.::Blue_Lagoon::. Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Koma dzięki ;). Mają mi wysłać próbkę karmy z Josery. :razz: Quote
akodirka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Vini.']Odbierać? :) Mi listonosz do domu przynióśł[/quote] odbierać w takim sensie, ze otwierac listonoszowi, czekac az cos tam z torby wygrzebie, podpisywać :diabloti: juz wszyscy w domu mają dośc odbierania paczek, dla jednej próbki sie mi nie kalkuluje :evil_lol: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 doszła przesyłka z Josery ;). W ciągu dwóch dni...jestem pod wrażeniem. Próbka 90 g o smaku kaczki (coś nowego wśród mojej kolekcji próbek) i kilka ulotek. Quote
Molli Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='.::Blue_Lagoon::.']doszła przesyłka z Josery ;). W ciągu dwóch dni...jestem pod wrażeniem. Próbka 90 g o smaku kaczki (coś nowego wśród mojej kolekcji próbek) i kilka ulotek.[/quote] A ja dla mojego kota zamawiałam jakieś 2 tygodnie temu i nadal nic. Powiedzieli że wyślą :( Za przesyłkę trzeba płacić? Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Molli ja nic nie płaciłam. Poleconym w dwa dni do mnie przyszedł list. Może Twoja próbka gdzieś na poczcie leży albo dopiero wyślą.:roll: Quote
Molli Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Wandalka17']Jaki jest mail do Josera ???[/quote] [EMAIL="[email protected]"][U][email protected][/U][/EMAIL] Quote
demi Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Molli'][EMAIL="[email protected]"][U][email protected][/U][/EMAIL][/quote] a czy ja mogłabym prosić o link do ubranek, bo obrazek nie jest podlinkowany;) Quote
Molli Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='demi']a czy ja mogłabym prosić o link do ubranek, bo obrazek nie jest podlinkowany;)[/quote] Oczywiście, że tak: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f938/cieple-zimowe-kubraki-dla-psow-bezdomnych-ktos-jeszcze-chetny-126514/[/URL] Quote
Magdalenkl Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [URL="http://www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=6053&Itemid=40"]Myśliwy zabił nam psa [/URL] zajrzyjcie pod artykuł, jak bardzo go koledzy mysliwi bronia .. wiec i my tez cos napiszmy Quote
Molli Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Magdalenkl'][URL="http://www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=6053&Itemid=40"]Myśliwy zabił nam psa [/URL] zajrzyjcie pod artykuł, jak bardzo go koledzy mysliwi bronia .. wiec i my tez cos napiszmy[/quote] Ludzie go bronią, a to przecież morderca. On zabił psa. Niestety ludzie za mordercę uważają tylko człowieka, który zabił innego człowieka. Przecież pies to też stworzenie i ma prawo żyć. Ja bym mu dała dożywocie, no ale wiadomo, że takiego wyroku mu nie dadzą, bo kto martwi się o psy. By musiał zabić człowieka, to dopiero ludzie by się wzięli do roboty. Quote
Kisses Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Molli']Ludzie go bronią, a to przecież morderca. On zabił psa. [B]Niestety ludzie za mordercę uważają tylko człowieka, który zabił innego człowieka.[/B] Przecież pies to też stworzenie i ma prawo żyć. Ja bym mu dała dożywocie, no ale wiadomo, że takiego wyroku mu nie dadzą, bo kto martwi się o psy. By musiał zabić człowieka, to dopiero ludzie by się wzięli do roboty.[/quote] Czyli nie jestem człowiekiem... W sumie.. Co mi tam :evil_lol: Quote
Lady_Park Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [email][email protected][/email] -->probki przysyłają w ciagu tygodnia 8x100g karmy. Rożne rodzaje,płatkowe rownież:cool3: Quote
Molli Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Lady_Park'][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] -->probki przysyłają w ciagu tygodnia 8x100g karmy. Rożne rodzaje,płatkowe rownież:cool3:[/quote] A ile trzeba zapłacić za przesyłkę? Quote
Wandalka17 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Molli']A ile trzeba zapłacić za przesyłkę?[/QUOTE] Raczej darmowa jest .A mi przysłali tylko 4 po 100 g . Quote
Molli Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Wandalka17']Raczej darmowa jest .A mi przysłali tylko 4 po 100 g .[/quote] Dzięki Wandalka Quote
