zadziorny Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ha ha ha, bardzo śmieszne :mad: :shake: :diabloti:
Ali26762 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Heyka :) Nareszcie wiatr ucichł, ale ponoć nie na długo. Ma jeszcze zawiać porzundnie. Widzę, że gdzieniegdzie zawisły terierowe kalendarze, [B]jov[/B] dawaj fotę beaglowego :)
Ela_hryckiewicz Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Witajcie !!![/B] Dziś w Pile wieje i pada deszcz brrrrrrrrrrrrrr :mad: [B] Fleaire[/B] dzięki :kiss_2: przesyłka dotarła
Ibolya Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [COLOR=blue]U mnie w pracy też zawisł kalendarz, tylko fotki nie mam jak pstryknąć :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Czy ktoś wie gdzie się podziewa [B]aga_o[/B] :confused: :confused: :confused: [/COLOR]
nikit1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]U mnie w pracy też zawisł kalendarz, tylko fotki nie mam jak pstryknąć :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Czy ktoś wie gdzie się podziewa [B]aga_o[/B] :confused: :confused: :confused: [/COLOR][/quote] wraca z upojnego Sylwestra ?? :loveu:
Ali26762 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]U mnie w pracy też zawisł kalendarz, tylko fotki nie mam jak pstryknąć :multi: [/COLOR][/QUOTE] Nie nosisz komórki do pracy? :cool3:
Kardusia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]U mnie w pracy też zawisł kalendarz, tylko fotki nie mam jak pstryknąć :multi: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]Czy ktoś wie gdzie się podziewa [B]aga_o[/B] :confused: :confused: :confused: [/COLOR][/quote] Chyba zawiało ją w tych Jerutkach??? Miała się do mnie odezwać na tel. a tu cichosza....ani widu ani słychu...z tego co wiem to chyba już jutro powinna tu na dogo zajrzeć :lol:.
Gosia_i_Luka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A ja nie mam terrierowego kalendarza... :shake: Nie mam też kasy na koncie, żeby przelać za belgowy, a na pocztę nie mam kiedy pójść, bo do domu wracam najwcześniej o 18, a pocztę właśnie o tej godz. zamykają... :placz: Także wisi u mnie kalendarz oczywiście też z psami, ale z [URL="http://www.pieskowo.pl/go/_info/?id=730"]fotami Rachel Hale[/URL] (swoją drogą jest tam strasznie dorgi, ja kupiłam w empiku za 19 zł), na szczęście jest przepiękny! :loveu:
jovanna Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='Ali26762']Heyka :) .....[B]jov[/B] dawaj fotę beaglowego :)[/quote] nio to masz fote :evil_lol: mam go wciaz na oku hehe dla niewtajemniczonych beagle na focie kalendarza to babcia i mama mojej Angie [IMG]http://republika.pl/beagle_angie/kalendarz.jpg[/IMG]
Kardusia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [B]Gosia[/B] - śliczniutki ten kalendarz :lol:. [B]Jovanna - [/B]a biglowy też bombowy!!!
Ibolya Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [COLOR=Blue]Witajcie :multi: Kawka gotowa, wstawajcie :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: zapraszam. Miłego dnia Dogomaniacy. [/COLOR]
INA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 witajcie dziś nie omieszkam wypić jedną kawkę:kaffee_2: -- dziękuję Ibolya:cool3: a w trakcie dnia mam niecny plan:diabloti: poczytania i nadrobienia braci mniejszych.
zadziorny Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ja też biorę jedną [COLOR=Blue][COLOR=Black]:kaffee_2: (jak zwykle rozpuszczalską z mleczkiem [/COLOR]:cool3:). [COLOR=Black]Miłego dnia wszystkim :multi:.[/COLOR] [/COLOR]
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='zadziorny']Ja też biorę jedną [COLOR=blue][COLOR=black]:kaffee_2: (jak zwykle rozpuszczalską z mleczkiem [/COLOR]:cool3:). [COLOR=black]Miłego dnia wszystkim :multi:.[/COLOR] [/COLOR][/quote] Ja tez dokłanie taką samą ,ale mojej pięknej nowej filiżance ( z pojemnością kubka) którą dostałam od Extremi. Ja juz od wczoraj mam super dzień ,mój zarazek Magic Sell idzie w fantastyczne ręce i jestem w euforii :loveu: i niech tylko ktoś spróbuje mi to zepsuć:mad: :mad: Chyba odfrunę z radości ( nawet waga ciężka mi w tym nie przeszkodzi)
Nitencja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no to ja tez chce kawke , moze dwie bo cos mam dzis kiepski dzien
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 "kluchy, piergi ,leniwe ,ruszać się" :razz: Coś tu zamarło na tym topiku ,nawet poranna kawa jakaś słaba ,co tak wszystkich wywiało :crazyeye: Nitencja i Zaqdziorny chodzie na kawę do szkotów tam ruch od rana:evil_lol:
Flaire Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Magicnesca, oni swoje kawki wzięli na AT, ale może jedną nogą na szkoty też wstąpią ;-)
Kardusia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Magicnesca']Ja tez dokłanie taką samą ,ale mojej pięknej nowej filiżance ( z pojemnością kubka) którą dostałam od Extremi. Ja juz od wczoraj mam super dzień ,mój zarazek Magic Sell idzie w fantastyczne ręce i jestem w euforii :loveu: i niech tylko ktoś spróbuje mi to zepsuć:mad: :mad: Chyba odfrunę z radości ( nawet waga ciężka mi w tym nie przeszkodzi)[/quote] Super - cieszę się z Tobą :loveu: :multi::loveu:. [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Witajcie :multi: Kawka gotowa, wstawajcie :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: zapraszam. Miłego dnia Dogomaniacy. [/COLOR][/quote] A ja jak zwykle :oops: - spóźniona....znowu przespalam ciepłą kawusię :oops:...
