BlackSheWolf Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ktos zna adres email do Ariona ;>? bo na ich stronie nie ma podanej :/ Quote
BlackSheWolf Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 i jeszcze baaaaaaaardzo ale to baaaaaaardzo prosze o adres email do [B][COLOR=red]novafoods[/COLOR][/B]!! bardzo zalezy mi na sprawdzeniu tej karmy Quote
psiulka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 [quote name='Dada']A jak to jest z Biomillem?[/quote] [I][COLOR=royalblue]Proszę bardzo:[/COLOR][/I] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
BlackSheWolf Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dostalam dzis pierwsza paczke ;) od Biomilla:) Quote
wiewioora Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja zapomnialam do Biomilla koperty wysłać ;p Od Calibry dostalam bardzo szybko 3 paczuszki :) młodemu zasmakowało ;] A czekam aktualnie na R.C Quote
Wiza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ja kiedyś tam zamówiłam sobie z Royala Canina (chociarz mój pies akuralnie to miał XD) i dostałam 2 małe paczki^^ Quote
Ruselek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja dostałem próbki od RC - czekałem ok. 1 miesiąca na 2x 60g :roll: A mam pytanie: czy ktoś wie w jakiej karmie znajdują się małe granulki (?) tak jak w RC Mini Junior? Bo mój woli mniejsze granulki :cool3: Quote
JinnyAl Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzisiaj w Bytomiu dostałam próbkę Bento Kronen z jagnięciną i ryzem, w której jest dodatkowo chondroityna. Nie wiem ile, bo padam na twarz i nie mam siły sprawdzić. Ale karma niby na stawy. Pozdr. Quote
BlackSheWolf Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 a ja dostalam juz przesylki od Calibry, Biomilla i Polypharmu (czy jak to sie tam pisze) a czekam jeszcze na Royala, Bento Kronen bo napisali ze wyslali juz :D a i pedigree juz idzie dluuuugo ta paczuszka dla szczeniakow :[ Quote
Cezus80 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Przejrzałam całe forum i mam pytanko czy te próbki przesyłaja tylko dla szczeniiorków ,moj psiak właśnie wychodzi z karmy dla szczeniorków i niestety stał sie strasznie wybredny i nie zachetnie je kame dla dorosłego psiaka,czy pszysylaja tez karmy dla starszych psiaków ??? Quote
Macho Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ja pisalam do 6 firm...odpowiedzi dostalam na razie od Calibry i NG... wysla mi :) prosili o podanie wieku, wagi i rasy psa zeby mogli dobrac odpowiednie probki :) mam tylko pytanie: czy w ktorejs z tych firm: NG RC Bozita Acana Bosch Calibra trzeba placic za przesylke? Quote
Macho Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dzieki :) wiem ze w...jakiejs firmie placi sie 5 zl za przesylke :) dziekuje za odpowiedz :) Quote
Eriu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja poprosiłam o próbki z Nutra Nuggets (nie dali), Hillsa (zaproponowali inną karmę, która jest nieciekawa), Bento Kronen (nie dali) i z Bozity (obiecali, że dadzą, a coś minął miesiąc a paczuszki nie ma). Podsumowując: ja mam pecha do próbek ;). Quote
wiewioora Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja z calibry dostałam 3 paczuszki i było Ok. Royal za to się nie popisał ... 2 paczuszki i na dodatek babydog ... a granulki wielkosci paznokcia najmniejszego .. dla 8 miesięcznego doga xD Quote
Gold_chocolate Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Jakie było moje ździwienie gdy dostałam próbki..:cool3: Chciałam dostać dla moich czterech suczek(dla seniorki rottwailerki, dwóch sznacerek miniaturowych i bernardynki) dostałam od: * Brit'a : 850g, az się ździwiłam bo dostałam na drugi dzień po napisaniu maila :multi: * Nutra nuggets : 850g :lol: * Specific : 700g :crazyeye: * Paczuszka dla maluszka Pedigree (suchego 400g, 4 saszetki, zabawka, książeczka, dentastix):lol: czyli jak za pierwszym zamachem dostałam aż 2 kg i 800g :loveu::loveu::loveu: a pozatym czekam jeszcze na paczkę od: *Biomill'a *Royal canin * Pięć paczuszek dla maluszka Pedigree (ma się znajomości:evil_lol:) * Pięć paczuszek dla maluszka Whiskas :p * Calibry * Bozity (te firmy napisały mi maile że wysla próbki) Quote
Macho Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ja dzis dostalam od Calibry...:) ogromne zdziwienie :) 4 paczuszki :) Quote
Bewarka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Skończyłam czytać 27 strone i już więcej nie mam zamiaru, bo mi sie nie chce...:lol: ide powysyłać do niektórych firm prośbę o próbki....:D będzie trudno :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a ja dostalam paczki od Calibry :D Biomilla :D Polypharma :D Bento Kronen :D i powinna byc tez z Royala ale nei ma :/ a z pedigree to juz miesiac wysylaja :/ :/ Quote
Bewarka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Purina próbek nie ma...:eviltong: odpisali mi...oto co dostałam: [QUOTE]Szanowna Pani, Dziękujemy serdecznie za zainteresowanie produktami naszej firmy. W odpowiedzi na Pani prośbę o bezpłatne próbki karmy, pragniemy poinformować, że obecnie Nestle Purina nie prowadzi bezpośredniej wysyłki karm dla zwierząt.....[ble, ble, ble][/QUOTE] Quote
Bewarka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Nie chce mi się wysłać wiadomość do Nova foods!!! Czy ten mail nadal jest dobry? :cry: A i przyszła mi przed chwilą taka wiadomość: [quote]Bardzo dziękuję za okazane zainteresowanie naszą ofertą. Dokładny opis produktów Biomill oraz pozostałych marek, można znaleźć na stronie [URL="http://www.biomill.net.pl"]www.biomill.net.pl[/URL] w zakładce Galeria (Kot Pies) lub [URL="http://www.apport.pl"]www.apport.pl[/URL] w zakładce sklep internetowy. Ponieważ dobór odpowiedniego pokarmu wymaga pewnego zakresu wiedzy na temat zwierzaka, proszę o podanie nr telefonu kontaktowego, pod którym nasz konsultant będzie mógł uzyskać niezbędne informacje. Pozdrawiam serdecznie Janusz jakiś tam ;)[/quote] I co mam robić? :( dać nr. tel? PS:Udało mi się przeczytać caaały topic! :D Quote
Macho Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 gratulacje ;) ja bym podala telefon :) i tak bedziesz musiala dac adres ;) nie wiem co gorsze ;) Quote
Bewarka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 dzięki...wg. mnie podanie numeru tel :evil_lol: no nic....napisze coś o Nice podam adres i ten upragniony nr i zobaczymy....czy przeżyje :lol: PS:Ale ja mam taki głos :oops: Quote
Recommended Posts