Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

Kawa z rana, jak śmietana :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: zapraszam.

Miłego dnia Dogomaniacy.
[/COLOR]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Poczęstuje się kawką - poranną pozałatwiam drobiazgi na dogo:razz: i idę bo praca goni..
[B]Flaire[/B] - mam Cie zaraz napisze na prv

Posted

[quote name='INA']Poczęstuje się kawką - poranną pozałatwiam drobiazgi na dogo:razz: i idę bo praca goni..
[/quote]
Dokładnie ,biorę kawę i zmykam do pracy .A po wczorajszym ciężkim dniu ,ten nie zapowiada się lepiej.
Na jednej kawie sie nie skończy.

Posted

[quote name='Aga_Mazury']zwracam się do Was jako znawców tej rasy...

wostródzie w schronisku gdzie bida aż piszczy jest taki psiak

podpada mi pod teriera, ale....ja się nie znam za bardzo...[/QUOTE]
Chyba najbliżej mu do szkotów :hmmmm:

Dzień dobry!
Ja już kończę kawkę w pracy. Dzisiaj jakoś strasznie wcześnie przyszłam. W zasadzie zrobiłam pracę na dziś, chyba się wcześnie urwę do domku :evil_lol:

Zapomniałam się pochwalić, wszystko wskazuje na to, że będę pracować w tym roku :p

Posted

[quote name='coztego'] (...)
Zapomniałam się pochwalić, wszystko wskazuje na to, że będę pracować w tym roku :p[/quote]

[B]Coztego [/B]- :loveu:no to cieszymy sie razem z Tobą :happy1::cool2:.

Posted

[quote name='coztego']Zapomniałam się pochwalić, wszystko wskazuje na to, że będę pracować w tym roku :p[/quote]I z tego się cieszysz? :eek: ;-) To powiedz chociaż, co będziesz robić... :knuje:

Posted

[B]Flaire[/B], jak to, co??? Bedzie posty na dogo pisać i....jeszcze jej za to zapłacą!
Tak trzymać, Coztego!

Jak pracowałam w Izbie wytrzeźwień to jak juz miałam dośc towarzycha zapijaczonego i personelu rodem z RM i brazylijskich seriali, to sobie powtarzałam jak mantrę: 12 zł za godzinę....Pomagalo, nie ucieklam stamtąd aż Izbę zamknęli.:placz:
[SIZE=3][COLOR=DarkOrange][B]
Zycze Wszystkim stałej, dobrze-płatnej pracy na pełnym etacie.[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[B]Bosafku[/B], mądra z Ciebie kobieta :loveu:
[SIZE=1](chociaż straszny merkantylizm z Ciebie wyłazi ;), bo przecie w tej izbie służyłas tez porządkowi spolecznemu :haha:).[/SIZE]
[B]Coztego[/B], nie :p tylko :multi:

[B]Jovanna[/B] ma rację, śpiący dzień i to najbardziej widać po moim psie, który się tylko poniewiera po podłodze, z przerwą na wyjście. Spacerek był zresztą bardzo przyjemny, bo spotkałyśmy małą kundliczkę, która Fredzię rozkręciła, ale gdzie tam Fredzi do tej małej kluski dynamitu.

Posted

[quote name='Flaire']I z tego się cieszysz? :eek: ;-) [/QUOTE]
A niby po czym poznać, że się cieszę? :razz:
[QUOTE]To powiedz chociaż, co będziesz robić... :knuje:[/QUOTE]
Prawie to samo co dotychczas, czyli będę prowadzić biuro Stowarzyszenia, z tą tylko różnicą, że teraz będę już musiała być bardziej samodzielna, co oznacza więcej pracy za te same, znikome zresztą, pieniądze :diabloti:
Ale nie narzekam, bo lubię tę pracę, mam w niej bardzo miłą atmosferę, dużo się uczę, mogę sobie siedzieć na Dogomanii... :evil_lol:

Właśnie zadzwonił domofon, jako, że przez nasz domofon nic nie słychać, to wpuściłam tajemniczego gościa. Otwieram drzwi, a tam jakiś obcy facet mówi: "Przyjechałem meble do komisu wycenić" :crazyeye: już się zastanawiałam co i dlaczego mój ojciec postanowił sprzedać, nie informując nas o tym :diabloti: Na szczęście okazało się, że pan pomylił klatki schodowe :evil_lol:

Posted

[quote name='coztego']
Właśnie zadzwonił domofon, jako, że przez nasz domofon nic nie słychać, to wpuściłam tajemniczego gościa. Otwieram drzwi, a tam jakiś obcy facet mówi: "Przyjechałem meble do komisu wycenić" :crazyeye: już się zastanawiałam co i dlaczego mój ojciec postanowił sprzedać, nie informując nas o tym :diabloti: Na szczęście okazało się, że pan pomylił klatki schodowe :evil_lol:[/quote]Trza było sprzedać parę gratów :razz:. Kaska by Ci się przydała :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Gratuluję pracy :cool2:

Posted

No tak - godzina 22-ga , a Wy śpicie. A jutro o 5 rano :placz: Ibolya będzie parzyła kawkę, jak ja na trzeci bok będę się przewracała :roll: i znowu przyjdzie mi z Wami pić zimną :-(...śpiochy :sleeping:...

Posted

Ja jeszcze nie śpię :shake:. Niedawno wróciłem z basenu :multi:, wyprowadziłem juniorkę :razz: (seniorka już okupuje moją poduszkę i za Chiny nie da się z niej zgonić :roll:), a teraz siedzę sobie przed monitorem przy piffku :loveu: :eviltong:

Posted

Na pewno nie będzie Ci smakował, jest diametralnie różny od Urquella. Jak będziesz na północy to spróbuj. A jeśli spotkamy się na południu, to Ci przywiozę flaszeczkę, tylko mi przypomnij :)

Posted

[quote name='zadziorny']Ja mam w lodówce jeszcze pięć ([COLOR=Red]Pilsner Urquell[/COLOR] :loveu: :multi:). Reflektujesz? :cool3:[/quote]
[COLOR=Blue][B]zadziorny[/B] to moje ulubione piwo :eviltong: kiedyś, jak jeszcze dużo piwa spożywałam, tylko Pilsner Urquell właśnie piłam :multi:

Teraz mi już tylko kawka pozostała :-(, na którą Was serdecznie zapraszam z rana :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:
Herbatka :drinka::drinka: dla [B]Flaire[/B] i [B]Welsh Terrierki[/B] (gdzie jesteś?).

Miłego dnia Dogomaniacy.

[/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...