Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od tych menopauz , rozmnożycieli , cudów , wymysłów - jedna tylko jest odpowiedź - za dużo panny mają wolnego czasu , za mało życia własnego , do tego ubogiego , muszą się dowartościować , dokładając łatkę innym :)
Niestety , ja mam w życiu inne cele , niż żyć życiem innych :) też będę mieć menopauzę , dalej będą mnożyć i pseudohodować , nie będę ratować bidek by zbierać oklaski , bo nie mam na to czasu , kasy , warunków i muszę brać górą rozsądek ... nad emocjami.
Właśnie tak , z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów etc
a ile się dzieci rodzi , właśnie z takiego początku menopauzy :evil_lol:

swoją drogą , ciekawe jaka teoria powstaje , powstała - ap ropo przybycia do mnie Bogusia :diabloti:
bo o moich szczeniaczkach , to wiem , że się działo na PW :cooldevi:
ale kocham srututu na wątku i obdzieranie żywcem za plecami :)
niektóre jednostki , NIGDY nie zjedzą tyle soli i kartofli , by ogarnąć - że kontrowersje w barwnej formie , są dedykowane dla nich , by miały czym żyć :evil_lol:

mój bogu ducha winny , Boguś miesięcy niespełna 4 , też już ile ma wad - wad których w rzeczywistości nie ma - ale MA ...
a Bogusiowi i mi to LOTTO

No i cóż , będę gatunkiem gorszym , bo przypadło mi w udziale być modem słitaśnych blogasków , więc swojego zdania wg wielu mieć nie mogę , bo mam inne - podobno okrutne - popieram kopiowanie , eutanazje , nie dzierżę głupoty i nie rozckliwiam się z byle pieska - do tego mam rasowe staffiki , które są wystawiane - z lepszym , gorszym , różnym skutkiem , coś tam się rozmnoży ;) coś zostawię w domu - fakt psiarnia mi się powiększa , ale to jest ZUE , bo nie bidki ze schroniska - ślepe , kalekie wołające o morbital :evilbat:
Szkoda , że właśnie brakuje rozumu , w rozkminianiu mojego życia na drobne , doczepianiu mi łatek - czemu zostawiam entego psa , kupują bulgotka - jak schronika pękają w szwach .... bo trudno jest wydedukować - różnicę między psem wychowanym od zera , psem z życiorysem

Był moment , kiedy te wsie łatki - bardzo mnie zabolały , doskwierały mi , sprawiły przykrość - był to taki może przewrotnie przełomowy monet w moim życiu , kiedy działy się gorsze rzeczy , niż ciocie miłosierdzia z dogo i pewne tam grupy że tak powiem psiarzy podobno ... to było gryzienie po kostkach , bo kopać się mimo iż leżę nigdy sie nie dam ....

Moje życie toczy się dalej , moim rytmem , po mojemu - gadającym , piszącym PW ... pozostaje tylko klepać - dla mnie życie jest zbyt ciekawe , zbyt krótkie i kruche - by żyć życiem innych , by żyć tym co klepnie jakaś frustratka
Teraz mam z tego ubaw i bawię się w wolnych chwilach i karmię troli , by mieli co robić
Czasem , niektórym jednostką , jak pofantazjują zbyt mocno , robię BU i się delikwent zajmuje własnymi gaciami ...
To że mam gębę niewyparzoną , że bronie swojego , bom LEW , że mam swoje zdanie , przeważnie swoje inne od innych .... nie gram pod publikę , nie potrzebuje oklasków , nie żyję by klękały narody .... jest tak , ja wrogów nie mam , owszem wiem że wrogiem jestem :) no ale to trzeba mieć taką cudną cechę charakteru , by umieć stawić czoła każdemu - bo to nie sztuka jest się obrazić na innych , obrabiać mu dupę - sztuką jest plunąć takiemu w twarz i powiedzieć co się myśli ..
Może nie każdy uwierzy , ale ja bardzo szanuje innych , bo szanuje siebie - szanuje poglądy innych , szanuje ich wybory - nie dzierżę nieporadności , użalania się ciągłego nad sobą , biadolenia , pierniczenia jak to mi źle ... nie te czasy , nie ten pęd i trend życia - teraz trzeba być twardym , trzeba stawiać wsiemu czoła - trzeba mieć cele życiowe i dążyć do nich ....

