tomcug Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Bóle reumatyczne to raz. Mnie od tygodnia głowę chce roznieść, na oczy nie widzę z bólu. :angryy::angryy::angryy: Eluś, uściskaj ode mnie ferajnę, zaniedbałam strasznie i planuj przyjazd (chyba jednak sobota, niedziela). Ja już nieco odrobiona z papierzyskami, jeszcze w następną sobotę popracuję i potem już trochę luzu mam nadzieję. :p Quote
wisela1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 U mnie za to się zagęszcza...... Może za 2 tyg. Albo i nieeeeeeee............... :placz: :mdleje: :nerwy: :Help_2: Właśnie wymacałam Febusi 2 guzy pod paszkami...symetrycznie. Przed tygodniem napewno ich NIE BYŁO.. 2 miesiące temu miała guza usuwanego na brzusiu.... jutro wet murowany Quote
Isabel Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Może u Febe to jakiś stan zapalny i stąd powiększone gruczoły limfatyczne? Quote
wisela1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 [quote name='Isabel']Może u Febe to jakiś stan zapalny i stąd powiększone gruczoły limfatyczne?[/QUOTE] Elu, Febusia miała usuwaną CAŁA listwę z gruczołami jakies 4 lata temu.... Kolejny guzek pokazał sie po pół roku, ale rósł pomaleńku. Jak osiągnął wielkosć czereśni został wyciety. 2 miesiące temu.... A teraz wyskoczyły już 2. Rosną bardzo szybko. Tydzień temu nie były wyczuwalne....A dziś już są jak orzech laskowy.... Juz jesteśmy po konsultacji. Decyzja - NIE RUSZAC - przynajmniej teraz. Quote
Isabel Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ale te guzki są pod paszkami, stąd moje przypuszczenie, że to gruczoły limfatyczne. Ale wet wie lepiej! Quote
wisela1 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Kolacja ogonków [URL=http://img137.imageshack.us/i/kolacjaogonkw.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/6704/kolacjaogonkw.jpg[/IMG][/URL] Zamieszanie nad miskami [URL=http://img137.imageshack.us/i/zamieszanienadmiskami.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/753/zamieszanienadmiskami.jpg[/IMG][/URL] Najlepsza zabawka Koksa - ogonek Buni [URL=http://img137.imageshack.us/i/zabawka.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/82/zabawka.jpg[/IMG][/URL] Quote
ania14p Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 U nas też walka z cudzym ogonem, albo tylną nogą przeciwnika są bardzo ważne, najgorsze jest to, że Dagna postanowiła powiesić Koksa na obroży :mad::evil_lol: i ciągle mu tę obróżkę wykręca, zamek niedługo nie wydoli :shake:! Quote
Wiedźma Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Matko! Rozmnożyły Ci się czy co! A ile ich tam jest? Quote
wisela1 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='Wiedźma']Matko! Rozmnożyły Ci się czy co! A ile ich tam jest?[/QUOTE] Zestaw minus Febe :-( Ta biedunia mało że starunia indywidualistka to już nie da rady wskoczyc na okno....:placz: Quote
wisela1 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Mrożonka.... [URL=http://img35.imageshack.us/i/mroonka.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/7056/mroonka.jpg[/IMG][/URL] Quote
wisela1 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 [quote name='ania14p']U nas też walka z cudzym ogonem, albo tylną nogą przeciwnika są bardzo ważne, najgorsze jest to, że Dagna postanowiła powiesić Koksa na obroży :mad::evil_lol: i ciągle mu tę obróżkę wykręca, zamek niedługo nie wydoli :shake:![/QUOTE] To Koksa w szeleczki i Dagny będzie go nosiła.... Chłopak będzie miał radochę.... Quote
lidusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dośc długo nie miałam dostępu do netu. Jeszcze nie wszystko doczytałam ale i to starczyło. Nie ma u Was spokoju, oj nie:)) Ale ciesze sie, że póki co jakos sie kończa spokojnie te rózne wycieczki. Przy okazji - czy Kefirek supergogi ma już stały dom? Bo chciałabym go zdjąc z innego forum jeśli juz go ma. Quote
wisela1 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='lidusia'] Przy okazji - czy Kefirek supergogi ma już stały dom? Bo chciałabym go zdjąc z innego forum jeśli juz go ma.[/QUOTE] TAK Kefirek ma domek.... Quote
wisela1 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Wczoraj dostaliśmzy list. Bąbelkowa koperta... Z Poznania. Bez nadawcy. W środku zwykła koperta, a na niej napisane Dla Rexia i buźka :) a w niej KARSIVAN... Dziękujemy:loveu: Jak mawia klasyk który się Wiedźmą mieni - [B][COLOR="black"][COLOR="Red"][SIZE="7"]CMOKI JAK SMOKI WAWELSKIE[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B] Quote
