Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 od tych menopauz , rozmnożycieli , cudów , wymysłów - jedna tylko jest odpowiedź - za dużo panny mają wolnego czasu , za mało życia własnego , do tego ubogiego , muszą się dowartościować , dokładając łatkę innym :) Niestety , ja mam w życiu inne cele , niż żyć życiem innych :) też będę mieć menopauzę , dalej będą mnożyć i pseudohodować , nie będę ratować bidek by zbierać oklaski , bo nie mam na to czasu , kasy , warunków i muszę brać górą rozsądek ... nad emocjami. Właśnie tak , z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów etc a ile się dzieci rodzi , właśnie z takiego początku menopauzy :evil_lol: swoją drogą , ciekawe jaka teoria powstaje , powstała - ap ropo przybycia do mnie Bogusia :diabloti: bo o moich szczeniaczkach , to wiem , że się działo na PW :cooldevi: ale kocham srututu na wątku i obdzieranie żywcem za plecami :) niektóre jednostki , NIGDY nie zjedzą tyle soli i kartofli , by ogarnąć - że kontrowersje w barwnej formie , są dedykowane dla nich , by miały czym żyć :evil_lol: mój bogu ducha winny , Boguś miesięcy niespełna 4 , też już ile ma wad - wad których w rzeczywistości nie ma - ale MA ... a Bogusiowi i mi to LOTTO No i cóż , będę gatunkiem gorszym , bo przypadło mi w udziale być modem słitaśnych blogasków , więc swojego zdania wg wielu mieć nie mogę , bo mam inne - podobno okrutne - popieram kopiowanie , eutanazje , nie dzierżę głupoty i nie rozckliwiam się z byle pieska - do tego mam rasowe staffiki , które są wystawiane - z lepszym , gorszym , różnym skutkiem , coś tam się rozmnoży ;) coś zostawię w domu - fakt psiarnia mi się powiększa , ale to jest ZUE , bo nie bidki ze schroniska - ślepe , kalekie wołające o morbital :evilbat: Szkoda , że właśnie brakuje rozumu , w rozkminianiu mojego życia na drobne , doczepianiu mi łatek - czemu zostawiam entego psa , kupują bulgotka - jak schronika pękają w szwach .... bo trudno jest wydedukować - różnicę między psem wychowanym od zera , psem z życiorysem Był moment , kiedy te wsie łatki - bardzo mnie zabolały , doskwierały mi , sprawiły przykrość - był to taki może przewrotnie przełomowy monet w moim życiu , kiedy działy się gorsze rzeczy , niż ciocie miłosierdzia z dogo i pewne tam grupy że tak powiem psiarzy podobno ... to było gryzienie po kostkach , bo kopać się mimo iż leżę nigdy sie nie dam .... Moje życie toczy się dalej , moim rytmem , po mojemu - gadającym , piszącym PW ... pozostaje tylko klepać - dla mnie życie jest zbyt ciekawe , zbyt krótkie i kruche - by żyć życiem innych , by żyć tym co klepnie jakaś frustratka Teraz mam z tego ubaw i bawię się w wolnych chwilach i karmię troli , by mieli co robić Czasem , niektórym jednostką , jak pofantazjują zbyt mocno , robię BU i się delikwent zajmuje własnymi gaciami ... To że mam gębę niewyparzoną , że bronie swojego , bom LEW , że mam swoje zdanie , przeważnie swoje inne od innych .... nie gram pod publikę , nie potrzebuje oklasków , nie żyję by klękały narody .... jest tak , ja wrogów nie mam , owszem wiem że wrogiem jestem :) no ale to trzeba mieć taką cudną cechę charakteru , by umieć stawić czoła każdemu - bo to nie sztuka jest się obrazić na innych , obrabiać mu dupę - sztuką jest plunąć takiemu w twarz i powiedzieć co się myśli .. Może nie każdy uwierzy , ale ja bardzo szanuje innych , bo szanuje siebie - szanuje poglądy innych , szanuje ich wybory - nie dzierżę nieporadności , użalania się ciągłego nad sobą , biadolenia , pierniczenia jak to mi źle ... nie te czasy , nie ten pęd i trend życia - teraz trzeba być twardym , trzeba stawiać wsiemu czoła - trzeba mieć cele życiowe i dążyć do nich .... Ja czasem mam wrażenie , że nie ogarniam już niczego ... że wsio toczy sie za intensywnie , za dużo tego .... tylko jakby tego wsiego nie było , nie działo się - co ja bym robiła w tym życiu ? klepała PW że Ala ma menopauzę ? :diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Tengusia']no dopsz ... poczekam wiec cierpliwie ;) [FONT=Arial]grzeczna dziewczynka :)[/FONT] [quote name='Doginka']Alu i jak mamy koronografia:glaszcze:?:hmmmm: [FONT=Arial]kiszka ...miało być wczoraj , mama podłączona pod kroplówkę i wszystko przenieśli na dzisiaj bo mieli jakąś obsuwę a ja już żołądka z nerwów nie mam :([/FONT] [quote name='Vectra'] z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów [FONT=Arial]i dupa ......czyli nie mam menopauzy :-(....obdarłaś mnie ze złudzeń , że się załapuję :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 nie martw się , wszystko przed Tobą - każdy będzie miał menopauzę , andropauzę , takie nasze przeznaczenie :diabloti: tylko pamiętaj , wtedy łatwo o wpadkę :cooldevi: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Vectra']nie martw się , wszystko przed Tobą - każdy będzie miał menopauzę , andropauzę , takie nasze przeznaczenie :diabloti: tylko pamiętaj , wtedy łatwo o wpadkę :cooldevi: pfi.... na to nie licz ....nie ze mną takie numery :grins: więcej rodzeństwa mieć nie będziesz :) Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [FONT=Arial]Nareszcie koniec sierpniowych fotek ....