Ja czasem mam wrażenie , że nie ogarniam już niczego ... że wsio toczy sie za intensywnie , za dużo tego .... tylko jakby tego wsiego nie było , nie działo się - co ja bym robiła w tym życiu ? klepała PW że Ala ma menopauzę ? :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']no dopsz ... poczekam wiec cierpliwie ;)

[FONT=Arial]grzeczna dziewczynka :)[/FONT]

[quote name='Doginka']Alu i jak mamy koronografia:glaszcze:?:hmmmm:

[FONT=Arial]kiszka ...miało być wczoraj , mama podłączona pod kroplówkę i wszystko przenieśli na dzisiaj bo mieli jakąś obsuwę a ja już żołądka z nerwów nie mam :([/FONT]

[quote name='Vectra']
z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów

[FONT=Arial]i dupa ......czyli nie mam menopauzy :-(....obdarłaś mnie ze złudzeń , że się załapuję :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

nie martw się , wszystko przed Tobą - każdy będzie miał menopauzę , andropauzę , takie nasze przeznaczenie :diabloti:
tylko pamiętaj , wtedy łatwo o wpadkę :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']nie martw się , wszystko przed Tobą - każdy będzie miał menopauzę , andropauzę , takie nasze przeznaczenie :diabloti:
tylko pamiętaj , wtedy łatwo o wpadkę :cooldevi:

pfi.... na to nie licz ....nie ze mną takie numery :grins: więcej rodzeństwa mieć nie będziesz :)

Posted

na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
[FONT=Arial]
a lekarz , widać nową receptę przepisał :lol:

:hmmmm:
a miała tutaj nie zaglądać ....bosh ...byle jej oczu nie wypaliło :diabloti: :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Zapomniałam dodać ....
rozmawiałam przed chwilką z Olkiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: pozdrowienia gorące jak ....:diabloti:
śle
[/FONT]:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]Zapomniałam dodać ....
rozmawiałam przed chwilką z Olkiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: pozdrowienia gorące jak ....:diabloti:
śle
[/FONT]:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti::diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti:

Brakuje mi tylko znaczka "Lubię to!" przy Twoim poście:grins:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Doginko !!!
Mama już po . Na szczęście wszystko dobrze . Teraz wyniki jadą do Zabrza i tam powiedzą co dalej .
[/FONT]

co prawda to nie do mnie :roll: ale przeczytałam :diabloti:
miałaś dać znać :obrazic: ZOŁZA :eviltong:

chyba dopada Cię ten niemiec co wszystko chowa do szafy :eviltong: ... a ja wiem skąd on u Ciebie :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nurek basenowy:)
http://images8.fotosik.pl/2749/396964b2bbd5895b.jpg

Kicia szukająca domu - piekna:)

Pzdr.

[FONT=Arial]Kicia jest śliczna , jeszcze ma czarne rodzeństwo [/FONT]

[quote name='fioneczka']co prawda to nie do mnie :roll: ale przeczytałam :diabloti:
miałaś dać znać :obrazic: ZOŁZA :eviltong:
[FONT=Arial]
:oops:..miałam dzwonić , ale się zagadałam z moim forumowym Wnuczkiem :loveu:

:Rose:
[/FONT]

chyba dopada Cię ten niemiec co wszystko chowa do szafy :eviltong: ... a ja wiem skąd on u Ciebie :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia]ale ja jestem naiwna...sądziłam że już się znudziło poniektórym śledzenie wszystkich wątków i wyłapywanie potknięć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ślicznego małego koteczka widziałam i Ozzulca który go w trawie szukał ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ale ja jestem naiwna...sądziłam że już się znudziło poniektórym śledzenie wszystkich wątków i wyłapywanie potknięć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ślicznego małego koteczka widziałam i Ozzulca który go w trawie szukał ;)
[/FONT]

oj kochana ....dużo by pisać ...czuj oddech ( nie zawsze świeży :diabloti:) na plerach ...i o żadnym wqrw***niku :grins: nawet nie śmij pisać , bo zaraz raport poleci ....

Koteczek był za 2 płotkami , dlatego foty takie niewyraźne ...ale urokliwa bestyjka bardzo :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]ciekawie ciapkowany ten kotek :)

wiesz w sumie to taka trochę ochrona rodzicielska... dobra sprawa, nie wiesz że zUo czyha w sieci? :diabloti:
[/FONT]

podesłać kotka ??

Posted

[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: nie....ostatnio wszyscy mi koty proponują ;)
Fenrisowy ma kotkę znajdę do oddania i zostałam zapytana czy nie chcę, potem jeszcze jego znajoma wspomniała że ktoś tam od niej ma małe kociaki do oddania i czy nie mam ochoty się dozwierzyć :evil_lol:
[/FONT]