Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:

Posted

Tengusia napisał(a):
bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:

:roflt: Tak , tak parówki są straszne, moja Saba miała spotkanie z taką i.....zwiała, a ona chciała się pobawić:roflt:

Posted

sabinka40 napisał(a):
:roflt: Tak , tak parówki są straszne, moja Saba miała spotkanie z taką i.....zwiała, a ona chciała się pobawić:roflt:

Sio od parówek :mad: Moja Żaba czuje się urażona :obrazic:
Chociaż, że żaden boksio ani też astuś jej nie podskoczy, to prawda :diabloti:

Posted

Przepraszam Żabcie:lol:, ale takie te nasze psy odważne są czasem że padam ze śmiechu:evil_lol:, ostatno pzrechodziłam z Sabcią koło ogrodzenia za którym zawsze biegał i szczekał taki mały doberman;), Saba najeżona i przygotowana do ataku na ogrodzenie i zdziwko było bo brama była otwarta:crazyeye:, prawie mi ręke wyrwała jak zaczeła uciekać żeby czasem jej ten miniaturowy doberman nie dopadł:roflt:
Jak ich nie kochać:evil_lol:

Posted

Są kochane !
Ozzulkowi zdrówka życzę a Sabinkę całuję (Ozzulka oczywiście też) w mokry nochalek.
Na pikniku Żaba chciała "pożreć" i Sabinkę, i Boksę , i ... darła japę przez 1,5 godziny bez przerwy.

Posted

[quote name='baster i lusi']myślę ,że teraz już będzie tylko lepiej:lol:

musi :)

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Bo to zuch chłopak, ostatnio taki biedaczek bardziej ale zuch :calus:[/FONT]

zuszek :)

[quote name='sabinka40']odwiedzam Ozzulisia:loveu:

:hand:

[quote name='Izabela124.']A u mnie od wczoraj okropna mgła, buro i ponuro :(

:glaszcze:

[quote name='Tengusia']bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:

biedna Fazulka :lol:

[quote name='Asiaczek']Alicja, a może Ozzulkowi dac jakiś p-bólowy proszek? Co na to wet...?

pzdr.

Asiu już chyba nie trzeba

[quote name='Grosziwo']Sio od parówek :mad: Moja Żaba czuje się urażona :obrazic:
Chociaż, że żaden boksio ani też astuś jej nie podskoczy, to prawda :diabloti:

:lol:

[quote name='Grosziwo']Są kochane !
Ozzulkowi zdrówka życzę a Sabinkę całuję (Ozzulka oczywiście też) w mokry nochalek.
Na pikniku Żaba chciała "pożreć" i Sabinkę, i Boksę , i ... darła japę przez 1,5 godziny bez przerwy.

Masz bojową Żabę Iwonko :lol:

:calus:

Posted

[quote name='Alicja']
a wiesz że na rowerach tam śmigają po Jurze ;)

:lol: ale oni to pewnie wyczynowo skaczą sobie po tych skałkach.

[quote name='Alicja'] .Loluś Ozzy miał krwiaka małżowiny usznej , zabieg usuwania , a potem dostał porażenia nerwu ...a nas wysyłano na TK, bo może to guz ...nie pojechaliśmy na TK tylko na konsultacje.
:mdleje: ło matko....
Trzymam kciuki za Ozzulca.

Posted

[quote name='Grosziwo']Aluś Ty jak duch równo o godzinie 00:00 się pojawiasz :crazyeye:
Kochana z Ciebie kobieta, że mnie i Sabinki nie pogoniłaś za prywatę jaką tu sobie uskuteczniałyśmy.

w końcu jak Halloween to i prawdziwe zmory muszą się po forum pałętać ;)

[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)

i buziaczki zasyłamy dla Ozzulka

Witamy :calus:

[quote name='maciaszek']Alicjo, jak się czuje Twoja mama?

nie najlepiej .... dzisiaj rozpoczął się jej 3 tydzień , trzeciego już od sierpnia pobytu w szpitalu

[quote name='Matusz']całusy :loveu::loveu:

:calus:

[quote name='anetta']:lol: ale oni to pewnie wyczynowo skaczą sobie po tych skałkach.

nie nie skaczą ...krajoznawczo jeżdżą

:mdleje: ło matko....
Trzymam kciuki za Ozzulca.

trzymaj :)

[quote name='Asiaczek']Jak tam dzisiaj sytuacja na froncie Ozzulkowym?

pzdr.

sama nie wiem ...czy jest lepiej czy nie ... głowa czasem prosta , ale robiłam teraz test z łapą i nadal łapka ,,ma opóźniony reflex,, w każdym bądź razie nie jest gorzej i to chyba ważne