[/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [FONT=Arial]KICIA SZUKAJĄCA DOMU [/FONT] [FONT=Arial]KWIATY IZY - niepowtarzalne kolorki :loveu:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Vectra']na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: [FONT=Arial] a lekarz , widać nową receptę przepisał :lol: :hmmmm: a miała tutaj nie zaglądać ....bosh ...byle jej oczu nie wypaliło :diabloti: :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Zapomniałam dodać .... rozmawiałam przed chwilką z Olkiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: pozdrowienia gorące jak ....:diabloti: śle [/FONT]:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [FONT=Arial]Doginko !!! Mama już po . Na szczęście wszystko dobrze . Teraz wyniki jadą do Zabrza i tam powiedzą co dalej .[/FONT] Quote
Matusz Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]Zapomniałam dodać .... rozmawiałam przed chwilką z Olkiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: pozdrowienia gorące jak ....:diabloti: śle [/FONT]:evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti: Quote
Magda Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Vectra napisał(a):na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti: Brakuje mi tylko znaczka "Lubię to!" przy Twoim poście:grins: Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Magda']Brakuje mi tylko znaczka "Lubię to!" przy Twoim poście:grins: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nurek basenowy:) http://images8.fotosik.pl/2749/396964b2bbd5895b.jpg Kicia szukająca domu - piekna:) Pzdr. Quote
fioneczka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Doginko !!! Mama już po . Na szczęście wszystko dobrze . Teraz wyniki jadą do Zabrza i tam powiedzą co dalej .[/FONT] co prawda to nie do mnie :roll: ale przeczytałam :diabloti: miałaś dać znać :obrazic: ZOŁZA :eviltong: chyba dopada Cię ten niemiec co wszystko chowa do szafy :eviltong: ... a ja wiem skąd on u Ciebie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Magda']Brakuje mi tylko znaczka "Lubię to!" przy Twoim poście:grins: [quote name='Vectra'] :roflt: :roflt::roflt: :cool2: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Asiaczek']Nurek basenowy:) http://images8.fotosik.pl/2749/396964b2bbd5895b.jpg Kicia szukająca domu - piekna:) Pzdr. [FONT=Arial]Kicia jest śliczna , jeszcze ma czarne rodzeństwo [/FONT] [quote name='fioneczka']co prawda to nie do mnie :roll: ale przeczytałam :diabloti: miałaś dać znać :obrazic: ZOŁZA :eviltong: [FONT=Arial] :oops:..miałam dzwonić , ale się zagadałam z moim forumowym Wnuczkiem :loveu: :Rose:[/FONT] chyba dopada Cię ten niemiec co wszystko chowa do szafy :eviltong: ... a ja wiem skąd on u Ciebie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Matusz napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti: :loveu::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Georgia]ale ja jestem naiwna...sądziłam że już się znudziło poniektórym śledzenie wszystkich wątków i wyłapywanie potknięć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ślicznego małego koteczka widziałam i Ozzulca który go w trawie szukał ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja jestem naiwna...sądziłam że już się znudziło poniektórym śledzenie wszystkich wątków i wyłapywanie potknięć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ślicznego małego koteczka widziałam i Ozzulca który go w trawie szukał ;) [/FONT] oj kochana ....dużo by pisać ...czuj oddech ( nie zawsze świeży :diabloti:) na plerach ...i o żadnym wqrw***niku :grins: nawet nie śmij pisać , bo zaraz raport poleci .... Koteczek był za 2 płotkami , dlatego foty takie niewyraźne ...ale urokliwa bestyjka bardzo :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Georgia]ciekawie ciapkowany ten kotek :) wiesz w sumie to taka trochę ochrona rodzicielska... dobra sprawa, nie wiesz że zUo czyha w sieci? :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ciekawie ciapkowany ten kotek :) wiesz w sumie to taka trochę ochrona rodzicielska... dobra sprawa, nie wiesz że zUo czyha w sieci? :diabloti:[/FONT] podesłać kotka ?? Quote
jonQuilla Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: nie....ostatnio wszyscy mi koty proponują ;) Fenrisowy ma kotkę znajdę do oddania i zostałam zapytana czy nie chcę, potem jeszcze jego znajoma wspomniała że ktoś tam od niej ma małe kociaki do oddania i czy nie mam ochoty się dozwierzyć :evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts