D0minika Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja dostałam próbki z Bozity dziś :loveu: Kuleczki faktycznie maleńkie :evil_lol: No i dostałam w zeszłym tygodniu Eagle Pack, po zapłacie 5 zł za przesyłkę, 4 spore paczuszki Quote
Rinuś Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wyslalam dzisiaj maile..zobaczymy cio z tego bedzie :) Quote
sugarr Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja tez dostalam juz Bozite, przydadza sie takie male granulki do srodka zabawek typu kongo, ktore wlasnie zamawiam :) Jak polozylam na parapecie woreczki (swoja droga ciekawe maja opakowanie na probki...) to moj Portos pierwsze co zrobil podbiegl i porwal oba naraz :D Quote
Rinuś Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 dzisiaj odpisali mi meila z eagle pack..niestety nie maja narazie probek :( Quote
moli1111 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hey:p Dostalam probki karmy Bozita w ekspresowym tempie:) Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 mi nawet na maila nie odpisuja:( co jest? moze ktos napisac jeszcze raz wszystkie maile bo ja moze zle cos wpisalam ;( Quote
Błyskotka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja wysłałam chyba z 15 meili i większość mi odpisała że nie wysyłają próbek. Dzisiaj jednak dostałam 2 paczuszki karmy Calibra :multi:. Psiakom smakuje :multi:. Quote
Błyskotka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='psiulka']Jaki jest adres Calibry??[/quote] [url]www.calibra-karma.pl[/url] Quote
Arachne Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Znowu ruszył program Pedigree Rośnij zdrowo. Ja już zamówiłam paczuszkę dla mojego szczylka :evil_lol:. Quote
yewcia1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 [quote name='coztego']Przeklejam i wysyłam do każdego ;)[/quote] coztego czy ja też mogę się uśmiechnąć o adresy? Tylko nie banować:lol: Szukam karmy jagnięcina z dodatkiem chondroityny ( a w eukanubie i RC jest z dodatkiem kurczaka, a to nam nie odpowiada) Teraz sucz je acana lamb i rice ale tam nie ma chondroityny - proszę podeślijcie gdzie można zamówić próbki Z góry wielkie dzięki Quote
JinnyAl Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='yewcia1']coztego czy ja też mogę się uśmiechnąć o adresy? Tylko nie banować:lol: Szukam karmy jagnięcina z dodatkiem chondroityny ( a w eukanubie i RC jest z dodatkiem kurczaka, a to nam nie odpowiada) Teraz sucz je acana lamb i rice ale tam nie ma chondroityny - proszę podeślijcie gdzie można zamówić próbki Z góry wielkie dzięki[/quote] Ja bardzo szukałam karm z chondroityną i znalazłam właśnie tylko Royala, Eukanubę i Hillsa. Wszystkie na kurczaku. O jakiekolwiek inne pytałam na forum z krak-wetu i nie wiedzieli. Jak znajdziesz, to daj mi znać! będę wdzęczna. Ale obawiam się, że musisz po prostu dodawać chondroitynę do rice&lamba... Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='JinnyAl']Ja bardzo szukałam karm z chondroityną i znalazłam właśnie tylko Royala, Eukanubę i Hillsa. Wszystkie na kurczaku. O jakiekolwiek inne pytałam na forum z krak-wetu i nie wiedzieli. Jak znajdziesz, to daj mi znać! będę wdzęczna. Ale obawiam się, że musisz po prostu dodawać chondroitynę do rice&lamba...[/quote] [CENTER][B]Jak znajdę dam znać:lol:[/B][/CENTER] Quote
Iza i CTR Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bozita Robur 23/13 Lamb&Rice ma w skladzie tylko mieso i maczke z jagnieciny (bez dodatku kurczaka) i zawiera chondroityne i glukozamine + Macrogard. Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Iza i CTR']Bozita Robur 23/13 Lamb&Rice ma w skladzie tylko mieso i maczke z jagnieciny (bez dodatku kurczaka) i zawiera chondroityne i glukozamine + Macrogard.[/quote] Czy mogę na pw dostać link do karmy? Bede wdzięczna bo na stronie nie widziałam:oops: Quote
Iza i CTR Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Prosze bardzo, tu link: [URL]http://bozita.germapol.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=13[/URL] Pozdrawiam Iza Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Iza i CTR']Prosze bardzo, tu link: [URL]http://bozita.germapol.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=13[/URL] Pozdrawiam Iza[/quote] Bedzie trzeba zamówić , zaczniemy od małej paczki na próbę - pies grymaśnik. Dziękuje Quote
psiulka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mojej suni bozita nie smakowała. Dostaliśmy próbki jeszcze w tamtym roku w sklepie zoologicznym. Jest taka mało tłusta, moja Czika bardziej woli te wysokokaloryczne :D Quote
JinnyAl Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale w info o tej karmie pisze "Karma zalecana dla psów z problemami żołądkowymi oraz alergików." Piszą, że zawiera chondroitynę i glukozaminę, ale to nie jest wystarczająca informacja - muszę wiedzeć ILE tego zawiera. Bo o tej karmie piszą, że jest dla dorosłych psów, o zwykłej aktywności. A ja potrzebuję dla psa z zespołem krótkiej kości łokciowej, gdzie chodnroityny i glukozaminy jest odpowiednio duża dawka. O innych składnikach się rozpisują, o tych, które potrzebuję nie. W większości karm jest ch + gl w nieokreślonych ilościach. Quote
BlackSheWolf Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 wysłałam emaile do róznych firm :) jak narazie dostalam odpowiedz od 4 :) w tym probki mi przesla od Calibry i Polypharmu (czy jak to sie tam pisze :D ) a próbek nie wysylaja z Puriny i jakiejs tam firmy juz nie pamietam ;) zamowilam tez w pedigree paczke dla szczeniaka :D hihi :P ktos z was tez zamowil ? a i czy placi sie cos za ta przesylke ;>? Quote
Patka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 w chicopee jest chondroityna ... [url]http://chicopee.pl/content/view/42/[/url] ale ja powiem tak wole podac preparat mam pełna kontrole nad tym czy pies przyjmie odpowiednia dawkę .. poza tym dawki z karmy sa niskie jesli pies ma jakiekolwiek skłonności lub problemy ... i polece coś fajnego :) [url]http://www.krakvet.pl/product_info.php?products_id=8329[/url] Quote
BlackSheWolf Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 a ja dostalam dzis potwierdzenie z Biomill :D czyli juz z 3 firm maja mi wyslac probki :D a w 2 nie maja probek :[ i ponawiam swoje pytanie czy ktos zamowil ta paczke dla malucha w pedigree bo ja zamowilam i chce sie zapytac czy placi sie cos za przesylke ;p Quote
Koma Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='butterfly15']czy ktos zamowil ta paczke dla malucha w pedigree bo ja zamowilam i chce sie zapytac czy placi sie cos za przesylke ;p[/quote] Nie płaci się za przesyłkę ;) Quote
BlackSheWolf Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aha to super :D to ja juz czekam na 4 przesylki :P Quote
Recommended Posts