Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bóle reumatyczne to raz. Mnie od tygodnia głowę chce roznieść, na oczy nie widzę z bólu. :angryy::angryy::angryy:

Eluś, uściskaj ode mnie ferajnę, zaniedbałam strasznie i planuj przyjazd (chyba jednak sobota, niedziela). Ja już nieco odrobiona z papierzyskami, jeszcze w następną sobotę popracuję i potem już trochę luzu mam nadzieję. :p

Posted

U mnie za to się zagęszcza...... Może za 2 tyg. Albo i nieeeeeeee...............
:placz: :mdleje: :nerwy: :Help_2:

Właśnie wymacałam Febusi 2 guzy pod paszkami...symetrycznie. Przed tygodniem napewno ich NIE BYŁO..
2 miesiące temu miała guza usuwanego na brzusiu....

jutro wet murowany

Posted

[quote name='Isabel']Może u Febe to jakiś stan zapalny i stąd powiększone gruczoły limfatyczne?[/QUOTE]

Elu, Febusia miała usuwaną CAŁA listwę z gruczołami jakies 4 lata temu.... Kolejny guzek pokazał sie po pół roku, ale rósł pomaleńku. Jak osiągnął wielkosć czereśni został wyciety. 2 miesiące temu....
A teraz wyskoczyły już 2. Rosną bardzo szybko. Tydzień temu nie były wyczuwalne....A dziś już są jak orzech laskowy....

Juz jesteśmy po konsultacji.
Decyzja - NIE RUSZAC - przynajmniej teraz.

Posted

Kolacja ogonków

[URL=http://img137.imageshack.us/i/kolacjaogonkw.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/6704/kolacjaogonkw.jpg[/IMG][/URL]

Zamieszanie nad miskami

[URL=http://img137.imageshack.us/i/zamieszanienadmiskami.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/753/zamieszanienadmiskami.jpg[/IMG][/URL]

Najlepsza zabawka Koksa - ogonek Buni

[URL=http://img137.imageshack.us/i/zabawka.jpg/][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/82/zabawka.jpg[/IMG][/URL]

Posted

U nas też walka z cudzym ogonem, albo tylną nogą przeciwnika są bardzo ważne, najgorsze jest to, że Dagna postanowiła powiesić Koksa na obroży :mad::evil_lol: i ciągle mu tę obróżkę wykręca, zamek niedługo nie wydoli :shake:!

Posted

[quote name='Wiedźma']Matko! Rozmnożyły Ci się czy co! A ile ich tam jest?[/QUOTE]

Zestaw minus Febe :-( Ta biedunia mało że starunia indywidualistka to już nie da rady wskoczyc na okno....:placz:

Posted

[quote name='ania14p']U nas też walka z cudzym ogonem, albo tylną nogą przeciwnika są bardzo ważne, najgorsze jest to, że Dagna postanowiła powiesić Koksa na obroży :mad::evil_lol: i ciągle mu tę obróżkę wykręca, zamek niedługo nie wydoli :shake:![/QUOTE]

To Koksa w szeleczki i Dagny będzie go nosiła.... Chłopak będzie miał radochę....

Posted

Dośc długo nie miałam dostępu do netu. Jeszcze nie wszystko doczytałam ale i to starczyło. Nie ma u Was spokoju, oj nie:)) Ale ciesze sie, że póki co jakos sie kończa spokojnie te rózne wycieczki.

Przy okazji - czy Kefirek supergogi ma już stały dom?
Bo chciałabym go zdjąc z innego forum jeśli juz go ma.

Posted

[quote name='lidusia']
Przy okazji - czy Kefirek supergogi ma już stały dom?
Bo chciałabym go zdjąc z innego forum jeśli juz go ma.[/QUOTE]

TAK Kefirek ma domek....

Posted

Wczoraj dostaliśmzy list. Bąbelkowa koperta... Z Poznania. Bez nadawcy.
W środku zwykła koperta, a na niej napisane Dla Rexia i buźka :)
a w niej KARSIVAN...

Dziękujemy:loveu:
Jak mawia klasyk który się Wiedźmą mieni -
[B][COLOR="black"][COLOR="Red"][SIZE="7"]CMOKI JAK SMOKI WAWELSKIE[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/B]

Posted

Dzięki, to już go zdejmiemy. Na watku mało było informacji.