lidusia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Dzięki, to już go zdejmiemy. Na watku mało było informacji. A jak tam Hektorek się miewa. Ze zdjęc widac, że już całkiem w domu. Nero z tej piątki też znalazł fajny domek, mam go pod kontrolą:) Koleżanka z pracy adoptowała go po smierci swojego ukochanego psa i uratowała mu życie. Już bardzo było źle. A ja chciałam sie pochwalic, że mój pewnie stały tymczas Milutek z przetrąconym kręgosłupem zaczyna chodzic, 3 miesiące już minęło i miałam różne myśli. Ale chyba będzie dobrze:) Quote
wisela1 Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='lidusia'] A jak tam Hektorek się miewa. Ze zdjęc widac, że już całkiem w domu. :)[/QUOTE] Z Hektorka mrożonkę sobie zrobiłam....:eviltong: Widziałaś fotkę? :loveu: Quote
lidusia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Widziałam, widziałam:)) Z Tobą w ogóle trzeba uważac bo to albo zamrozisz albo zapakujesz:)) Tylko kurcze nie zostawiaj otwartych drzwi, bo aż sie zimno robi. Jak preczytałam to aż mi sie słabo zrobiło. Aż poczułam ten Twój kamień w zołądku:( Quote
wisela1 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jestem dzisiaj BAAARDZO zajęta. Zwierzostan przerabiam na mielone....:mad: Quote
Wiedźma Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 A ja wiem, a ja wiem, kto wysłał lek dla psiny! Ale nie powiem, tylko odeślę zainteresowanych na wątek siwych mordek :): [url]http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-jak-zachecac-do-adopcji-starszych-psow-134345/index26.html#post12943249[/url] Quote
asiaf1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Elu, do tej pory jakoś o tym nie myślałam a i tak podziwiałam Cię za tą miłość do staruszków i chorych zwierzaków i ciągłe przeżywanie tego gdy odchodzą. Od wczoraj jestem jeszcze bardziej pełna podziwu dla Ciebie. Quote
wisela1 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Swój do swego Asiu, jako mądre ludowe porzekadło rzecze.... My starzy to i do staruszków nas ciągnie.... A ze bardziej do takich na 3 czy 4 łapsiach, niż do tych na dwóch.... Tak jakoś wyszło. Asiu dzięki.... Dla Oleńki zrobiłam kuferek na skarby z dzieciństwa.... ( pępowina, opaska z rączki, pierwszy ząbek który wyleci, kosmyk włosków, pierwsze buciki.... I takie tam rózne drogocenne rzeczy.) Duuuużo się zmieści ;-) Ale muuuusi dobrze wyschnąć.... Wyślę z wkładką i drugą dla asiuniap.... Quote
asiaf1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='wisela1']Swój do swego Asiu, jako mądre ludowe porzekadło rzecze.... My starzy to i do staruszków nas ciągnie.... A ze bardziej do takich na 3 czy 4 łapsiach, niż do tych na dwóch.... Tak jakoś wyszło. Asiu dzięki.... Dla Oleńki zrobiłam kuferek na skarby z dzieciństwa.... ( pępowina, opaska z rączki, pierwszy ząbek który wyleci, kosmyk włosków, pierwsze buciki.... I takie tam rózne drogocenne rzeczy.) Duuuużo się zmieści ;-) Ale muuuusi dobrze wyschnąć.... Wyślę z wkładką i drugą dla asiuniap....[/quote] Bardzo dziekujemy :-) Problem będzie tylko z tymi rzeczami bo ja nie przywiązuję do tego wagi-(chyba jestem wyrodną matką) ale jak nie znajdę to będzie kuferek na spineczki i gumki do włosów Quote
wisela1 Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='asiaf1']Bardzo dziekujemy :-) Problem będzie tylko z tymi rzeczami bo ja nie przywiązuję do tego wagi-(chyba jestem wyrodną matką) ale jak nie znajdę to będzie kuferek na spineczki i gumki do włosów[/QUOTE] No to raczej....na klocki :eviltong: ale i na spineczki się zrobi - nic straconego....:evil_lol: Quote
ania14p Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Elu, przestraszyłaś mnię tym prezentem dla Aśki (pępowinka brzmi strasznie, a Aśka jest normalna). Twoje kciukasy chyba pomogły, Paweł ma teraz przejąć pracę po czwórce kolegów, nie wiem czy to jest całkiem normalne (oczywiście bez podwyżki)? Quote
wisela1 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 [quote name='ania14p']Elu, przestraszyłaś mnię tym prezentem dla Aśki (pępowinka brzmi strasznie, a Aśka jest normalna). Twoje kciukasy chyba pomogły, Paweł ma teraz przejąć pracę po czwórce kolegów, nie wiem czy to jest całkiem normalne (oczywiście bez podwyżki)?[/QUOTE] Aniu, ja często szukałm jakiegoś punktu odniesienia żeby ocenic "normalność" czegoś tam.... I wiesz co....to jest cholernie trudnie a czasem wręcz NIEMOZLIWE. Załozyłam wiec że róznych lokatorów ma Matka Ziemia i przestałam sobie tym mózgownicę zaprzątac.... A co do Asi.... Prezent dla Oleńki !!! Ja też NIE jestem ani romantyczna ani zbieracz ani kolekcjoner... Ale wokół mam multum "zwariowanych" mamuś i babć.... Asiu, w moich przynajmniej oczach UROSŁAŚ !!!:evil_lol: Nie jesteś wyrodna :diabloti:. Do szpiku kosci jesteś NORMALNA:loveu::multi: Quote
Recommended Posts