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Flaire']Magicnesca, oni swoje kawki wzięli na AT, ale może jedną nogą na szkoty też wstąpią ;-)[/quote] Flaire mam nadzieję ,że tam też wstąpisz na kawkę:razz: do szkotów:lol:
Magicnesca Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Magicnesca']Flaire mam nadzieję ,że tam też wstąpisz na kawkę:razz: do szkotów:lol:[/quote] Dzieki Flaire ,że wstapiłaś na kawę i od razu strzał w 10 z tym imieniem.:multi: :multi: :multi: Dzięki:loveu:
aga_ostaszewska Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue][/COLOR][COLOR=#0000ff]Czy ktoś wie gdzie się podziewa [B]aga_o[/B] :confused: :confused: :confused: [/COLOR][/quote] Kochani... juz jestem! [COLOR=SeaGreen][SIZE=4]:multi: Buziaki na cały roczek dla wszystkich :multi: [COLOR=Black][SIZE=2]Wrocilam z Sylwestra wczoraj do Warszawy o 23... dzis do pracy wcae a wcale niefajnie bylo wstac. [B]Kardusia:[/B] Nie mialam autka, zeby dotrzec do Ciebie do Szczytna... :placz: [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
aga_ostaszewska Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Zapomnialam dodac, ze padl mi monitor w domku, wiec nie mam dostepu ani do kompa ani do netu. W pracy wlasciwie tez nie mam dostepu... chyba ze szef na dluzej gdzies wyjdzie. Buziaki!
Kardusia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [B]Aga [/B]- witaj :loveu::loveu::loveu:. Nic to. Co się odwlecze , to.... ;) będzie potem. Ja po świętach byłam chwilowo "nieczynna" ;). Trochę przychorzałam tak, że na pewno nie wsiadłabym do samochodu, by prowadzić autko. Trudno mi w ogóle było utrzymać pion. Śmieszne - ale prawdziwe :shake:. Jakieś (chyba) błędnikowe zawroty głowy i do tego wysokie ciśnienie. To chyba wszystko przez przemęczenie i wypadek drogowy jaki zdarzył się w Wigilię pod naszą chatką :-(:-(:-(. Puknęły się czołowo dwa autka, dokładnie pod naszą bramą i dokładnie w czasie gdy siedzieliśmy całą rodzinką przy stole wigilijnym. Przeżyłam to strasznie. Do dzisjaj mam jakąś traumę, gdy wychodzę przed dom :-(. Mam to wszystko przed oczami. [B]Aga [/B] - ale w tym czasie, gdy byłaś w Jerutkach - nie było pogody :roll:. Inaczej byłoby gdyby był śnieg :cool3:...U nas w Sylwestra przez 5 godzin nie było prądu... zupkę grzałam na butli turystycznej :mad:. Prawie dwudziesty stopień zasilania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak w dawnych czasach ;).
Ela_hryckiewicz Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [B]Witam !!![/B] Agusia jak miło Cię widzieć:loveu: :loveu: [quote name='Kardusia']........:-( :-( :-( Puknęły się czołowo dwa autka, dokładnie pod naszą bramą i dokładnie w czasie gdy siedzieliśmy całą rodzinką przy stole wigilijnym. Przeżyłam to strasznie. Do dzisjaj mam jakąś traumę, gdy wychodzę przed dom:-( . Mam to wszystko przed oczami.[/QUOTE] Straszne to co piszesz :-( Ale stary rok już minął przed nami 200[B]7[/B] siódemka to dobry znak i na pewno będzie lepiej :loveu: Diabelski rok się skończył i dzięki Bogu. Ja też kończe rok bardzo smutno dziś sie dowiedziałam, że w sylwestra zmarł nasz kolega szykował się na zabawe sylwestrową i serducho mu nie wytrzymało miał 47 lat ['] zostawił żone i troje dzieci w wieku szkolnym. :-( :-( :-( [B]Flaire[/B] trymer wybróbowany na stole staneła najbardziej zarośnięta dama w tym domu wprawdzie 3 godzniny trymowania 2 pęcherze na dłoni i zrobiony tylko czaprak i głowa na więcej nie miałam siły. Trymer pasuje mi do ręki i jest rewelacyjny.
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 zwracam się do Was jako znawców tej rasy... wostródzie w schronisku gdzie bida aż piszczy jest taki psiak [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img362.imageshack.us/img362/5908/dzieciaczkiwsio2306resiwa4.jpg[/IMG][/URL] podpada mi pod teriera, ale....ja się nie znam za bardzo...
Recommended Posts