A jak tam Hektorek się miewa. Ze zdjęc widac, że już całkiem w domu. Nero z tej piątki też znalazł fajny domek, mam go pod kontrolą:) Koleżanka z pracy adoptowała go po smierci swojego ukochanego psa i uratowała mu życie. Już bardzo było źle.
A ja chciałam sie pochwalic, że mój pewnie stały tymczas Milutek z przetrąconym kręgosłupem zaczyna chodzic, 3 miesiące już minęło i miałam różne myśli. Ale chyba będzie dobrze:)

Posted

[quote name='lidusia']

A jak tam Hektorek się miewa. Ze zdjęc widac, że już całkiem w domu. :)[/QUOTE]

Z Hektorka mrożonkę sobie zrobiłam....:eviltong: Widziałaś fotkę? :loveu:

Posted

Widziałam, widziałam:))
Z Tobą w ogóle trzeba uważac bo to albo zamrozisz albo zapakujesz:))
Tylko kurcze nie zostawiaj otwartych drzwi, bo aż sie zimno robi. Jak preczytałam to aż mi sie słabo zrobiło. Aż poczułam ten Twój kamień w zołądku:(

Posted

A ja wiem, a ja wiem, kto wysłał lek dla psiny! Ale nie powiem, tylko odeślę zainteresowanych na wątek siwych mordek :):
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-jak-zachecac-do-adopcji-starszych-psow-134345/index26.html#post12943249[/url]

Posted

Elu,
do tej pory jakoś o tym nie myślałam a i tak podziwiałam Cię za tą miłość do staruszków i chorych zwierzaków i ciągłe przeżywanie tego gdy odchodzą. Od wczoraj jestem jeszcze bardziej pełna podziwu dla Ciebie.

Posted

Swój do swego Asiu, jako mądre ludowe porzekadło rzecze....

My starzy to i do staruszków nas ciągnie.... A ze bardziej do takich na 3 czy 4 łapsiach, niż do tych na dwóch.... Tak jakoś wyszło.
Asiu dzięki.... Dla Oleńki zrobiłam kuferek na skarby z dzieciństwa.... ( pępowina, opaska z rączki, pierwszy ząbek który wyleci, kosmyk włosków, pierwsze buciki.... I takie tam rózne drogocenne rzeczy.) Duuuużo się zmieści ;-)
Ale muuuusi dobrze wyschnąć.... Wyślę z wkładką i drugą dla asiuniap....

Posted

[quote name='wisela1']Swój do swego Asiu, jako mądre ludowe porzekadło rzecze....

My starzy to i do staruszków nas ciągnie.... A ze bardziej do takich na 3 czy 4 łapsiach, niż do tych na dwóch.... Tak jakoś wyszło.
Asiu dzięki.... Dla Oleńki zrobiłam kuferek na skarby z dzieciństwa.... ( pępowina, opaska z rączki, pierwszy ząbek który wyleci, kosmyk włosków, pierwsze buciki.... I takie tam rózne drogocenne rzeczy.) Duuuużo się zmieści ;-)
Ale muuuusi dobrze wyschnąć.... Wyślę z wkładką i drugą dla asiuniap....[/quote]
Bardzo dziekujemy :-)
Problem będzie tylko z tymi rzeczami bo ja nie przywiązuję do tego wagi-(chyba jestem wyrodną matką) ale jak nie znajdę to będzie kuferek na spineczki i gumki do włosów

Posted

[quote name='asiaf1']Bardzo dziekujemy :-)
Problem będzie tylko z tymi rzeczami bo ja nie przywiązuję do tego wagi-(chyba jestem wyrodną matką) ale jak nie znajdę to będzie kuferek na spineczki i gumki do włosów[/QUOTE]

No to raczej....na klocki :eviltong:
ale i na spineczki się zrobi - nic straconego....:evil_lol:

Posted

Elu, przestraszyłaś mnię tym prezentem dla Aśki (pępowinka brzmi strasznie, a Aśka jest normalna).
Twoje kciukasy chyba pomogły, Paweł ma teraz przejąć pracę po czwórce kolegów, nie wiem czy to jest całkiem normalne (oczywiście bez podwyżki)?

Posted

[quote name='ania14p']Elu, przestraszyłaś mnię tym prezentem dla Aśki (pępowinka brzmi strasznie, a Aśka jest normalna).
Twoje kciukasy chyba pomogły, Paweł ma teraz przejąć pracę po czwórce kolegów, nie wiem czy to jest całkiem normalne (oczywiście bez podwyżki)?[/QUOTE]

Aniu, ja często szukałm jakiegoś punktu odniesienia żeby ocenic "normalność" czegoś tam.... I wiesz co....to jest cholernie trudnie a czasem wręcz NIEMOZLIWE. Załozyłam wiec że róznych lokatorów ma Matka Ziemia i przestałam sobie tym mózgownicę zaprzątac....
A co do Asi....
Prezent dla Oleńki !!! Ja też NIE jestem ani romantyczna ani zbieracz ani kolekcjoner... Ale wokół mam multum "zwariowanych" mamuś i babć....
Asiu, w moich przynajmniej oczach UROSŁAŚ !!!:evil_lol:
Nie jesteś wyrodna :diabloti:. Do szpiku kosci jesteś NORMALNA:loveu::multi: