Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiepsko z Czoteczkiem....
Nie doszedł do siebie po narkozie...???? Jeszcze słabiutki. Przewrócił się w kuwecie kiedy próbował sikać i tak został w tych wszystkich gówienkach z nocy....
I w dodatku był uśpiony na próżno.....
I jak ja mam mu kolejną narkozę dołożyć ????? I jeszcze to wyszycie cewki...
Miałam nadzieję że z najmłodszym i najzdrowszym to kłopotów nie będzie dłużej.....

Febe guzek po okresie stagnacji zaczął rosnąć..... Buni też jakiś wyłazi....

Ale mam bodźców do świętowania "rodzin" Bunieczki, niedługo własnych, za dwa miesiące Rexiulka... Nawet nie jestem pewna czy jeszcze będziemy w komplecie...
Niedomagania i choróbska domowników totalnie mnie załamują....
I do tego dostałam wczoraj maila od Staszkowego kardiologa że wyjeżdża na 6 tygodni..... Jeszcze mi teraz tylko jakieś niedomaganie TeZia potrzebne..
Tylko się pochlastać zostało...

Posted

Boziu, czy może być jeszcze gorzej? :shake:
Kochana Bunieczka i Elunia, założę się, że będziecie jedynymi żywymi istotami które pamiętają o moich urodzinach, niestety. Pięknie dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu:
Jestem ostatnio bardzo rozgoryczona, daruj Eluniu moje milczenie, ale mam wszystkiego dość. :-(

Posted

[quote name='wisela1']Ciociu tomcugowa, a komu my się mamy wypłakać w rękaw jak nie Tobie?[/quote]

Pewnie, że tak. I ja bardzo to doceniam i cieszę się z tego powodu. :lol:
A teraz biegnę do ukochanej pracy. :angryy:

Posted

My też, my też, co prawda nie pamiętamy, ale życzymy wszystkiego co najwspanialsze cioteczce tomcugowej i Bunieczce :new-bday:, a całej reszcie zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia:Rose:!
Ania, Beza, Dagna, Koks, Wojtek i Kaktus

Posted

[quote name='jotpeg']tylko nie Czotek!!! grubciu, walcz!
a dlaczego on sie zatyka?[/QUOTE]

Prawdopodobnie dlatego że grubasek i mało się rusza....

Ale co ja mam zrobic? NAPEWNO nie przekarmiam. Już grubas do nas przyjechał. Ważył 8,70. Po kastracji przybrał 1,80 i udało mi się go odchudzić do 7 kg....z ponad 10-ciu... Choćbym chciała siebie oskarżać o wszelkie zło które jego spotyka to nie mam się czego czepić...

Posted

Ależ ja wredna jestem. :mad:
Cioteczko Isabel i Cioteczko Aniu pięknie dziękuję za życzenia. :loveu::loveu::loveu:
No i niech mi ktoś powie, że dogomania nie leczy stresów, już lepiej. :lol:

Eluniu, tak mi przykro z powodu dolegliwości Twoich zwierzaków. A Bunieczce życzę, aby jeszcze wiele takich jubileuszy doczekała w Twoim wspaniałym domku. :multi::multi::multi:

Posted

Mamy troszkę Czotuniowych siurków Ciocie !!!!!:loveu:
Tak straszliwie przy tym płakał, a ja razem z nim..... Tyle dziadostwa wczoraj pchali do siurka to dzisiaj boli....
Żeby jeszcze raz się udało to dałoby mnie i jemu nadzieję....
Nadal nie je ale już troszkę pije....
Jestem ciężko chora jak zwierzaczek cierpi.....

Posted

[quote name='malawaszka']kurcze no! dość już tego chorowania!!!!!! :placz:[/QUOTE]

Też bym tak chciała, ale u mnie aktualnie WSZYSTKIE 5.....
Najlepiej to chyba z Febe, ale to tylko dlatego że jeszcze nie wiem ku czemu zmierza.... Rośnie jej taki twardy guz... Buni jak się spóźnie z kropelkami kilka godzin to zamiast gałek ocznych robią się krwiste kule.... Po zakropieniu wraca do normy. ale jej też jakiś guzek rośnie. Miękki dla odmiany. Filon znowu kicha, Rex tradycyjnie świruje i to niestety coraz bardziej, no a Czotuś.... Dziś dowiedziałam sie że to już tak będzie...BO KASTROWANY !!! a to jest syndrom urologiczny. 2 tyg. antybiotyk. NA RAZIE !
A nasz ulubieniec też chory.... Jak wróci to chyba zdecyduję się na to wyszycie cewki.... Czotuś się męczy, cierpi, okropnie płacze, ja ryczę
Takie wizyty coraz to u innego weta... Czuję się jak niechciany przedmiot przekazywany z rąk do rąk...
NIENAWIDZĘ TEGO !!!! Zbyt łatwo przyzwyczajam sie do ludzi.

Posted

Jeżeli wyszycie cewki rozwiąże problem, to chyba nie ma innego wyjścia, tylko zabieg...
Jak ja nie znoszę wszelkiego rodzaju zabiegów, to się zawsze wiąże z okropnym lękiem:shake:

Posted

nie ma nic gorszego, straszniejszej tortury, niz patrzec, jak sie zwierzaczek meczy...
Czotus, chlopie, ze tez musialo cie tak zlapac... :-(
i te narkozy :shake: oslabiaja organizm.
okropne te chorobska.

Posted

Jak nie dwa to trzy na kupie.....
MOJA TROJKA

[URL=http://img222.imageshack.us/my.php?image=trojaczkiwczoraj.jpg][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/2250/trojaczkiwczoraj.jpg[/IMG][/URL]

U wodopoju....
FILONEK I CZOTUŚ...

[URL=http://img61.imageshack.us/my.php?image=uwodopoju.jpg][IMG]http://img61.imageshack.us/img61/963/uwodopoju.jpg[/IMG][/URL]