Agnes Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Wandalka17']Raczej darmowa jest .A mi przysłali tylko 4 po 100 g .[/quote] jak wszyscy zaczna pisac z dogo to raczej darmowa nie bedzie;) ja zamowilam jakis czas temu - dostalam chyba 6 sztuk i mocno sie zastanawiam nad ta karma Quote
Lady_Park Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Darmowa,przyjajmniej jak ja zamawialam jekies 2 tygodnie temu;) Kupiłam mojemu tę karmę, cały worek. Jestem badzo zadowolona. Siersc błyszczy, kupa ładna, a i jak smakuje;) A w dodatku daje jej się mniej niż np. Royala, bo mojemu 17-kilowemu beagle daję 2x100gram. Czyli oszczędność;) Quote
Agnes Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Lady_Park']Darmowa,przyjajmniej jak ja zamawialam jekies 2 tygodnie temu;) Kupiłam mojemu tę karmę, cały worek. Jestem badzo zadowolona. Siersc błyszczy, kupa ładna, a i jak smakuje;) A w dodatku daje jej się mniej niż np. Royala, bo mojemu 17-kilowemu beagle daję 2x100gram. Czyli oszczędność;)[/quote] raczej za krotko karmisz, zeby powiedziec czy ta siersc sie blyszczy od karmy;) ale chyba napisze pw do Ciebie:razz: Quote
Lady_Park Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Agnes']raczej za krotko karmisz, zeby powiedziec czy ta siersc sie blyszczy od karmy;) ale chyba napisze pw do Ciebie:razz:[/QUOTE] Może i tak, trochę za krotki okres,żeby ocenic efekty. Niemniej mam znajomych ktorzy karmią dłużej i sa rozwnież zadwololeni;) Quote
Ppx Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wysłałam e-mail do Bento Kronen ( [email][email protected][/email] ), Hills ( [email][email protected][/email] ), sklep zoologiczny który wysyła próbki ( [email][email protected][/email] ), Belcando ( [email][email protected][/email] ), Brit ( [email][email protected][/email] ), Pedigree ( [email][email protected][/email] ), Biomill ( [email][email protected][/email] ), Nutra Nugetts ( [email][email protected][/email] ), Wildlife - poprosiłam o próbkę granulatu dla królika też ( [email][email protected][/email] ), Bosch ( [email][email protected][/email] ), Purina ( [email][email protected][/email] ), Royal Canin ( [email][email protected][/email] ). Głupio, bo Versele-Laga nie ma maila na stronie podanego... Ale postanowiłam napisać do nich normalny list z prośbą. ;P AniDis Ul. Pionierów 39 PL 41-711 Ruda Śląska Tu jest jeszcze[url=http://www.versele-laga.com/NUTRI/Nutrition/Pages/Start/index.jsp] telefon[/url]. Ile czekaliście i kto wam przysłał? Quote
nestor Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [quote name='Ppx']Wysłałam e-mail do Bento Kronen ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Hills ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), sklep zoologiczny który wysyła próbki ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Belcando ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Brit ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Pedigree ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Biomill ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Nutra Nugetts ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Wildlife - poprosiłam o próbkę granulatu dla królika też ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Bosch ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Purina ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ), Royal Canin ( [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ). Głupio, bo Versele-Laga nie ma maila na stronie podanego... Ale postanowiłam napisać do nich normalny list z prośbą. ;P AniDis Ul. Pionierów 39 PL 41-711 Ruda Śląska Tu jest jeszcze[URL="http://www.versele-laga.com/NUTRI/Nutrition/Pages/Start/index.jsp"] telefon[/URL]. Ile czekaliście i kto wam przysłał?[/quote] Które firmy przysłali Ci próbki karmy bądź napisały że przyślą Quote
asiol Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Mi wysłała Josera (90g paczuszkę, ulotkę, długopis), Royal (ulotki, 2 paczuszki po 50g), Hills (ulotki, dwie paczuszki). Do tego przy zamawianiu normalnie karmy Koebers dostałam dodatkowo próbeczki. Quote
asiol Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Hm... wydaje mi się, że po 50g. To były próbki dla psów dorosłych ras małych (trochę nietrafione, ale co tam). Quote
Recommended Posts