wisela1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ania ogłuchła. Dzwonię i dzwonie a Ona nie odbiera.... Quote
ania14p Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Będziemy trzymać tak długo jak tylko damy radę, a po przebudzeniu, to już taki skurcz nam się zrobi, że jeszcze dłużej. Niestety pati-c się nie odzywa, więc boję się, że jutro może nie pojechać do Krakowa, narazie czekam. Quote
malawaszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Elu nadal trzymam :kciuki: i wysyłam Wam ciepłe myśli!!!! Quote
tomcug Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To czekanie jest straszne. Ale dzielnie wspieramy Cię i czekamy TYLKO na dobre wieści. Quote
evita. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nieustająco :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
wisela1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Już.......... Co dalej? Narazie ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
emilia2280 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ania14p']Będziemy trzymać tak długo jak tylko damy radę, a po przebudzeniu, to już taki skurcz nam się zrobi, że jeszcze dłużej. Niestety pati-c się nie odzywa, więc boję się, że jutro może nie pojechać do Krakowa, narazie czekam.[/QUOTE] wszystko zalezy od tego, czy nowy wlasciciel psa w krakowie moze go jutro przyjác i czy w schronie wydadzá psa. narazie ruletka, czekam na info nadal. jak nie jutro to pojutrze bédá próbowac. smsujé z pati c. Quote
ania14p Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ela pewnie w szpitalu, jak wróci do domu psy wyprowadzić, gadzinę nakarmić, to i nam coś napisze. My w każdym razie :glaszcze: i :kciuki:!!! Quote
wisela1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Już po. Co dalej? Same ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
tomcug Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Poogłaszałam Hektorka, teraz kciuki za super domek stały. :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
wisela1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 WYŁĄCZNIE stały !!! WYŁACZNIE najdoskonalszy !!! Bo............................ nie oddam.......................... Quote
ania14p Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jakieś dziwne rzeczy wyrabia dogo, ekran mam za wąski, czy co? :mad:. Trzymamy kciukasy i to co tylko da się trzymać, teraz to chyba tylko czekanie, a to koszmarne zajęcie jest! Pati jutro nie przyjedzie, bo sprawa z psem, którego miała zawozić do Krakowa nie jest do końca dograna, ale jutro powinno się wyjaśnić. Jak tylko będzie miała wytyczne w tej sprawie, to ruszy do Krakowa, jeśli sprawa się przeciągnie, to ja w niedzielę ruszę tłusty tyłek i przyjadę pociągiem do Was i zabiorę [COLOR=black][U][B]mojego[/B][/U][/COLOR] kociszona! Quote
emilia2280 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 no niestety. panstwo chcá psa ze schronu (gdzie nie ma wolontariatu), ale przetestowanego na koty :roll: i poznac jego usposobienie. nie wiem czy to wykonalne :placz: przepraszam z tym transportem, narazie nie widzé jak to rozwiázac. Quote
wisela1 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Może by się ktoś za mnie przespał.............Bo ja nie moge......... Quote
ania14p Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Już się zbieram do spania, ale ja to sypiam jak mysz pod miotłą, nie wiem czy dużo Ci przyjdzie z takiego snu, ale się postaram! Quote
wisela1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='ania14p']Już się zbieram do spania, ale ja to sypiam jak mysz pod miotłą, nie wiem czy dużo Ci przyjdzie z takiego snu, ale się postaram![/QUOTE] Kokotek i od tego Cię odzwyczai.... Ja mawiam -ŚPIE JAK WRÓBEL NA NITCE.... Quote
wisela1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 NIKOGO nie ma ....:-( jak można tyle spać.............:-o :confused: DLACZEGO JA TAK NIE POTRAFIE.........:razz: Quote
malawaszka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Elu a może jakąś meliskę przed snem? Quote
ania14p Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Elu, transport będzie jutro, właśnie wysyłam namiary na Ciebie. Quote
ania14p Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jest szansa, że nawet dziś wieczorem. Przed chwilą rozmawiałam z pati-c i stwierdziła, że dzisiaj mały ruch, więc jeśli jej wydadzą psa, którego ma zawozić do Krakowa, to wieczorem wpadnie po Koksa i w nocy mi przekaże potwora do kolekcji ;). Quote
wisela1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='malawaszka']Elu a może jakąś meliskę przed snem?[/QUOTE] Może cysterna..... Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 przepraszam za offa .. szczeniak bardzo pilnie potrzebuje DT bo sie wykonczy psychicznie :shake:[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1166/okropnie-przestraszony-szczeniak-pilne-dt-dajmy-mu-szanse-zima-w-schronie-172985/[/url] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/222/4065a9f7ef574565.jpg[/IMG][/URL] Quote
Wiedźma Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zaczynają mnie irytować te offy. A swoją droga: smutna ta okrągła strona... Oby następne były lepsze... Quote
Recommended Posts