach :diabloti:

Ozzy wrócił do swojej wagi zaraz po tym jak steryd przestał działać , przy Encortonie CHUDŁ :shock: po tym jak organizm się ze sterydu wyczyścił ....waga z dnia na dzień wróciła , takim to sposobem zaczynamy diagnozować tarczycę , a to znowu walnie nas ostro po kieszeni ....więc do piszących o datki na PW uprzedzam że już wywalam od razu do kosza bo nie stać mnie na pomoc , poza tym są tacy co o datki wołają a sami nie wpłacają więc co ja się będę tłumaczyc :grins:

a dziękuje Ci serdecznie i bardzo , za brak spamu w postaci raportów from dear friends

KCM :loveu:

ehhh myślałam że z Twoją mamą lepiej :(

no niestety

[quote name='sabinka40']Alu super fotki:lol:, jak zwykle nasze dzieciaki urocze i bardzo fotogeniczne:loveu:
A ta bombka na chince:eviltong:, bo nie wszyscy wiedzą że ona była na drzewie w lesie sobie tak:evil_lol:
Jak tylko się jako lepiej zrobi to do Baranowic idziemy:lol:

kto chce to się domyśli :)

[quote name='ania90']ale mnie dlugo u Was nie bylo....

:calus:

Posted

[quote name='fioneczka']przylazam, foty zięciunia obejrzałam, na zdradę się napatrzyłam :obrazic:
i zaplułam się po pachy po dwóch fotach ... szczęście że wczoraj piekłam makowiec :p

to nie zdrada ....toż to SIOSTRA :grins:

wytrzyj dzióbek , a serniczek upiekę jak przyjedziesz :)

Posted

sabinka40 napisał(a):
...
...

Szukałam tej Chinki z bombką na drzewie:roflt: Znalazłam samą bombkę zieloną:lol:

Alu wyglądam jak wściekły pies ze spienioną śliną na ustach, jak zobaczyłam ten prześlicznie wyrośnięty serniczek:loveu::sabber::eating: